Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na poczatku mieli wszystkich zmarlych kremowac-ale braklo by mocy produkcyjnych.a i ludzie nie chcieli. na cmentarzu zrobili kolumbarium- do tej pory,po dwoch latach tylko 2 skrytki zajete.

otwarta trumna ze zwlokami wlozonymi w czarny worek zwiazany na koncach sznurkiem stala przy bramie do ktorej podjezdzal karawan- do tego zakladu zwozono zmarlych na covid z calego krakowa, jaka jest dokladna procedura-wole nie sprawdzac ...

2 godziny temu, Ywa napisał:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31607599/

Człowieku nie masz tego rozumieć dosłownie. Chodzi o  metodologię i jest to o wiele szersze pojęcie niż liczba trupów mająca działać w określony sposób, czyli prostacki.

twoich postow nie da sie rozumiec doslowne bo sa odleciane jak ty, nawet google translator wymiekl przy tym linku-ni wuja nie da sie zrozumiec o co kaman

Opublikowano
V12 napisał:

Zjawiska ktore podales sa  naturalne , słonce tez jest naturalne a w nadmiarze szkodzi na skóre .  Jak to mawial mój nauczyciel od chemi ,  "wszystko zależy od dawki "

No tak. Modulacja niema nic do rzeczy. Częstotliwość owszem. Dawka? Lecisz do stanöw i spowrotem i jesteś praktycznie na miesiąc naładowany. Pojedziesz w rejon Złotoryi w góry to wrócisz naturalnie świecący... Za każdym rogiem czai się danger kolego...

Opublikowano

I właśnie to pokazuje że ta cała pandemia to pic na wodę fotomontaż bo gdyby był naprawdę zjadliwy to nima bata żeby czyjś sprzeciw byłby brany pod uwagę żeby nie kremować ciała. 

Opublikowano
2 minuty temu, PRIMO napisał:

ta cała pandemia to pic na wodę fotomontaż

to Kolega @6465 na co chorował?

Opublikowano
3 minuty temu, pafnucy napisał:

Mówię o pandemi a nie o koronce. 🤨

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, DTaras napisał:

Zależy czym imponuje. Ma facet wiele zalet ale widać też i wady. I to grube.

zniewalająca elokwencja

2 godziny temu, DTaras napisał:

Piszesz mi to pod linkiem do badania typowo statystycznego... Niewiem przez to do czego mieszasz 😉 Natomiast metodologia w każdej z dziedzin wskazanych przeze mnie a już w każdym badaniu jest dobierana indywidualnie. Zatem nie można powiedzieć, że wszystkie Urzędy Statystyczne na świecie i na bank cały GUS jest zmanipulowany.

Wytyczne zostały wprowadzone m.in. przez who; najlepsza odpowiedź nie wiem(niewiedza) niech inni decydują .

26 minut temu, pafnucy napisał:

chusteczki może potrzebujesz?

1 godzinę temu, jacus napisał:

na poczatku mieli wszystkich zmarlych kremowac-ale braklo by mocy produkcyjnych.a i ludzie nie chcieli. na cmentarzu zrobili kolumbarium- do tej pory,po dwoch latach tylko 2 skrytki zajete.

otwarta trumna ze zwlokami wlozonymi w czarny worek zwiazany na koncach sznurkiem stala przy bramie do ktorej podjezdzal karawan- do tego zakladu zwozono zmarlych na covid z calego krakowa, jaka jest dokladna procedura-wole nie sprawdzac ...

twoich postow nie da sie rozumiec doslowne bo sa odleciane jak ty, nawet google translator wymiekl przy tym linku-ni wuja nie da sie zrozumiec o co kaman

Panie łykasz wszystko jak pelikan,  również lata.

Edytowane przez Ywa
Opublikowano
9 minut temu, Ywa napisał:

chusteczki może potrzebujesz?

Widzę że kozak jesteś. Nie życzę żebyś się tak doświadczyła jak ja. Przez to gówno nawet nie byłem na pogrzebie matki bo walczyłem o życie w szpitalu. Daj Boże żeby cię nie spotkało to co mnie. Amen.

