Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taj k**wa chcą oduczyć ludzi obchodzenia świąt BOŻEGO Narodzenia , siedzieć w domu bo k**wa Mikron szleje a niech spierdalają mam nadzieję że Górnicy zaczną a reszta ro***erdoli rządowe pomysły raz na zawsze .

Opublikowano
28 minut temu, Ursus932 napisał:

Tu akurat nie ma znaczenia TVP , TVN , czy reszta ,  wszędzie o tym mówili i te zalecenia tyczą się Europy zachodniej 😉 tak więc teściowa albo kolega mówią nie prawde 

😊

Nie ważne kto to mówi ważne że jego teściowa nie przyjedzie😁

Opublikowano

A jednak kolejna teoria,, foliarzy,,  okazuje się prawda. 

Wynalazek, stworzony przez firmę technologiczną Dsruptive Subdermals, polega na wprowadzeniu tuż pod skórę wstępnie zaprogramowanego, skanowanego implantu o wymiarach 2 milimetry na 16 milimetrów.

Mam wszczepiony chip w ramieniu i tak zaprogramowałem chip, że mam na nim swój paszport COVID, a powodem jest to, że zawsze chcę mieć do niego dostęp – powiedział AFP Hannes Sjoblad, dyrektor zarządzający Dsruptive Subdermals.

Opublikowano (edytowane)

gdzie mogę się zgłosić po ten czip?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, poosa21 napisał:

Dziś kumpel mówił że cieszy się że jwgo teściowa ogląda tylko tvpis, nasłuchała się propagandy że przy stole na wigilii to tylko siedzieć w towarzystwie zaszczepionych i nie przyjedzie do nich na święta bo on nieszczepiony. A teście po 3 dawce. Ludzią to już szajba odbja od tej szprycy. 

I to tylko pokazuje na jakim poziomie intelektualnym są ludzie którzy się szczepią. Oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego wora ale tak to w zdecydowanej większości wygląda. 

Przekaz ,, z góry'' rano :

Zaszczep się bo to jedyna metoda ochrony twojego zdrowia. Tylko po szczepionce możesz czuć się bezpiecznie i normalnie funkcjonować. Wirus po szczepionce jest nie straszny. Grozi nam tylko delikatne przejście choroby. To osoby niezaszczepione są narażone na ciężki przebieg choroby. itd

Wieczorem: 

Unikajmy osób niezaszczepionych bo stanowią duże niebezpieczeństwo dla nas( osób zaszczepionych). 

To wkońcu szpryca chroni czy nie chroni? Czy ludzie nie mają mózgów i nie widzą co się dzieje? 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, krzychu121 napisał:

I to tylko pokazuje na jakim poziomie intelektualnym są ludzie którzy się szczepią.

to raczej nie zależy od szczepienia bądź nie. idioci są wszędzie.

Opublikowano
4 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Tosz pisałeś że hindusów tyle u was 🧐 

miasto to takie miejsce gdzie jest duzo ludzi z roznych stron swiata a nawet ze wsi..

36 minut temu, Pafnucy napisał:

gdzie mogę się zgłosić po ten czip?

tak jak pisze kolega do weterynarza najlepiej-moze do tej z rolnikow😜

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

tak jak pisze kolega do weterynarza najlepiej-moze do tej z rolnikow😜

ojjj, szedł bym....

Opublikowano

Jak byście się zastanawiali jak wygląda umieralność w innych krajach to w Szkocji 

https://dailyexpose.uk/2021/12/22/triple-vaccinated-still-dying-of-

Raport potwierdza, że w okresie od 13 listopada do 10 grudnia odnotowano 63 zgony w populacji niezaszczepionej, 13 zgonów w populacji częściowo zaszczepionej, 251 zgonów w populacji podwójnie zaszczepionej i 35 zgonów w populacji zaszczepionej potrójnie lub zaszczepionej dawką przypominającą. 

Oznacza to, że populacja nieszczepiona odpowiadała za zaledwie 17% zgonów w okresie od 13 listopada do 10 grudnia, podczas gdy populacja zaszczepiona stanowiła 83%.

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, poosa21 napisał:

Oznacza to, że populacja nieszczepiona odpowiadała za zaledwie 17% zgonów w okresie od 13 listopada do 10 grudnia, podczas gdy populacja zaszczepiona stanowiła 83%

lub że niezaszczepieni to znikoma ilość ogółu...

