Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, henio2 napisał:

A nie myślałeś iść na księdza robić dużo nie trzeba i podobno takim się dobrze żyje żona Ci d*py nie truje słabe masz zdrowie to w prokreację bym się nie pchał bo poco dzieci mają być sierotami 😜😜

Nie nie chcę być księdzem nie mam powołania. Nie zamierzam mieć dzieci.

1 godzinę temu, RU68 napisał:

A czy można mieć takie wyniki w nauce  i dziewczyny? Ja wolałbym na odwrót ale to ich życie . Już tłumaczyłem że z dnia na dzień  konkurencja rośnie a wybór maleje ale co zrobić . Mówiłem że na weekendy dostaną zakaz sypialnia w domu i nic 9prowokuję jak macie chłopaka to chłopaka i też nic;)

Oj myśle że można mieć to widzę że oni tak jak ja. Może zabawiają się z milfami.

Opublikowano

@RU68 a twoi synowie zdalnie się nie uczą? 

Mojej znajomej ze studiów umarł ojciec

Opublikowano
8 minut temu, sabuliga napisał:

Ale co masz na myśli? Że jak ktoś studiuje to statystycznie jego rodzice częściej umierają czy jak?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, sabuliga napisał:

Nie zamierzam mieć dzieci.

znaczy żeby które nie ubzdurało sobie studiowania?

38 minut temu, sabuliga napisał:

chyba mi (nam z @sabuliga pospołu) wyszło coś z typu czarnego humoru ale niech tam ;)

Edytowane przez dysydent
  • Haha 1
Opublikowano
48 minut temu, dysydent napisał:

znaczy żeby które nie ubzdurało sobie studiowania?

chyba mi (nam z @sabuliga pospołu) wyszło coś z typu czarnego humoru ale niech tam ;)

nie bo by sie urodziły gorsze spierdo.... genetyczne niżja

Opublikowano

w pewnej firmie mieliśmy trudny problem do rozwiązania i najlepsi sobie z nim nie radzili
poprosiłem w końcu takiego którego przyjęliśmy warunkowo aby posiedział i popatrzył bo w sumie do niczego innego nie szło go akurat na ten moment wykorzystać i ... dopatrzył pękniętą sprężynkę w przekaźniku gdy my szukaliśmy awarii softu. Laserowo sterowana automatyczna równiarka posadzki działa pewnie do dzisiaj a ten właśnie "warunkowy" jest jej operatorem i co prawda firma już posadzek nie wykonuje bo profil rynku się zmienił ale "Warunkowy" ma stałą posadę na wypadek gdyby trend się odwrócił. W międzyczasie jeszcze odkrył kilka innych a to niedokręc... odkręcających się śrub, a to niedowiązane zabezpieczenie a to że zabraknie komponentu (i zabrakło) i trzeba będzie dwa dni opóźnić oddanie obiektu do użytku.
Widzi rzeczy pozornie banalne których bardziej zaawansowani nie dostrzegają bo to przecież nieprawdopodobne że takie proste może nawalić a jednak zawodzą najczęściej zbyt skomplikowane natury a te proste i niedoskonałe działają bo świat nie jest tak skomplikowany jak się większości wydaje ani tak sensowny jak byśmy sobie życzyli. nie wiadomo co jest wadą a co atutem

Sam nie znasz własnych możliwości zanim ich nie sprawdzisz w praktyce

Opublikowano
5 godzin temu, sabuliga napisał:

@RU68 a twoi synowie zdalnie się nie uczą? 

