Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać , że ten ból doopy naprawdę co do niektórych jest uciążliwy. Pięć lat klikania i CHDiKK w Polsce wygrywa polski kandydat, a nie niemiecki. Głowa do góry Soros kupi chińską klawiaturkę i będziecie klikać  następne pięć lat :)))))

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Ulman napisał:

Bo ich PIS kupił socjalem

Ale tylko 1/3 głosowała na Pis, czyli t.z.w. żelazny elektorat a dlaczego 1/3/ wcale nie poszła głosować na Platformę albo przynajmniej połowa z tego ?

Edytowane przez dsbh
interpunkcja
Opublikowano
5 minut temu, Ulman napisał:

Lewicowe państwo codziennie mnie doi by "wyrównywać szanse" według socjalistycznej mentalności. A dlaczego niby mam się zamknąć? Bo nie masz argumentów? Nie żartuj...….. 

A czym cię tak do to lewicowe państwo?konkrety.chcesz lewicowe państwo to zajedz do Belgii czy Francji to zobaczysz jak się ludzi doi.

wiesz czemu wypadało by się choć na chwilę zamknąć jak codziennie jedziesz po piwie a PiS wygrał.nawet na dzień nie potrafisz przestać bredzić.

Opublikowano
6 minut temu, Denwer napisał:

Jaki kurdupel Wałęsa czy szambiarza z Warszawy???

Mowę nienawiści to rozpoczął tuk i jego koledzy przypomnij sobie kto dzielił Polaków na mocherowe berety kto chciał dozynac watachy  itd.

Te zdziczałe agresywne dziadki z filmu kilka postów wstecz to też wina Tuska

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Ulman napisał:

Lewicowe państwo codziennie mnie doi by "wyrównywać szanse" według socjalistycznej mentalności. A dlaczego niby mam się zamknąć? Bo nie masz argumentów? Nie żartuj...….. 

Ta kupił tak se tłumacz nieudolność rządów PO-PSL. 

Przecież ty jesteś jednym z największych biorców socialu na tym forum 

3 minuty temu, PRIMO napisał:

@Denwer a kto zaczął pluć jadem po katastrofie smoleńskiej?

Wtedy się zaczęła jazda bez trzymanki. 

Prawdę nazywasz jadem  źle z tobą za dużo w oborze przebywasz stanowczo za dużo

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, szmergiel napisał:

A czym cię tak do to lewicowe państwo?konkrety.chcesz lewicowe państwo to zajedz do Belgii czy Francji to zobaczysz jak się ludzi doi.

wiesz czemu wypadało by się choć na chwilę zamknąć jak codziennie jedziesz po piwie a PiS wygrał.nawet na dzień nie potrafisz przestać bredzić.

PISiorki to z radości aż rozwolnienia dostali że ich kandydat wygrał wybory co mnie wcale nie ździwiło. 

Opublikowano
4 minuty temu, dsbh napisał:

Ale tylko 1/3 głosowała na Pis, czyli t.z.w. żelazny elektorat a dlaczego 1/3/ wcale nie poszła głosować na Platformę albo przynajmniej połowa z tego.

A skąd ja mam to wiedzieć? Może mają to gdzieś albo pili cały dzień.

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

Te zdziczałe agresywne dziadki z filmu kilka postów wstecz to też wina Tuska

Nie widać tam żadnej agresji 

Agresję to przejawiają zwolennicy PO  nawet jeden działacz PO zabił pisowca taka nienawiści w nich pompują ich liderzy

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Ta kupił tak se tłumacz nieudolność rządów PO-PSL. 

Przecież ty jesteś jednym z największych biorców socialu na tym forum 

Prawdę?🧐

PISiorki to najochydniejsze kłamstwo wmówią że to najświętszą prawda. 

Opublikowano
5 minut temu, Denwer napisał:

Parafrazując Goebbelsa - jad powtarzany 1000 krotnie staje się prawdą. Właśnie po to idzie kasa na TVP

3 minuty temu, szmergiel napisał:

ulmann czym cię co dzień ten PiS tak doi?

Setkami podatków, danin, opłat.

Opublikowano
2 minuty temu, Denwer napisał:

Nie widać tam żadnej agresji 

Agresję to przejawiają zwolennicy PO  nawet jeden działacz PO zabił pisowca taka nienawiści w nich pompują ich liderzy

Nie chce mi się szukać ale jak nazwać atak mocherów na dziennikarzy Polsatu i nie mów że czegoś takiego nie było. 

Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

Prawdę?🧐

Tuk wam wmówił kłamstwo co petelicki ujawnił po czym dziwnym trafem  strzelił sobie w łeb nie zostawiając odcisków palców na broni a kula znaleziona została w metalowej zamkniętej szafie nie robiąc w niej dziury.

