Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, niesmiertelny88 napisał:

No k**wa ludzie nie umierają bo im się żyć nie chce. Nie chcecie to się szczepcie . Jak macie chęć na mecze nie się czy umieranie to nie jesteście katolikami.

Chcesz to się  szczep kto Ci broni, ja Covida przeszedłem i wielu moich znajomych i rodzina. Wedle niektórych zanawców tutaj już powinienem nogi wyciągnąć bo nie zaszczepiony🤨. Jedź do Szwecji i zapytaj jakim cudem ludzie tam żyją bez szczepień i ograniczeń.

I jeszcze jedno najgorsi tacy katolicy co w pierwszej ławce siedzą...

4 godziny temu, jacus napisał:

widzocznie bylo tak glupie i klamliwe ze usuneli

zupelnie jak to

dwoch kibicow zaslablo a pilkarz zostal skopany i upadl 

Ta... głupi to cię pyknął, udowodniłeś to już nie raz.

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

2 godziny temu, niesmiertelny88 napisał:

No k**wa ludzie nie umierają bo im się żyć nie chce. Nie chcecie to się szczepcie . Jak macie chęć na mecze nie się czy umieranie to nie jesteście katolikami.

Chcesz to się  szczep kto Ci broni, ja Covida przeszedłem i wielu moich znajomych i rodzina. Wedle niektórych zanawców tutaj już powinienem nogi wyciągnąć bo nie zaszczepiony🤨. Jedź do Szwecji i zapytaj jakim cudem ludzie tam żyją bez szczepień i ograniczeń.

I jeszcze jedno najgorsi tacy katolicy co w pierwszej ławce siedzą...

4 godziny temu, jacus napisał:

widzocznie bylo tak glupie i klamliwe ze usuneli

zupelnie jak to

dwoch kibicow zaslablo a pilkarz zostal skopany i upadl 

Ta... głupi to cię pyknął, udowodniłeś to już nie raz.

co do katolicyzmu to wierzę ale nie praktykuje. co do korony to może wygląda jak bym namawiał do szczepionki. chodzi o to że ja mechanik monter maszyn i urządzeń rolniczych A nie profesor czy magister, doktor habilitowany czy jak tam. Po studiach ludzie wykształceni mówią szczep się to komu mam wierzyć jak nie im.

Opublikowano

odpowiedzialby ci na twoim poziomie intelektualnym-ale kregoslup mnie boli i nie moge sie schylac...

56 minut temu, grzesiekxy napisał:

Po szczepieniu też się umiera na ten j**any covid.Mnie tylko ciekawi ile dawek człowiek jest w stanie wytrzymać?

https://gript-ie.translate.goog/100-of-covid-deaths-in-last-week-reported-were-amongst-vaccinated-people/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=nui

przeczytales cokolwiek poza tytulem- gooogle ci przetumaczylo co dalej pisza ???

jesli zaszczepionych jest 90 procent a z tego chorych na oddzialach jest 38 % to o czym to swiadczy ??? 

37 minut temu, Ywa napisał:

Musiałbyś z moim tatą pogadać, czapka by Ci spadła.

na jaki temat ? twojej choroby-z checia, choc watpie zeby nie mial swiadomosci co sie z toba dzieje, 

26 minut temu, grzesiekxy napisał:

https://mobile.twitter.com/synxchaosu/status/1462714993867165709

Chyba fake news ale z drugiej strony...

znowu nie zrozumiales o co chodzi- zeby uczestniczyc w eutanazji bliskiej osoby trzeba byc zaszczepionym w pelni albo ozdrowiencem.

niesmiertelny tu masz klasyczne przyklady 2 rodzajow szurow 😛

Opublikowano
6465 napisał:

1 godzinę temu, RU68 napisał:

A ja mam przykład gdzie zachorowała wnuczka (trzymane w tajemnicy) zmarł teść jej dziadek - mój chrzestny) jego  zięć i ich sąsiedzi czyżby zbieg okoliczności ?

Z mojej rodziny dwie osoby zmarły przez ten j**any covid a ja cudem uciekłem z pod łopaty. Teraz wszyscy z rodziny i większość znajomych jesteśmy po 2 szczepieniach i nie znam nikogo komu by te szczepienie zaszkodziło.

A na czym ten cud polegał😜

Opublikowano
6 minut temu, niesmiertelny88 napisał:

Po studiach ludzie wykształceni mówią szczep się to komu mam wierzyć jak nie im.

Tylko zobacz czym bardziej wykształcony tym bardziej postrzelony i nie idzie się dogadać Z takim, są i tacy że po wyglądzie można wywnioskować że inteligent 🙆

Opublikowano
Roki212 napisał:

6 minut temu, niesmiertelny88 napisał:

Po studiach ludzie wykształceni mówią szczep się to komu mam wierzyć jak nie im.

