Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, pafnucy napisał:

oj Roki, nie wiem czy godzien jestem... tyle dobra....

Nie wybrzydzaj. 🤨

Jak dają💁‍♂️ to bierz a jak biją to chodu. 🏃‍♂️

Opublikowano

wiec czemu nie uciekales jak cie od dziecka po glowce bili ?? moze wtedy bylbys modrzejszy ? chyba ze podczas ucieczki walnales nieraz glowa w mur-moze doczekasz takich czasow ze mozgi zaczna przeszczepiac . oczywiscie tylko dla zaszczepionych 🤣

Opublikowano

3 minuty temu, karolr2 napisał:

Ciotka uczycielka 2 razy szczepiona i już tydzień leży rozkraczona jak żaba więc te szczepionki niech sobie wsadza głęboko 

a na co chora?

Opublikowano (edytowane)

znajoma -nie szczepiona a na wykonczeniu, rozmawialem z jej synem ,tylko na smierc czekac, nie szczepila sie bo juz byla schorowana, miala lagodnego raka od lat, jesli by miala sie meczyc to lepsza taka smierc -bez przytomnosci..

takie wpisy jak karola kolejny raz udowadniaja ze szury to idioci..........

zetorki-u was na wschodzie  wiekszosc to tacy debile ?? u nas raczej takich glupkow sie nie spotyka...

Edytowane przez jacus
Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał:

wiec czemu nie uciekales jak cie od dziecka po glowce bili ?? moze wtedy bylbys modrzejszy ? chyba ze podczas ucieczki walnales nieraz glowa w mur-moze doczekasz takich czasow ze mozgi zaczna przeszczepiac . oczywiscie tylko dla zaszczepionych 🤣

Jeb🤬 to Ty jesteś w ten pusty baniak bo w kółko macieju to samo powtarzasz od początku. 

Żadnych twardych dowodów tylko ciągle to co media bełkoczą powtarzasz bez większego zastanowienia czy to prawda czy nie. 

Opublikowano

Nie szczepiony nie przekona zaszczepionego za nic. Musieliby przyznać ze szczepionki nie są pewne i to rujnuje poczucie bezpieczeństwa. Wcześniej było ze szpryca chroni przed covid potem ze przed ciężkim przebiegiem teraz co wymyśla możni tego świata? Kolejne warianty delta,gamma,lambada,nu. Nazwy można tworzyć i tworzyć. Oby biznes się kręcił

W Austrii Kościoły mają być otwarte tylko dla zaszczepionych albo masz mieć ważny test. Oj czuć swąd szatana w tym wszystkim.

Opublikowano

O czym Ty piszesz , szczepionki tracą skuteczność wraz z kolejnymi mutacjami wirusa i dla większości  zaszczepionych jest to oczywiste .

To raczej niezaszczepieni wymyślają coraz to nowsze teorie , po to tylko aby się usprawiedliwić .

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, peugeot napisał:

O czym Ty piszesz , szczepionki tracą skuteczność wraz z kolejnymi mutacjami wirusa i dla większości  zaszczepionych jest to oczywiste .

To raczej niezaszczepieni wymyślają coraz to nowsze teorie , po to tylko aby się usprawiedliwić .

A ja już  słyszałem od elit Europejskich że ważność będą skracać i trzeba będzie se przypominać minimum raz w roku🤔

Większość teori tzw  spiskowych np  Sumlinskiego stały się faktem.

Przypomnij sobie co wiosną tego roku mówiono w środkach masowego przekazu jak były kolejne warianty korony ,,obecne szczepionki działają na nowe mutacje" teraz zestaw z tym co napisałeś😎

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, pafnucy napisał:

a na co chora?

Niby covid bo test robiła,moja mama też dwa razy szczepiona a miała z nią kontakt i od wczoraj gorączka ciekawe co dalej wyjdzie. U mnie w domu oprócz mamy nikt nie szczepiony.

Opublikowano (edytowane)

Nowy wariant a świat durnieje bo zaplanowane działanie jak by nie było telewizji co nawet nikt  by nie słyszał o Covidzie .

Ale to jest biznes nad biznesy dla pewnej grupy ludzi .

Szpryca nie działa tylko bardziej powala człowieka ale durnie  wierzą że chroni .

Teraz kraje się pozamykają przed innymi Polska nie musi się zamykać wystarczy że inni się zamkną to też  będzie zamknięta .

I gospodarka pierdolnie znowu i o to chodzi .

Edytowane przez galan99
  • Like 3
Opublikowano
8 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Przypomnij sobie co wiosną tego roku mówiono w środkach masowego przekazu jak były kolejne warianty korony ,,obecne szczepionki działają na nowe mutacje" teraz zestaw z tym co napisałeś😎

Dobra , napiszę jeszcze raz , wraz z powstawaniem kolejnych mutacji szczepionka traci skuteczność ( jak bardzo to zależy od mutacjii ) 

Teraz pomyśl i odpowiedz sobie na pytanie : czy to co przytoczyłeś musi  być niezgodne z tym co napisałem .

Opublikowano
25 minut temu, galan99 napisał:

Teraz kraje się pozamykają przed innymi Polska nie musi się zamykać wystarczy że inni się zamkną to też  będzie zamknięta .

I gospodarka pierdolnie znowu i o to chodzi .

Oooooo czyli samotna wyspa to też nie do końca dobry pomysł?😂

8 godzin temu, GRZES1545 napisał:

W sumie mieli racje, tylko nie przewidzieli do jakiej litery alfabetu są skuteczne.🤣

• Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, peugeot napisał:

Dobra , napiszę jeszcze raz , wraz z powstawaniem kolejnych mutacji szczepionka traci skuteczność ( jak bardzo to zależy od mutacjii ) 

Znowu jakiś medialny bełkot powielasz. 🤦‍♂️

Tyle już tych mutacji było że już zgubiłem rachubę a szczepionka jedna i ta sama tylko w mediach wymyślili sobie że szczepionka jest aktualizowana pod daną mutację tak czy siak dalej ciemnogród wierzy że ich to uchroni przed zakażeniem. 🤪

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

szczepionka jedna i ta sama tylko w mediach wymyślili sobie że szczepionka jest aktualizowana pod daną mutację tak czy siak dalej ciemnogród wierzy że ich to uchroni przed zakażeniem. 🤪

Szczerze to pierwszy  raz od Ciebie słyszę o tych aktualizacjach szczepionki. 

Opublikowano

Ci naukowcy są tak durni albo lidzie są durni do zera .

stosując oprysk na chwasty kilka razy i nie będzie działał .

Ale szpryca cudowna i bezpieczna działa na wszystkie mutacje jakie by nie powstały i powstaną bo daje zarobić 50 dolarów za szprycę .

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Leszy napisał:

Szczerze to pierwszy  raz od Ciebie słyszę o tych aktualizacjach szczepionki. 

Bylo jakiś czas temu że pracują nad poprawą skuteczności szczepionek a potem nagle ucichło.