Opublikowano

Zgadza się. Tylko oderwanych od rzeczywistości jest jednak więcej po szprycy niż nie szczepionych. Anty jest garstka osób która chodzi i demoluje, pali itd i są to w zdecydowanej większości osoby które nie godzą są na przymus szczepień. I ja akurat z jednej strony nie popieram takich osób bo krzywdzą bardzo często niewinne osoby ale z drugiej strony dobrze że są takie osoby które twardo przy swoim obstają i pokazują rządowi że zgody nie będzie. Większość anty chce sobie normalnie żyć i nie słuchać tylko o szprycach i przymusie.  O lockdawnach , obostrzeniach itd. A w zdecydowanej większości osoby zaszczepione wręcz nakazują niezaszczepionym iść się szczepić. Piętnują takie osoby że roznoszą wirusa a same też to robią. Twierdzą że to przez niezaszczepionych to wszystko itd. Wręcz bym powiedział że czują się nadludźmi. Tylko nielicznie się nie afiszują 

16 minut temu, Pafnucy napisał:

to raczej nie zależy od szczepienia bądź nie. idioci są wszędzie.

Opublikowano (edytowane)

@krzychu121

Ale sie szykuje lipa , bo patrząc w strone zachodnią , to mają w d*pie , czy dostaniesz zator , udar , zapalenie serca , czy inne dziwoty 

mam to ładowac w siebie bezwzgledu na skutki !

11 minut temu, krzychu121 napisał:

. Większość anty chce sobie normalnie żyć

Mnie to  ten temat gdyby nie , groźba przymusu to nawet by nie interesował , jest takie cos i spoko tak samo jak z grypówkami , kto miał zyczenie to brał 

a że groźba przymusu jest baaaaaardzo realne , to muszę trzymać ręke na pulsie żeby wiedziec jak sie bronić 

Edytowane przez V12
Opublikowano

Jest mała nadzieja bo Polacy są bardzo niepokornym narodem i jak dojdzie do przymusu tych najbardziej anty to w końcu ludzie wyjdą na ulicę wielką masą. narazie są to tylko grupki. Zachód to głównie opcje lewackie więc nie ma co na nich patrzeć. Niemcy niedługo będą gośćmi we własnym kraju. Francuzi się powoli budzą i coraz więcej strajków przed przymusami. Piorą ludziom mózgi przez tv i niektórzy nie widzą tego jak zakładają im coraz cięższe chomąto, ograniczają wolność pod pretekstem dania wolności. Ludzie przyzwyczaili się do wygód i ,,wolności'' i dużo osób się poddaje bo nie wyobraża sobie że nie może iść do kina, restauracji. Wyjechać za granicę itd. Dają im wolność w zamian za posłuszeństwo i ludzie nie widzą w tym nic złego. Rozumiem jakby ktoś popełniał wykroczenia i przestępstwa ale teraz trzeba się podporządkować nawet jak normalnie żyjesz a to wszystko pod płaszczykiem ochrony i troski o obywatela 

Opublikowano
1 minutę temu, krzychu121 napisał:

w końcu ludzie wyjdą na ulicę wielką masą.

kilkanaście osób, tonie masy...

Opublikowano
20 minut temu, Pafnucy napisał:

lub że niezaszczepieni to znikoma ilość ogółu...

Ciężko sprawdzić ile? Po pierwszej dawce 80% po 3 prawie 50%. Więc  nie ma praktycznie żadnej różnicy między szczepanami a czystokrwistymi.

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Teraz 3 dawka i zaraz 4 dawka też polecisz i po 5 .

a czemu nie? są przeciwwskazania ku temu?

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, krzychu121 napisał:

nie widzą tego jak zakładają im coraz cięższe chomąto, 

Patrz , ja to widziałem na poczatku '20 , to co sie teraz  dzieje nie jest dla mnie zaskoczeniem :( i w rzeczonym temacie jestem pesymistą  jak pojdzie przyszłosć 

Osobista opinia u nas masy ludzi nie wyjdą , przymus jest robiony bardzo sprytnie i po trochu , generalnie to on juz jest jesli masz pecha (np. w robocie )

Nie na wiatr były słowa , że swiat nigdy juz nie bedzie jak przed '20 , ja pamietam jak bym to słyszał wczoraj 

Edytowane przez V12
Opublikowano
7 minut temu, V12 napisał:

Nie na wiatr były słowa , że swiat nigdy juz nie bedzie jak przed '20 , ja pamietam jak bym to słyszał wczoraj 

nigdy nie jest i zawsze takie słowa są prorocze.