Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, danielhaker napisał:

I co, tylko tyle miał do powiedzenia na zadane pytanie?

No  niestety   spocił  się   i  tyle.  Ale  przecie  zrobił   paletowy  skwerek     nawiózł   Wisłę    także  jakieś  tam  sukcesy  ma 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Duda robi kampanię w czasie epidemii to i on może. A skoro rząd otwiera wiele aktywności to może jakiś sposób na bezpieczne spotkania znajdzie.

@Debwer ty lepiej napisz jak to z tym senatorem było sam wlazł do suki czy go wsadzali. Zrobiła cię twoja propaganda w durnia czy nie?

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, hubertuss napisał:

Duda robi kampanię w czasie epidemii to i on może.

Minister Ardanowski ładował nawet do kopert z drukami KRUS pochwalne listy, gdzie lizał dupsko Pana Dudy. Chyba Trzaskowski nie będzie miał dostepu do takiej technologii.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
37 minut temu, racyl napisał:

tak wolę normalność gdzie się nie usowa piosenek tylko z tego powodu że są o prezesie partii

Po jednej kadencji każdej partii odbija

A gdzie tam masz coś o jakimś prezesie ? Za kilka miesięcy prawie nikt nie będzie pamiętał tej historii. Tak jak był szum wokół filmu Kler. Darmowa reklama, tłumy w kinie i społeczeństwo zajęło się czymś innym.

23 minuty temu, Roman176 napisał:

aha ok ja nie oglądam wiec pytam bo jeden jest krytykiem muzycznym czy czymś ... 

Mateusz Pospieszalski jest muzykiem zespołu Voo Voo. Jan Pospieszalski również był w tym zespole. Ich kolegą z zespołu jest Wojtek Waglewski a ten znów ma całkiem inne poglądy niż Jan. Szkoda że zajął się dziennikarstwem.

23 minuty temu, hubertuss napisał:

To fakt za po w tvp było trochę zwolenników pisu ich programów. Za pis w tvp nikogo innego niż zwolennik pisu tam nie zobaczysz.

Może PO wciąż bojkotuje tą stację :ph34r:.

15 minut temu, racyl napisał:

Ta pewnie będzie się spotykał z wyboracami w restauracjach, kawiarniach 😂 gdzie podobno można przebywać we dwójkę lub wiekszym gronie jak się z kimś tylko mieszka 🤣

Ile Ci się osób zmieści na  ławkę ? Trzaskowski postawi ją przed kawiarnią, siądzie z jednej strony, zrobi zatroskaną minę i będzie znudzony  wsłuchiwał się w ziemskie problemy ludu, myśląc zupełnie o czymś innym.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Tam kto . Mnie bardziej interesuje ile . Chętnie też bym dorobił na kieliszek chleba .

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
27 minut temu, dsbh napisał:

A gdzie tam masz coś o jakimś prezesie ? Za kilka miesięcy prawie nikt nie będzie pamiętał tej historii. Tak jak był szum wokół filmu Kler. Darmowa reklama, tłumy w kinie i społeczeństwo zajęło się czymś innym.

Ile Ci się osób zmieści na  ławkę ? Trzaskowski postawi ją przed kawiarnią, siądzie z jednej strony, zrobi zatroskaną minę i będzie znudzony  wsłuchiwał się w ziemskie problemy ludu, myśląc zupełnie o czymś innym.

jakby nie było o jarku to i nie byłoby afery. cenzura musi być

jasne nikt nie będzie pamiętał że kilka czołowych postaci odeszło z trójki. pewnie takie naganiacze piowskie to nie 😂

wszystko te pisowskie gęby zniszczą

lepszy trzaskowski co nic nie da niż nadęty sługus prezesa

4 minuty temu, 6465 napisał:

@Denver kto ci płaci za to PiSdolenie? 

to mareczek, generał i właściciel 10 kont na tym forum

Opublikowano

@racyl  widziałeś  jak  trzaskowski  na śląsku  spotkał  się  z jakąś rodziną  i  nie miał  maski  ???

Opublikowano

ja wiem że on nic nikomu nie da ale mam dość tej prawicowej poprawności i wywalania ludzi o innych poglądach niż Pis

Opublikowano (edytowane)

Ale jaja . Dopiero wysłuchałem co w radiowej trójce PiS odwalił . Ale numer .:D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano (edytowane)

powinna być  jedna kadencja i do domu bo inaczej totalnie odbija

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Taaaa . I każdy od nowa kraść i uchwalać premie i odprawy .

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, racyl napisał:

ja wiem że on nic nikomu nie da ale mam dość tej prawicowej poprawności i wywalania ludzi o innych poglądach niż Pis

Jak to będzie kiedy tyn bezbożnik zostanie prezydentem katolickiego kraju , jak tu  jechać na dożynki prezydenckie w Spale😕 nie udźwigne tego 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
22 minuty temu, Pafnucy napisał:

Ale jaja . Dopiero wysłuchałem co w radiowej trójce PiS odwalił . Ale numer .:D

A co  takiego  zrobili  i  co  to  za stacja  bo  nie  znam

3 minuty temu, 6465 napisał:

A co to za diabły?  I o co im chodzi? 

a ty skąd  tu  sie  wziął   posiłki  łoPOzycja  przysłała  ??

Opublikowano

Łoj daj spokój . Kwaśniewski był i się przeżyło .

2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Jak to będzie kiedy tyn bezbożnik zostanie prezydentem katolickiego kraju , jak tu  jechać na dożynki prezydenckie w Spale😕 nie udźwigne tego 

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

to myślisz że nie wierzący to już nie potrawią wytrzymać godzinnej Mszy Św

przecież duda zaklinał się że  miał nie jeździć tam jak nic nie zrobi dla rolników i jakoś co roku jeździ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v