Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

sam szumowina /minister zdrowia tłumaczył i się śmiał z tego 😋

Organy władzy są obowiązane do działań zgodnych z prawem i nie mogą zalecenia egzekwować jako bezwzględnego obowiązku skoro przepis na który się powoluja nie nakład tego obowiązku... 

To jest paranoja i bezprawie... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano (edytowane)

Właśnie  zdrowy rozsądek mówi że  te maski to po chuju Ci pomogą, załóż se dziurawego kondona i bzykaj myśląc ze jesteś w pełni zabezpieczony🤦‍♂️ 

Tylko po co robić z człowieka takiego przestępcę? Dać mandat a nie poniewierać przy dziecku, a trzeba to wspierać ratownikow i szpitale żeby pomagać  chorym.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
ogarek napisał:

1 minutę temu, peugeot napisał:

Czyli jednak niektórzy potrzebują ustawy regulującej zmianę gaci .Bo przecież nie ma jej jeszcze .

Jeśli czegos nie ma to to nie obawiazuje i tyle... Kapujesz to?.. To rzad nie odrobil lekcji i nie zmienia gaci tylko pierdzi w stołki... 😋

Zdaję sobie sprawę z tego że ten przepis być może jest nie obowiązujący , ale dobry obyczaj nakazuje stosować te maseczki . Jeśli uratują tylko 1 człowieka to warto , nawet jeśli ich działanie to placebo .

Opublikowano

Powinni mu jeszcze palą przez plecy przypierdolić i tej rozdartej babie też. 
się k**wa znawcy prawa forumowi oburzyli😂 

gość miast policjanta odpychać, powinien był odmówić przyjęcia mandatu, dać się spisać i tyle. W kajdanki by go nie wzięli, No ale jak brykał, to i wybrykał. 

• Like 1
Opublikowano

Przecież człowiek wylazł ze szpitala do samochodu  i być moze miał problemy zdrowotne z postrzeganiem i  percepcja po chorobie 

Opublikowano (edytowane)

@peugeot - jakby ci kazali gówno zjeść bo niby pomaga to też byś zjadł ? taki efekt placebo...

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
2 minuty temu, bezbarwny napisał:

Powinni mu jeszcze palą przez plecy przypierdolić 

Oooooo czyżby geny  ZOMOwskie się odezwały?😮

Opublikowano (edytowane)

Ja tam takich filmów nie lubię oglądać bo to manipulacja tak jak ta sprawa dla reportera na tvp z bandyty robią dobrego i na odwrót z poszkodowanego robią przestępcę, taką siłę mają filmy i montaż,i tez ludzie juz umieją grać jak na filmach i wykorzystywać media ze niby społeczeństwu wbiją taką wersię a sąd się będzie musiał pod nią podpisać.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Widac jesteś za glupi na to.... Zresztą potwierdzasz to w komentarzach bo pokazujesz że jesteś tępy 

Opublikowano
Partyzant85 napisał:

@peugeot - jakby ci kazali gówno zjeść bo niby pomaga to też byś zjadł ? taki efekt placebo...

Wyobraź sobie że sa robione badania na ten temat i okazuje się że w pewnych problemach to pomaga (przeszczep kału ) .

Opublikowano

Widzę, że z Choroszczy też pacjentów wypuszczają do domu i na zakaźny przekształcają 🤣

Opublikowano

A co mają robić jak miejsc nie długo zabraknie i respiratorów,ten wirus to nie na rękę rządzącym z powodu mniejszych wpływów do budżetu, no jedynie na  rękę ze mniej emerytur będą mieli do wypłacenia.

Opublikowano
3 minuty temu, ogarek napisał:

Czleku o zomowskiej mentalności puknij się w ten pusty dzban..... 

Ty, to jeszcze powiedz, domorosły oborowy adwokacie, u którego zawsze siła argumentu, z jakiego paragrafu mam to zrobić😂

Opublikowano

Wy nie rozumiecie lub nie chcecie przyjąć do wiadomości że są sytuacje w których nad prawem stoi dobro ludzkości . Utraconego życia przynajmniej narazie nie da się odzyskać , a prawo można zmienić lub też bywa wadliwe .

Opublikowano

Ja pierdziele dobro ludzkości w kawałku szmaty w która naplules już setki razy.... 😂😂😂😂🤕