Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żona trafiła do szpitala. pojechałem odwiedzić. Szczepiony pan? Nie. To pan nie wejdzie... to że szczepiony może tak samo zachorować i przenosić nie ma znaczenia. I kto tu robi kurwę z logiki?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

A osoba w domu na kwarantannie a inne mogą chodzić wszędzie żyjące z nią  i to bez szczepienia które w sumie też nic nie daje aby kogo zakazić.

Kronowi rus w żadzie to już dawno olany jest ciepłym moczem.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
45 minut temu, mani51 napisał:

Żona trafiła do szpitala. pojechałem odwiedzić. Szczepiony pan? Nie. To pan nie wejdzie... to że szczepiony może tak samo zachorować i przenosić nie ma znaczenia. I kto tu robi k**wę z logiki?

Znam ten ból, teraz nie zaszczepiony to jak dawniej trędowaty🤬

• Like 1
Opublikowano

A u mnie kolega 2tyg temu też nie został wpuszczony do żony i dziecka i wkurzony powiedział, że żałuje, że się zaszczepił;

Poza tym inne dwie osoby mają operacje odwleczone na przyszłość. 

Opublikowano
8 godzin temu, mani51 napisał:

Żona trafiła do szpitala. pojechałem odwiedzić. Szczepiony pan? Nie. To pan nie wejdzie... to że szczepiony może tak samo zachorować i przenosić nie ma znaczenia. I kto tu robi k**wę z logiki?

Długo ta żona w tym szpitalu była?

Opublikowano

koleżanka mamy po 3 dawce źle się czuła poszła do lekarza to jej powiedzieli ze przecież podpisywala papiery przy szczepieniu i ze to objawy poszczepienne. Od dowiedziała się. Szpryce wziąłeś, koncern zarobił a potem bujaj się sam.

A jak by powiedział ze szczepiony to sprawdzają to jakoś w szpitalach? żeby w odwiedziny isc

Opublikowano (edytowane)

Innymi słowy, niech lekarze będą lekarzami, a nie automatami.

Jak leczyć COVID-19 jest sednem tego starcia.

Lekarze, których cytowaliśmy w zeszłym tygodniu, należą do tysięcy lekarzy i innych świadczeniodawców na całym świecie, którzy ratują życie, zapobiegają hospitalizacjom i leczą pacjentów z COVID-19 wczesnymi protokołami leczenia.

Ale agencje zdrowia publicznego, Big Pharma, korporacje szpitalne i krajowe media odmawiają zaakceptowania i uznania skuteczności tych terapii, legalnych danych, które wspierają ich skuteczność i lekarzy, którzy są pionierami tych terapii. (Patrz FLCCC.net i „The Complete Guide to the Care of the COVID-19 Patient”, COVID19CriticalCare.com/covid-19-protocols.)

Na początku tego tygodnia dr Paul Marik, najczęściej publikowany lekarz intensywnej opieki medycznej w medycynie, twórca protokołów wczesnego leczenia COVID-19 i dyskredytowany w jednym z naszych listów, pozwał swój szpital za uniemożliwienie mu przepisywania leków ratujących życie na COVID -19 pacjentów. (Patrz Rescue.Substack.com.)

I jest to: jak zauważyliśmy w zeszłym tygodniu, wojna o leczenie COVID-19 szybko rozprzestrzenia się na kontrowersje związane ze szczepieniami dzieci.

W Kalifornii Jeff Hanson, inwestor nieruchomości z trojgiem dzieci poniżej 17 roku życia i czterema innymi, zorganizował ponad 60 oddolnych organizacji rodziców, organizacji obywatelskich i religijnych — tysiące Kalifornijczyków — w ogólnostanowym ruchu zdeterminowanym, by powstrzymać plan gubernatora Gavina Newsoma dotyczący nałożyć obowiązek szczepienia uczniów szkół podstawowych i średnich. (Zobacz UnityProjectOnline.com.)

Ci Kalifornijczycy nie są „marginesami”. To Amerykanie głównego nurtu protestujący przeciwko autorytaryzmowi narzucanemu ich dzieciom. Wartości Unity Project mówią: „Opowiadamy się za wolnością wyboru rodziców w zakresie opieki zdrowotnej naszych dzieci. … Przeciwstawiamy się zmuszaniu dzieci w wieku nawet 5 lat do skutecznego stania się ludzkimi tarczami, zakładając ryzyko urazów poszczepiennych”.https://www.yourobserver.com/article/opinion-attack-on-doctors-oath

https://childrenshealthdefense.org/defender/the-unity-project-california-gavin-newsom-covid-vaccine-mandate/

Edytowane przez Ywa
Opublikowano

Miejmy nadzieje ze rok 2022 będzie rokiem odchodzenia od tych absurdów.

