Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Ywa napisał:

Mam dylemat z mydłem. Pisze wytłuszczonym drukiem  z przodu 'NATURALNE mydło z nanosrebrem' a z tyłu maczkiem m.in. że zawiera DEA a to przecież rakotwórcza syntetyczna substancja pianotwórcza? To czego mam się bardziej bać wirusa czy nowotworu?

Troche się przejmujesz nad wyrost śladoywmi ilościami, przecież dotykasz róznych substancji i tez sa karcerogenne i potem myjesz się mydłem czinnym specyfikiem abrudem na rekach sie nie przejmujesz tylko zawarością mydełka

Opublikowano (edytowane)

oni też co i raz poprawiają często i własne błędy a często na sytuację, pełna improwizacja
ale jaki "numer z babcią" jakiś rozwojowy z "na wnuczka"? 

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Zakaz zgromadzeń powyżej dwóch osób a nie podrużowania w pojedynkę. 

Zakaz zgromadzeń powyżej dwóch osób a nie podrużowania w pojedynkę. 

Opublikowano (edytowane)

Sam jutro jadę do miasta. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

oni też
ale jaki "numer z babcią" jakiś rozwojowy z "na wnuczka"? 

Babcie chorą odwiedzić formalnie : )

2 minuty temu, PRIMO napisał:

Sam jutro jadę do miasta. 

Dziewczynę musze odwiedzic w innym mieście 80km 

Opublikowano (edytowane)

@PRIMO coś Ci w systemie grzebie z neta 
zamknij stronę/przeglądarkę rozłącz z netem i ponownie powłączaj pootwieraj
czasem pomoże
jak posta nie odświeża to nie znaczy że nie zapisało i kliknięcie ponowne w zapisz posty tylko powiela

Przed chwilą, mf362 napisał:

Dziewczynę musze odwiedzic w innym mieście 80km 

to raczej na pewno jako argument nie przejdzie bo to doskonały sposób dla wirusa na "międzymiastową"
po takim wyjaśnieniu policjant powinien nakazać rozłąkę albo przeprowadzkę na stałe na czas co najmniej dwutygodniowej kwarantanny

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
8 minut temu, mf362 napisał:

Bo trabia w tv i na necie ze ruch maja ograniczyc .. sam juz nie wiem

to słuchaj dokładnie możesz biegać iść jechać tylko bez zgromadzeń nie do parku do miejsc publicznych ... było w Polsacie odp policjanta 

Przed chwilą, marulekk napisał:

a jak we trzech do roboty autem jezdzimy to co, jeden ma się do bagażnika z przodu schować? 😄 

możecie jechać w 5 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

czasem pomoże
jak posta nie odświeża to nie znaczy że nie zapisało i kliknięcie ponowne w zapisz posty tylko powiela

Wymieniałem ostatnio sprzęt od neta i jeszcze wszystkiego nie skonfigurowałem. 😏

Opublikowano
6 minut temu, dysydent napisał:

czasem pomoże

to raczej na pewno jako argument nie przejdzie bo to doskonały sposób dla wirusa na "międzymiastową"
po takim wyjaśnieniu policjant powinien nakazać rozłąkę albo przeprowadzkę na stałe na czas co najmniej dwutygodniowej kwarantanny

I tak do 11.04 

Ciężkie czasy nadchodzą  jak żyć w tym kraju 

a rolnik po opryski, kupno cielak czy ropy może w końcu jechać ???

Po to mozna 

• Thanks 1
Opublikowano

a rolnik po opryski, kupno cielak czy ropy może w końcu jechać ???

Może ale by było lepiej jak nie bo to kończy się spotkaniem kilku ludzi .

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, mf362 napisał:

I tak do 11.04 

Ciężkie czasy nadchodzą  jak żyć w tym kraju 

w Twoim przypadku szybciej decydować - razem czy osobno? :) 

kto nie wie "oczymtoja" to niech sobie wyżej poczyta

Edytowane przez dysydent
  • Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, Generał napisał:

https://www.ekspedyt.org/2020/03/22/najnowsze-oredzia-matki-bozej-z-trevignano-romano-marzec-2020-r/?cn-reloaded=1

W dn. 29 września 2019 r. Maryja ostrzegła prosiła: „Módlcie się za Chiny, ponieważ stamtąd nadejdą nowe choroby, wszystko już gotowe, aby zarazić powietrze nieznanymi bakteriami” zaś parę miesięcy później, w dn. 29 lutego 2020 r. powiedziała Giselli: „Dzieci moje, dlaczego czekacie aż stanie się coś strasznego, żeby zbliżyć się do Boga, a kiedy wszystko jest dobrze nie znacie swojego Zbawiciela? Dzieci moje, to nie będzie ostatni wirus, który przyjdzie z ziemi, ale spodziewajcie się innych rzeczy, trzęsienia ziemi i zarazy, świat jest tego pełny, a wielu, mimo tego wszystkiego, już oddało duszę diabłu. Dzieci, to jest czas nawrócenia, módlcie się i wierzcie w Ewangelię, ja obiecuję wam ochronę.”

gdy ty mowisz do boga-to modlitwa, gdy bog do ciebie-to schizofrenia......

a co gdy nie mam babci ??? jeszcze za komuny umarly ,to co mam robic ??

tak mi sie przypomnialo- nie tylko idioci w krakowie sa , to nie pierwszy debilizm  pani kurator

Opublikowano

Za wyjazd z podwórka ciągnikiem - rozstrzelanie. Potwierdzone info !

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, marulekk napisał:

a jak we trzech do roboty autem jezdzimy to co, jeden ma się do bagażnika z przodu schować? 😄 

No też tak się chłopaki w robocie zastanawiali czy mogą jutro w czterech przyjechać. Jak myślicie?

Edytowane przez PawelWlkp