To jest jazda młodszy był raz w życiu na uczelni złożyć dokumenty a starszy ma tam jakąś funkcję to częściej jest na uczelni  ale nauka zdalna 

4 godziny temu, dysydent napisał:

w pewnej firmie mieliśmy trudny problem do rozwiązania i najlepsi sobie z nim nie radzili
poprosiłem w końcu takiego którego przyjęliśmy warunkowo aby posiedział i popatrzył bo w sumie do niczego innego nie szło go akurat na ten moment wykorzystać i ... dopatrzył pękniętą sprężynkę w przekaźniku gdy my szukaliśmy awarii softu. Laserowo sterowana automatyczna równiarka posadzki działa pewnie do dzisiaj a ten właśnie "warunkowy" jest jej operatorem i co prawda firma już posadzek nie wykonuje bo profil rynku się zmienił ale "Warunkowy" ma stałą posadę na wypadek gdyby trend się odwrócił. W międzyczasie jeszcze odkrył kilka innych a to niedokręc... odkręcających się śrub, a to niedowiązane zabezpieczenie a to że zabraknie komponentu (i zabrakło) i trzeba będzie dwa dni opóźnić oddanie obiektu do użytku.
Widzi rzeczy pozornie banalne których bardziej zaawansowani nie dostrzegają bo to przecież nieprawdopodobne że takie proste może nawalić a jednak zawodzą najczęściej zbyt skomplikowane natury a te proste i niedoskonałe działają bo świat nie jest tak skomplikowany jak się większości wydaje ani tak sensowny jak byśmy sobie życzyli. nie wiadomo co jest wadą a co atutem

Sam nie znasz własnych możliwości zanim ich nie sprawdzisz w praktyce

Mam też znajomego nie wiem chyba jakiś dar albo rentgen jak mi się zjawi na placu to wiem że już nie wyjadę  bo zaczyna pokazywać palcem to to to to do zrobienia - zabrałem go do salonu jako kierowcę po odbiór nowego auta (odbieraliśmy 3 razy a ten jeszcze miał wonty do wykonania a to krzywy szew na siedzeniu ,nierówna szpara przy drzwiach ,krzywo zamontowana lampka w bagażniku i jeszcze kilka innych błędów znalazł ) są ludzie z takimi umiejętnościami   

Opublikowano

Kwarantanna mi nie służy - właśnie poświęciłem pół godziny swojego życia żeby obejrzeć film na YT jak koles drogę odśnieża jakimś catem. Najgorsze, że film wydał mi się w uj ciekawy 😛

Opublikowano
21 godzin temu, sabuliga napisał:

Nie nie chcę być księdzem nie mam powołania. Nie zamierzam mieć dzieci.

Oj myśle że można mieć to widzę że oni tak jak ja. Może zabawiają się z milfami.

Nie chcesz mieć dzieci to nie marnuj życia dziewczynie

Opublikowano
2 minuty temu, henio2 napisał:

Nie chcesz mieć dzieci to nie marnuj życia dziewczynie

może znajdę jakąś bezpłodną 

Opublikowano
57 minut temu, RU68 napisał:

Panowie właśnie wypełniłem zgłoszenie do szczepienia jak przeżyję to dam znać czy macie się szczepić 

I teraz co? Czekasz na wyznaczenie terminu czy jak to się odbywa? Jakiś przybliżony termin w ogóle Ci podali czy tylko wypełniłeś zgłoszenie?

Opublikowano
1 godzinę temu, RU68 napisał:

Panowie właśnie wypełniłem zgłoszenie do szczepienia jak przeżyję to dam znać czy macie się szczepić 

To masz 70- 80 lat że się zgłosiłeś do szczepienia ? .

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, galan99 napisał:

To masz 70- 80 lat że się zgłosiłeś do szczepienia ? .

Aż tyle nie ale jako były premier zatrudniłem się u Jandy i gram ubeka  ;)   A na poważnie wpierw podpisujemy oświadczenie woli poddania się szczepieniu  jak coś ruszy to dam znać (chyba że wcześniej obejrzycie mnie w telewizji )

Edytowane przez RU68
  • Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

A jak będzie wiadomo że to ty jesteś jaki gest wykonasz lub słowo do rozpoznania da się usłyszeć .

Umówimy się na hasło "Najlepsze kasztany na placu Pigalle " czekam na propozycję odzewu 😜 - Coś tam było z ciocią Zuzanną? 

• Like 1