Opublikowano

Thanh Hoa zawiesił stosowanie partii szczepionki Pfizer Covid-19 po tym, jak ponad 120 uczniów zostało hospitalizowanych po ich zaszczepieniu.https://e.vnexpress.net/news/news/120-children-hospitalized-province-suspends-pfizer-vaccine-batch-4397748.html

Zawieszona partia zostanie umieszczona w magazynie i może być później wykorzystana przez inne grupy, takie jak dorośli, dodał Truong.

Vu Van Chinh, dyrektor Szpitala Okręgowego w Ha Trung, powiedział, że skutki uboczne po szczepieniu są normalne, ale częściej występują u dzieci niż u dorosłych.

„Ci, którzy mają reakcje lub słabną, muszą zostać oddzieleni, aby nie zaszła reakcja łańcuchowa” – powiedział Chinh.

CDC Thanh Hoa rozdystrybuowało około 117 000 dawek szczepionki przeciw Covid-19 do 27 okręgów i miast. Podano ponad 56 700 dawek.

W ciągu ostatniego tygodnia troje dzieci zmarło po zaszczepieniu szczepionką Pfizer Covid-19 w Bac Giang, Hanoi i Binh Phuoc. Przyczyna śmierci została określona jako „nadmierna reakcja na szczepionkę”.

W zeszłym tygodniu czterech pracowników fabryki obuwia Kim Viet w Thanh Hoa zmarło po szczepieniu Vero Cell Covid-19, również z powodu „nadmiernej reakcji”.

https://rumble.com/vq7swz-your-body-is-a-temple-and-you-control-what-goes-in-it.html

Opublikowano
8 minut temu, GRZES1545 napisał:

Ja uważam że  to jest chore i tyle. 

Ja przeleżałem bez odwiedzin 105dni. I uważam że jak ja bym miał kogoś narażać na utratę zdrowia to lepiej niech nikt mnie nie odwiedza i moich kolegów z sali. Są telefony bez ograniczeń to czy te odwiedziny takie potrzebne🤔

Opublikowano
6465 napisał:

Długo ta żona w tym szpitalu była?

Dwa dni z podejrzeniem wyrostka ale jej przeszło. Tyle że jako nie szczepiona musiała całą noc w izolatce spędzić, nawet do ubikacji nie wolno jej było wyjść tylko wiadro dostała. Czekali na wynik testu i dopiero ją wzięli na oddział.

Opublikowano

Moja poszła z dzieckiem to na wynik testu czekała 2godz. I na oddział. Ja jak leżałem w izolatce to miałem łazienkę z prysznicem i telewizor. Kurde to współczuję wam takiego szpitala🙆

Opublikowano

@6465 No w Wawie może trochę inaczej to jest. A teraz u ciebie dobrze już?

Opublikowano

A jest jakie jest nikt nie obiecywał ze lekko będzie. Pocieszeniem jest obietnica lepszego życia po tamtej stronie. Na tamtym życiu powinno nam zależeć tutaj to jest różnie chociaż tutaj w Polsce i tak mamy bardzo dobrze względem innych może i nawet mieszkamy w jednym z najbardziej dogodnych do życia miejsc na ziemi.

Opublikowano
15 minut temu, akooo napisał:

A to ciebie covid tak rozłożył? Płuca czy coś?

Przecież już to pisałem kilkanaście razy . Już nie będę się powtarzał bo na pewno znasz moja historię. Jedyny plus to że mi się w czasie mojego pobytu w szpitalu syn urodził😁

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, akooo napisał:

Pocieszeniem jest obietnica lepszego życia po tamtej stronie. Na tamtym życiu powinno nam zależeć tutaj to jest różnie

Jeżeli komuś nie zależy na tym życiu, to jak może mu zależeć na życiu tam? Ma tylko nadzieję że tam nie będzie gorzej. 😂

Opublikowano
35 minut temu, 6465 napisał:

Przecież już to pisałem kilkanaście razy . Już nie będę się powtarzał bo na pewno znasz moja historię. Jedyny plus to że mi się w czasie mojego pobytu w szpitalu syn urodził😁

no , gorzej jak by się wtedy począł 😆

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

Jest tyle nie wyjaśnionych sytuacji niby świat ma technologie na wysokim poziomie i nit nie wie skąd   wziął się wirus zwany Cocidem -19 .

Czy u ciekł z laboratorium czy został celowo podany ? , a może sam powstał wszyscy milczą wiec teoria  jest jedna  SPISEK MIĘDZY NARODOWY ZAPLANOWANY .

Pierw powiada się że szpryca będzie dobrowolna dla chętnych , teraz zaczyna się nacisk na pracowników że nie  będą mogli pracować i tak następnym etapem , będzie przymus .

Więc czy to działanie  nie jest spiskowe wobec ludzi .

Teraz do samych polityków co byli zarażenie prawie wszyscy podali zarażony a po 3 dniach już był na wczasach jak Szumowski i inni jemu podobni .

Wedle zachowania polityków to jest   ściema .

Edytowane przez galan99
  • Like 1