Nara peowczyki szkoda pięknego wieczoru na pisanie z wami 🙋

Opublikowano
36 minut temu, szmergiel napisał:

wszyscy co na prawicę głosują to zastraszona ciemnota?

ciekawy wniosek.alw cię boli od niedzieli że nawet na chwile nie potrafisz przestać bzdury pisać zawistny mały czlowieczku.

ile znasz języków?

wyborco tej inteligencji

Pis to nie cała prawica w Polsce. Duda zebrał tylko blisko połowę głosów prawicowego Bosaka. A wiesz dlaczego bo gospodarczo pis jest lewicą.  A co do języków Duda zna jeden obcy Trzaskowski pięć.

22 minuty temu, Denwer napisał:

Od pogardy nienawiści  to w PO są specjaliści 

Nie widziałeś podlinkowanego filmiku z Białej Podlaskiej czy tylko udajesz?

Opublikowano

@Denwerdlaczego z góry zakładasz że jestem za PO-paprańcami ?

Może dlatego że jadę po PISiorkach ?

Opublikowano
4 minuty temu, Denwer napisał:

Tuk wam wmówił kłamstwo co petelicki ujawnił po czym dziwnym trafem  strzelił sobie w łeb nie zostawiając odcisków palców na broni a kula znaleziona została w metalowej zamkniętej szafie nie robiąc w niej dziury.

Nara peowczyki szkoda pięknego wieczoru na pisanie z wami 🙋

A co wykazało PISowskie śledztwo w sprawie śmierci Petelickiego? Niech zgadne - blokuje je Tusk i kasta która ma układy z rosyjskimi służbami i WSI

Opublikowano
23 godziny temu, jacus napisał:

mieszkanie + zmieni si'e na mieszkanie - i bedzie sukces

13 i 14 emerytury zmieni sie na eutanazje + i bedzie git

Jakby Trzaskowski wygrał wybory ten scenariusz byłby całkiem realny

10 minut temu, PRIMO napisał:

Prawdę?🧐

Jakby PiS NIE BYŁ PRZY WŁADZY TO BY CIĘ NA TYCH PARU MORGACH DAWNO WSZY ZJDŁY

Opublikowano
2 minuty temu, staszek131415 napisał:

Jakby Trzaskowski wygrał wybory ten scenariusz byłby całkiem realny

Jeden Trzaskowski by zrujnował cały dorobek PISu. Taki z niego mocarz czy pis to państwo z dykty

5 minut temu, PRIMO napisał:

@Denwerdlaczego z góry zakładasz że jestem za PO-paprańcami ?

Może dlatego że jadę po PISiorkach ?

Tak ich wytresowano. Kto poza sektą ten popiera PO. Mierząc swoja miara wykluczają własne poglądy.

Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał:

Parafrazując Goebbelsa - jad powtarzany 1000 krotnie staje się prawdą. Właśnie po to idzie kasa na TVP

Setkami podatków, danin, opłat.

tym co napisałeś utwierdzilem się w przekonaniu że jesteś bardzo ograniczony.w Polsce masz dużo podatków? polecam się przeprowadzić na zachód.

ps.a za po to podatków nie było?

bredzisz mały czlowieczku

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, staszek131415 napisał:

Jakby PiS NIE BYŁ PRZY WŁADZY TO BY CIĘ NA TYCH PARU MORGACH DAWNO WSZY ZJDŁY

Patrzta państwo 🧐 obszarnik się kuźwa znalazł. 

Przynajmniej nie oglądam się na socjale typu suszowe, mrozowe czy gradowe. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
57 minut temu, Ulman napisał:

Po co wymyślać. Widać że to zastraszona ciemnota

ja tam widzę zadowolonych ludzi z tego że udało się odeprzeć wściekłe ataki obozu zdrady i zaprzaństwa a wystraszeni ,,celebryci" walą łbami o ściany i pakują walizki

Opublikowano
6 minut temu, szmergiel napisał:

tym co napisałeś utwierdzilem się w przekonaniu że jesteś bardzo ograniczony.w Polsce masz dużo podatków? polecam się przeprowadzić na zachód.

ps.a za po to podatków nie było?

bredzisz mały czlowieczku

Duży człowieczku, a co mnie obchodzi zachód? Tam maja czarnych emigrantów i jeszcze większty socjal który degeneruje ich społeczeństwo i zwalnia wzrost gospodarczy. PIS  idzie w tym kierunku i ty to popierasz co jest kompletnie nienormalne dla prawicowca którym chciałbyś być.

Opublikowano

człowieku.gdzie ja popieram socjal? znajdź gdzieś moje wpisy gdzie popieram coś więcej niż 500 na dzieci.o emigrantach nie wspomnę. to twoi ulubieńcy chcieliby zaprowadzić taki burdel jak na zachodzie jest.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v