Tylko zobacz czym bardziej wykształcony tym bardziej postrzelony i nie idzie się dogadać Z takim, są i tacy że po wyglądzie można wywnioskować że inteligent 🙆

No Masz rację. Ale komu wierzyć jak nie ludziom którzy x lat się uczyli jak wiesz to polscy profesorowie do głupich nie należą

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, niesmiertelny88 napisał:

co to szur 🤣🤣🤣🤣🤣

Poczytaj kilka komentarzy w styczniu pacjenta który tak Cię nazwał to się dowiesz🙉

Tu masz również profesorów i wyniki badań abyś czytać nadążył, różne są podejścia medyków do tych preparatów.

https://www.facebook.com/100063749209642/posts/281503487317956/

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano (edytowane)
36 minut temu, jacus napisał:

przeczytales cokolwiek poza tytulem- gooogle ci przetumaczylo co dalej pisza ???

jesli zaszczepionych jest 90 procent a z tego chorych na oddzialach jest 38 % to o czym to swiadczy ??? 

na jaki temat ? twojej choroby-z checia, choc watpie zeby nie mial swiadomosci co sie z toba dzieje, 

znowu nie zrozumiales o co chodzi- zeby uczestniczyc w eutanazji bliskiej osoby trzeba byc zaszczepionym w pelni albo ozdrowiencem.

niesmiertelny tu masz klasyczne przyklady 2 rodzajow szurow 😛

Jacus czy ja tu coś komentuje lub neguje?Czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem ?

Edytowane przez grzesiekxy
Opublikowano
33 minuty temu, niesmiertelny88 napisał:

co to szur 🤣🤣🤣🤣🤣

To nasz Jacuś kochany: poziomem nie grzeszy a wręcz wiedzie prym, nikt mu nie dorównuje w światłości konstruktywnej krytyki;

Głosi niemalże świętość eliksiru, kto tylko zbluźni przeciwko to już grozi mu wymarciem, niczym guru.

Opublikowano

Tak, jeśli się nie 💉 , to może jeszcze coś z niego będzie.

Opublikowano

To jest mój szur 💜, rozumiemy się bez słów; miałam okazję na żywo z tym Panem wymienić spostrzeżenia na tematy polityczne; pozytywnie nakręcony:

Opublikowano

pozytywnie zakrecony-to taka ufemistyczna nazwa szurnietego 😛,jest tu para takich bardzo zakreconych i paru mniej, do tego ci ktorych zwoje mozgowe sa proste wiec nie moga sie zakrecic.

2 godziny temu, grzesiekxy napisał:

Jacus czy ja tu coś komentuje lub neguje?Czy Ty umiesz czytać ze zrozumieniem ?

wiec po co wstawiasz to czego nie rozumiesz ??

2 godziny temu, Ywa napisał:

To nasz Jacuś kochany: poziomem nie grzeszy a wręcz wiedzie prym, nikt mu nie dorównuje w światłości konstruktywnej krytyki;

Głosi niemalże świętość eliksiru, kto tylko zbluźni przeciwko to już grozi mu wymarciem, niczym guru.

to temu ze dlugo z szurami przebywam-niedlugo bede szuru-guru.

Opublikowano

Kużwa w sobotę wykąpałem się w wodzie z hydrantu przy myciu kombajnu. az ze mni ciekło. Na wieczór zaczęłomnie trzęść zimno i trzęsło mnie tak całą niedzielę. Do tego dolegliwości żołądkowe. Dzisiaj temperatura normalna ale po jelitach coś lata. To ja mam tego wirusa, czy nie?

• Haha 2
Opublikowano

jeszcze szuru i guru . Ja nie znam Polskiego języka 🤣🤣🤣

mirro napisał:

Kużwa w sobotę wykąpałem się w wodzie z hydrantu przy myciu kombajnu. az ze mni ciekło. Na wieczór zaczęłomnie trzęść zimno i trzęsło mnie tak całą niedzielę. Do tego dolegliwości żołądkowe. Dzisiaj temperatura normalna ale po jelitach coś lata. To ja mam tego wirusa, czy nie?

No Tak. idź się badać na koronę

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, mirro napisał:

Tak się kuźwa kończy kradzież wody z wodociągu 🤷

Opublikowano
14 minut temu, mirro napisał:

Bez testu Ci powiem że wpierdzielą Ci covida😎 

Przeziebiles się mocno i tyle, albo sam w domu się kuruj albo na pomoc nocną jedz.