Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

Skąd masz mieć  pewność kiedy gdzie i z kim miałeś kontakt j kto miał wirusa🤔? Dla mnie to paranoja, świat głupieje. Mam nadzieję że  wrócimy do normalnych czasów.

Idziesz do lekarza z gorączką i kaszlem a wiesz iż gość, z którym miałeś kontakt ma covid to wystarczy podać w wywiadzie

Opublikowano
44 minuty temu, DTaras napisał:

Idziesz do lekarza z gorączką i kaszlem a wiesz iż gość, z którym miałeś kontakt ma covid to wystarczy podać w wywiadzie

Piszesz poważnie czy jajka se robisz😄

Opublikowano (edytowane)

A ciekawe , po są te wywiady i ankiety przed testowaniem  ?/ Przecie test sam  w sobie ma pokazać 

Edytowane przez V12
Opublikowano (edytowane)

ankieta przed testem-hasło dla wujka Goo...

moze nie zawsze  trzeba wypełnic ( co tester to obyczaj )    , ja jestem z tych co nigdy w nosie nic nie mieli :)

Edytowane przez V12
Opublikowano

Jak  to   dobrze    poczytać   co    eksperci   mają   do    powiedzenia   im   bardziej    zryty  czerep   tym   więcej   się   mądrzy   skoro  sam  się  nie  szczepi  to   czemu  z  uporem  psychola  udowadnia  że  ma  rację  .  

Opublikowano
5 godzin temu, grzesiekxy napisał:

a ilu z tych po ciezkim nop-ie zmarlo ??? masz takie dane?? 

porwnujesz liczbe zmarlych z tymi ktorzy zle sie poczuli- sam do ktorej grupy bys chcial nalezec ??

grzesiu nie odpowiedziales na proste pytanie-czemu klamales ?? a dalej sie wymadrzasz.

• Haha 1
Opublikowano
36 minut temu, galan99 napisał:

jeśli się okaże że dana szpryca szkodzi i to bardzo i za rok już nie będą szprycować to co w tedy powiedzą zaszczepieni preparatem do kogo będą mieli żal .

Jak do kogo. Do nieszczepionych, że w dalszym ciągu nie mogą dostać sie do lekarza.😂

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
11 godzin temu, galan99 napisał:

jeśli się okaże że dana szpryca szkodzi i to bardzo i za rok już nie będą szprycować to co w tedy powiedzą zaszczepieni preparatem do kogo będą mieli żal .

Tobie galan99 radzę zastanowić się nad tym jaki sposób  będziesz się tłumaczył ze swojego postępowania gdy już  przekonasz się że nie miałeś racji w kwestii szczepień . I z  tego że na jedyne  źródło informacji wybrałeś internetowych  znawców  którzy nie ponoszą odpowiedzialności z to co publikują .

Opublikowano (edytowane)

Czy ci którzy szprycują ,producenci szczepionek ponoszą jakąkolwiek odpowiedzialność ,podaj przykłady?

Czy naganiacze ponoszą odpowiedzialność?

Edytowane przez witejus
  • Like 2
Opublikowano

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/jan-zbigniew-potocki-kim-jest-czlowiek-ktory-wydaje-wlasne-dowody-ii-rp/7z5dm1w,79cfc278

czy kazdy antyszczepionkowiec to swir ?? sa w ogole normalni przeciwnicy szczepionek ?? na af nie znalazlem.........

dziwnym trafem liczba osob z zaburzeniami psychicznymi koreluje z tymi nieszczepionymi.

strach przed swirusem sprawil ze nawet za naprawe ciagnikow sie wzieli-choc nie maja o tym zielonego pojecia 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

Czyżbyś zapomniał że barany z Wiejskiej klepneli ustawę która nie pociąga do odpowiedzialności ich i lekarzy za skutki uboczne po szczepieniach?

Opublikowano
13 godzin temu, jacus napisał:

a ilu z tych po ciezkim nop-ie zmarlo ??? masz takie dane?? 

porwnujesz liczbe zmarlych z tymi ktorzy zle sie poczuli- sam do ktorej grupy bys chcial nalezec ??

grzesiu nie odpowiedziales na proste pytanie-czemu klamales ?? a dalej sie wymadrzasz.

A widziałeś żeby rząd zbierał takie dane, albo zajął się przypadkami śmierci zaraz po szczepieniu.?

Jacus nie mierz ludzi swoją miarą,

piszę o sytuacjach z życia wziętych nie mam potrzeby aby klamać.

Opublikowano

ja pytam konkretnie o sprawe studentow- pomijajac fakt ze pisales o jednej klasie-co samo w sobie jest nawet nie smieszne to poziom samozaorania gleboszem 🤣, do tego studiowali na innych wydzialach.

wczoraj ich pochowali-wyniki sekcji zwlok -jesli byla robiona- beda gdzies za miesiac wiec na jakiej podstawie ktos twierdzi ze to wina szczepionki ?? 

wlasnie mierze ludzi swoja miara-temu uwazam cie za klamce i zwyklego niemote-co twoj wpis o "jednej klasie" udowadnia bez najmniejszej watpliwosci...nie sadze zebys studiowal, ale moze znasz kogos kto to robil i jego zapytaj w jakiej klasie to robil 🤣

Opublikowano
PRIMO napisał:

1 godzinę temu, witejus napisał:

Czyżbyś zapomniał że barany z Wiejskiej klepneli ustawę która nie pociąga do odpowiedzialności ich i lekarzy za skutki uboczne po szczepieniach?

Dowody a nie fantazje podaj

jacus napisał:

ja pytam konkretnie o sprawe studentow- pomijajac fakt ze pisales o jednej klasie-co samo w sobie jest nawet nie smieszne to poziom samozaorania gleboszem 🤣, do tego studiowali na innych wydzialach.

wczoraj ich pochowali-wyniki sekcji zwlok -jesli byla robiona- beda gdzies za miesiac wiec na jakiej podstawie ktos twierdzi ze to wina szczepionki ?? 

wlasnie mierze ludzi swoja miara-temu uwazam cie za klamce i zwyklego niemote-co twoj wpis o "jednej klasie" udowadnia bez najmniejszej watpliwosci...nie sadze zebys studiowal, ale moze znasz kogos kto to robil i jego zapytaj w jakiej klasie to robil 🤣

Lekarze wszystkim jako przyczyn wpisują Covid wtedy nie robi się sekcji i kasa inna wpada na konto

• Like 3
Opublikowano

chlopie ty wiesz ilu ludzi umiera rocznie w polsce ?? a ilu na wirusa ??? nastepny niemota.....sprawdz dane a potem pisz glupoty.

22 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Widzę że świrus ostro trzyma "pociotka" 😁🤕

co z tymi ciotami masz ostatnio ?? sam odkryles swoja orientacje na starosc ?? czy moze temu musiales pol gospdarki oddac bo twoja synowa odkryla ze jej luby jest waginosceptyczny ?? masz juz wnuki 🤣😂😂.

na razie wyjezdzam -wiec do wieczora.

Opublikowano (edytowane)

Poproś może sąsiada to ci zrobi syna... 😁😁😁😁😁😁

Prawdziwe wnuki to tylko syn płodzi i przedluza ród... Inne mnie nie interesują i nie po to pracowałem aby obce rody obdarowywać gospodarka ... 😜

Ale co takiemu  "pociotkowi" tłumaczyć? 🤕

Edytowane przez Bogdan_ja