Opublikowano

Tomuś nie obraź się ale chyba ty domagasz się pomnika za to że covida przeszłeś jak jacuś 🤨

Opublikowano
3 minuty temu, PRIMO napisał:

Tomuś nie obraź się ale chyba ty domagasz się pomnika za to że covida przeszłeś jak jacuś 🤨

Pomnik to nie mi tylko tym co mnie uratowali. A wam przeszkadza namacalny przykład że to atakuje. Bo nie jak się ma do waszej teorii że covid to ściema. Dobra idę z tąd. Bo staram się nie zaglądać na ten temat. Pafnucy nie podświetlaj mnie tu.

Opublikowano

Napisałam Ci kiedyś coś miłego i to powinno było wystarczy. Cóż ja poradzę na to , że masz taki a nie inny organizm. Pisałam również, że w mojej rodzinie dalszej starsza otyła osoba męczyła się również w szpitalu i o dziwo wyszła. I co mam przez to głosić świadectwo okropnego wirusa. Przykro mi, ale to nie średniowiecze; studiowałam m.in. medycynę laboratoryjną dawno temu i mam inne spojrzenie.

10 minut temu, 6465 napisał:

Widzę że kozak jesteś. Nie życzę żebyś się tak doświadczyła jak ja. Przez to gówno nawet nie byłem na pogrzebie matki bo walczyłem o życie w szpitalu. Daj Boże żeby cię nie spotkało to co mnie. Amen.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DTaras napisał:

Dawka? Lecisz do stanöw i spowrotem i jesteś praktycznie na miesiąc naładowany. 

Tez sam przyznajesz ze ludzie , ktorzy żyja w nowinkach cywilizacynych sa narażeni bardziej na rózne rzeczy  , to tez potwierdza moje obserwacje ze Ci ktorzy odeszli od natury czesciej borykaja sie gorszym zdrowiem .

To w miastach sa , najbardziej dziwne przeróżne przypadlosci , u coraz to mlodszych

Edytowane przez V12
Opublikowano
9 minut temu, PRIMO napisał:

To jest prywatna sprawa i nie powinno się afiszować wzbudzając w innych litość. Jest to naganne. I nie daj bosze ktoś inny przez to przyjmie preparat, a będzie miał słabszyh organizm i go dobije. I kto będzie miał krew na rękach; ten kto przeszedł to inaczej? Opamiętanie.

Opublikowano
5 godzin temu, Strongman napisał:

A ja zaobserwowałem ze kto je zdrową żywność czyli swoje kabany, swoje warzywa to go nie bierze, niektórzy nawet i mieli ale w delikatnym wydaniu a czy się potem zaszczepili Nie  bo jak to mieli i było dla nich nie groźne to się nie szczepią.

Znowu ktoś chorował na płuca i robił rentgeny przed pandemią a potem przeszedł swirusa w miarę łagodnie to potem jak zrobił rentgen to okazało się ze mu pół płuc zjadł.

I co z nimi zgniły zniknęły  czy jak? 

Co do szczepien to ludzie nie tyle że się boją tylko nie mają 100% a nawet 80% pewnośći że jest to bezpieczne , a dlaczego to chyba wiesz że nikt za to nie bierze odpowiedzialności co bedzie za rok po przyjeciu tego. Kurła mam propozycje pracy w woju ale trzeba dawke przyjąć😬

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, 6465 napisał:

Pomnik to nie mi tylko tym co mnie uratowali. A wam przeszkadza namacalny przykład że to atakuje. Bo nie jak się ma do waszej teorii że covid to ściema. Dobra idę z tąd. Bo staram się nie zaglądać na ten temat. Pafnucy nie podświetlaj mnie tu.

To powiedz mi z łaski swojej dlaczego na covid19 jest mniejsza śmiertelność niż na grypę?

