Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, peugeot napisał:

Nie interesuje mnie co mówią media ,  w tej kwestii liczy się to czego wymagają ci do których się udajesz .

Widzisz 🤨 piszesz że nie interesują cie co mówią media a dalej powtarzasz te bzdury. 

Porozmawiaj z ludźmi którzy naprawdę jeżdżą za granicę to wytłumaczą jak jest naprawdę bo to co w tej chwili piszesz to nijak się ma do rzeczywistości. 

Opublikowano
4 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Wczoraj znajoma pokazała mi jak miejsce wkucia po szczepieniu przyciaga np. Metalowy klucz od domu🙆‍♂️ sprawdzał ktoryś? 

Pytałem kilka osob co znam i to samo, glownie po Pfizer byli.

Ty   tak   pi.....sz  sam z  siebie   czy  może    ktoś  ci  za   to    płaci  😝

Opublikowano

To co ludzie wymyślają o szczepieniach to normalnie debilizm przyciągające klucze 60000 tys zmarłych dzieci we Włoszech po szczepieniu. I uważam że antyszczepionkowcow powinni sądząc do mamra na 30 dni za te powielanie głupot. Kto chce niech się szczepi kto nie to nie i nie powinno być takiego najazdu na szczepienie jaki jest i odradzanie zdecydowanym którzy później rezygnują. Kto chce niech się szczepi chocby mu reka widły  miała w oborze przyciągać. I nie poprawne jest te zachowanie jak choćby tu na forum. Chcesz to chcesz nie To nie i nie rób z siebie idioty i nie powtarzaj głupot. Apropo nie jestem zaszczepiony. A na koniec sytuacja z życia szedłem z kolega na piwo idziemy a tu przystanek autobusowy do ręki kolegi ciągnie 😂

Opublikowano
1 minutę temu, alfa napisał:

To co ludzie wymyślają o szczepieniach to normalnie debilizm przyciągające klucze 60000 tys zmarłych dzieci we Włoszech po szczepieniu. I uważam że antyszczepionkowcow powinni sądząc do mamra na 30 dni za te powielanie głupot. Kto chce niech się szczepi kto nie to nie i nie powinno być takiego najazdu na szczepienie jaki jest i odradzanie zdecydowanym którzy później rezygnują. Kto chce niech się szczepi chocby mu reka widły  miała w oborze przyciągać. I nie poprawne jest te zachowanie jak choćby tu na forum. Chcesz to chcesz nie To nie i nie rób z siebie idioty i nie powtarzaj głupot. Apropo nie jestem zaszczepiony. A na koniec sytuacja z życia szedłem z kolega na piwo idziemy a tu przystanek autobusowy do ręki kolegi ciągnie 😂

A tych po szczepieniach do wariatkowa bo od🤬 im jak nigdy. 

Opublikowano
23 minuty temu, PRIMO napisał:

Widzisz 🤨 piszesz że nie interesują cie co mówią media a dalej powtarzasz te bzdury. 

Porozmawiaj z ludźmi którzy naprawdę jeżdżą za granicę to wytłumaczą jak jest naprawdę bo to co w tej chwili piszesz to nijak się ma do rzeczywistości. 

Przeczytaj  uważnie i bez uprzedzenia   to co napisałem wcześniej  i wtedy  może zrozumiesz  . 

Opublikowano
1 minutę temu, peugeot napisał:

Przeczytaj  uważnie i bez uprzedzenia   to co napisałem wcześniej  i wtedy  może zrozumiesz  . 

Z twojego pisania wynika tyle że żyjesz w świecie wykreowanym przez PISdaczkowe media.

Opublikowano
41 minut temu, Pablo1970 napisał:

Ty   tak   pi.....sz  sam z  siebie   czy  może    ktoś  ci  za   to    płaci  😝

Noo... płacą tyle samo co tym co promują preparaty😄

45 minut temu, alfa napisał:

To po co te głupoty powielasz ?🤔

Opublikowano
47 minut temu, alfa napisał:

A na koniec sytuacja z życia szedłem z kolega na piwo idziemy a tu przystanek autobusowy do ręki kolegi ciągnie

A ja widziałem jak zaszczepiony psią budę z psem ciągnął za sobą, bo żelazny łańcuch od psa się do niego przylepił

Opublikowano
2 godziny temu, GRZES1545 napisał:

Mnie nawet łyżeczka się trzyma🙆‍♂️ jakiś magnetyzm musi być nie ma bata🤔 Ze szwagra wszystko spada przed chwilą sprawdzone🤭

Grzesiu może ty w nocy jakie tarcie z żoną miałeś i naelektryzowałeś się 😝😝😝😝

• Haha 1
Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał:

To nie ma co się śmiać to prawda że zaszczepieni nie wszyscy ale w tym miejscu co było kłucie metal się przyczepia i trzyma .

Puki ktoś tego nie udowodni ,dla mnie to bajka dla dorosłych i nie tylko , wobec tego  rozpowszechnianie tej wiadomości traktuję jako opowiadanie bajek  . 

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

To nie ma co się śmiać to prawda że zaszczepieni nie wszyscy ale w tym miejscu co było kłucie metal się przyczepia i trzyma .

Mnie sie trzymal i wczesniej. 

Też spróbuj. Możesz się zdziwić. 

Opublikowano
3 godziny temu, peugeot napisał:

Czego nie wiesz ? Przed wyjazdem dowiadujesz się jakie są warunki wiazdu do danego kraju . Ostatnio szybko to się zmienia . Różne są warunki przybycia do różnych krajów , jednej odpowiedzi nie ma . A ogólną podałem w poprzednim poście . 

Wystarczy tylko test....

Opublikowano
28 minut temu, Bercik92 napisał:

Wystarczy tylko test....

Nie koniecznie. 

Dzisiaj rozmawiałem ze znajomym który w dwa tygodnie objechał Chorwację Włochy i Niemcy i żadnych testów kontroli nie miał robionych,tylko w mediach publicznych takie durnoty wygadują żeby zniechęcić obywateli do wyjazdu za granicę na wczasy. 

Opublikowano (edytowane)

Takie "budy " np służą do pobierania krwi od dawców , często bardzo potrzebnej w sytuacjach kryzysowych . Oni też są psami ?

Edytowane przez peugeot
Opublikowano

Brawo Porucznik, w końcu ktoś się nie bał ujawnić tego bajzlu.

Opublikowano

W wojsku polskim tak jest , nie chcesz się szczepić przeciw chorobom występującym na danym terenie  to np : nie  uczestniczysz w misjach wymagających takowych szczepień i co za tym idzie jesteś pomijany np: przy awansach . Wszyscy o tym wiedzą i mają świadomość konsekwencji swych decyzji . 

• Like 1
Opublikowano

Magnetyzm poszczepienny?Kompasem. Natomiast dziś widziałem w Pasawie jak Niemcy zrobili korek czekpointem i zorganizowali sobie kontrolę. W Austrii na każdej stacji jest informacja, że pobyt dłuższy od 15 minut może być rejestrowany...