Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Nie będzie kolędy w tym roku .

No Kurla to parę złoty człowiek do przodu... 😋

Opublikowano
3 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Tak się robi statystki covid w tvpis 😏

Się Kurla dzieje 😎

Opublikowano

Nie będzie kolendy, ale nikt nie mówi że nie będzie brania kasy 😅 stolik przed bramą, na stoliku kopertka, duchowny autem objedzie po wsi z kościelnym i pozbieraja dary 😅

2 minuty temu, ogarek napisał:

Się Kurla dzieje 😎

Któryś raz o tym czytałem, ale nie wierzyłem do końca... A teraz jest pokazane, czarno na białym.. 

• Haha 1
Opublikowano

Kurla a ja żem myślal że mn jusz nic nie zaszkoczy... A tu kolędy nie budiet....😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

Opublikowano

A co wy myślicie ze szpitale to państwowe, to firmy którym płaci państwo.I dla tego tak jest jak jest.

Ja tez miałem kilka takich sytuacji ale przyjęli a potem sam na własne r zadanie spływ do domu,z krowirusem raczej do domu się wypisać, nie da.

Opublikowano
1 godzinę temu, ogarek napisał:

No Kurla to parę złoty człowiek do przodu... 😋

😂

to Ty taki bohater jesteś. Przy każdej okazji plujesz na księży, a plebanowi z parafii w pas, w progu swego domu się kłaniasz😂 sądziłem, że nie wpuszczasz „zboczeńców” pod swój dach. No ale, „co by ludzie powiedzieli”. Niemniej ważne, że przyoszczędzisz, no i, że wszyscy wiedzą...o to to😂

Opublikowano
1 godzinę temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Nie będzie kolendy, ale nikt nie mówi że nie będzie brania kasy 😅 stolik przed bramą, na stoliku kopertka, duchowny autem objedzie po wsi z kościelnym i pozbieraja dary 😅

Lepiej żeby księdzu takie coś nie przyszło do głowy, tak zbiera się haracz i nie dam nic.

Opublikowano

"Drugi lockdown nas zabije". Premier europejskiego kraju nie przebiera w słowach .

Drugi lockdown nas zabije. Dlatego wprowadziliśmy dodatkowe obostrzenia. Trzeba nosić maseczki i chronić siebie oraz innych nie tylko w pomieszczeniach zamkniętych, ale również na zewnątrz. Rozumiem, że w Polsce macie podobny problem - mówi w rozmowie z Business Insider Polska Edi Rama, premier Albanii. Albańskie społeczeństwo na razie jednak stawia wyraźny opór.

Opublikowano (edytowane)

Się kurna zakompleksione duxxxx powyłaziły z norek... 😋

Szarpia po nogawkach 😂😂😂😂

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

To jacyś tajniacy z politycznej policji czy społecznicy którzy tak się bali  zarażenia z powodu tego, że gość nie ma maseczki, że aż musieli go dodykać ?

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, PawelWlkp napisał:

Milion testów skąd te dane? W Polsce jakieś 45 do 50 tys

a wyszedłem przed szereg bo pisałem z pamięci i obserwacji ostatniego półrocza i powiedzmy że są to graniczne możliwości wydolności systemów... choć w zasadzie tego też nie powinienem pisać.

wiele wskazuje na to że tylko nieco wyprzedziłem rzeczywistość - nazwijmy - oficjalną. i tutaj szczerze życzę wszystkim abym się mylił  co do zaistnienia konieczności weryfikacji mojej "plotki".

Edytowane przez dysydent