11 minut temu, jacus napisał:

kolejny do kolekcji pojebow...

masz racje ze szanujesz nerwy, ja przeszedlem lzej wiec moge walczyc z idiotami

Typowy trol opłacany przez innych trolów. 🤦‍♂️

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
5 minut temu, V12 napisał:

Tez sam przyznajesz ze ludzie , ktorzy żyja w nowinkach cywilizacynych sa narażeni bardziej na rózne rzeczy  , to tez potwierdza moje obserwacje ze Ci ktorzy odeszli od natury czesciej borykaja sie gorszym zdrowiem .

za to dluzej zyja-statystyki tak pokazuja, nie wazne co jesz wazne ze szpital masz blisko. choc pandemia moze ten obraz zmienic ,srednia zycia spadla podobno o1,2 r.

szury poszly w slad brauna i im palma odbija 😂 zycie w strachu przed szczepieniem prowadzi ich prosta droga do szpitala psychatrycznego.

chlopcze ja na tym forum jestem od poczatku ...prawie 15 lat, niewiele dluzej istnieje..ty nawet nie wiedziales co to internet jak ja walczylem z idiotami-nie jeste pierwszy ani najwiekszy , nie takie kozaki tu byli.

6465-powiedzila wam pare slow prawdy.. moze ktorys z was zachoruje wtedy pogadamy..

Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

szury poszly w slad brauna i im palma odbija 😂 zycie w strachu przed szczepieniem prowadzi ich prosta droga do szpitala psychatrycznego.

Ciekawe bo z tego co widzę to największą agresję pokazują zaszczepieńcy i tego właśnie nie rozumiem skoskoro są zaszczepieni TO się pytam CZEGO DO CHOLERY SIĘ TAK BOJĄ?🤔

Opublikowano

Służba zdrowia w opłakanym stanie, strach pomyśleć co będzie z ludzmi którzy będą potrzebować opieki jak Tomek😬 powiem tyle lepiej na nic nie chorować teraz i tego  wszystkim życzę 🙋‍♂️

My się tu o szczepionki martwimy a błazny w rządzie podwyrzki po 70% pensji sobie dają i pier...lą nasze zdrowie bo ich stać na prywatne leczenie.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, GRZES1545 napisał:

dawke przyjąć😬

Licz tak raz na sezon , czyli 2 x w roku 🤣

Jacus 

Co to za walka ???, napiszesz 1000 postow a ja na szczypke nie pójde 

Raczej luźna gadka dla nudy , a nie nawracanie

Ja też jestem od 15 lat od 2007 widzisz już wtedy pod strzechami mieli neta 

Edytowane przez V12
Opublikowano
17 godzin temu, jacus napisał:

moja perspektywa zaczyna sie od zachorowania poprzez testy konczac na widoku zmarlego na covid w kostnicy -a ty masz jaka ??

ALe czy ten zmarły był w podeszłym wieku i na coś poważnego chorował? czy tylko wpisano to w akt zgonu?

Opublikowano
20 minut temu, PRIMO napisał:

Ciekawe bo z tego co widzę to największą agresję pokazują zaszczepieńcy i tego właśnie nie rozumiem skoskoro są zaszczepieni TO się pytam CZEGO DO CHOLERY SIĘ TAK BOJĄ?🤔

Jako agresywny zaszczepiony zaprawdę powiadam Ci, wielki spokój na mnie spłynął i niczego sie nie lękam.:lol:

7 minut temu, Bercik92 napisał:

ALe czy ten zmarły był w podeszłym wieku i na coś poważnego chorował?

Ależ skąd? Na świat jeszcze mu było.:lol:

Opublikowano

u was tez pada ?? u mnie wlasnie przestalo i trza brac sie do jakiejs roboty.

9 minut temu, Bercik92 napisał:

ALe czy ten zmarły był w podeszłym wieku i na coś poważnego chorował? czy tylko wpisano to w akt zgonu?

a skad mam to wiedziec -przypadkowa osoba, przez worek tego nie widac. byc moze covid byl gwozdziem do trumny i byc moze bez tego zyla by do dzisiaj a moze i tak zmarla-nie jestem szurem i nie znam prawdy objawionej z kosmosu albo z internetu dla posiadaczy 4 klepek.

tylko ktos kto slabo zna biurokracje polskiej sluzby zdrowia moze myslec ze komus wpisza swirusa w akt zgonu bez pozytywnych testow.. wiecie ile razy ktos taki jest badany i to przez rozne osoby .