Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, soltys48 napisał:

Temu żeby się bardziej wykazać

Ale poco 

Opublikowano (edytowane)

@soltys48Treści trzeba dostosować do poziomu  odbiorców

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, hubertb napisał:

@mirro A ten Tomasz Wolf to kto to znowuż ?

Nie znam człowieka. Ale włóczenie żołnierzy z policjantem, kiedy władza twierdzi że jej zakazy nie dotyczą, raczej splendoru im nie przyniesie. Szkoda chłopaków bo jeszcze nasłuchają sie nie za swoje. Ciężko pracują. bo jako formacja są na dorobku, a że ochotnicy to  o morale by trzeba zadbać. 

Edytowane przez mirro
Opublikowano
3 minuty temu, hubertb napisał:

Mnie się nie podoba pisanina milicjant i ormo, już to mnie irytuje.

Niestety takie odniesienia to u nas była tylko kwestia czasu. W zależności od potrzeb epatuje nimi jedna lub druga strona. Nadużyciem w stosunku do WOT jest kierowanie ich do działań policyjnych, Widać że frustracja w Narodzie narasta i dobrze byłoby zdjąć ich z patroli, 

Opublikowano

Liniówka nie jest wykorzystywana. Bataliony logistyczne i inżynieryjne tak. Zamysł że mają wspierać lokalną ludność i to że wywodzą się z tej ludności,nie wytrzyma konfrontacji z działaniami o charakterze policyjnym, skierowanymi przeciw ludności.  Najgorsze to zniszczyć ich morale, albo kazać wykonywać zadania o charakterze represyjnym. Szkoda bo więcej ochotników możemy nie mieć. 

Przed chwilą, DTaras napisał:

Pracodawcy zapytaj...

No cóż. Pracodawca w tym kraju i tak nie ma nic do gadania, ponieważ sprowadzono go do poziomu oszusta i wyzyskiwacza.

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

A kiedyś prosiłem aby nie angażować WOT do działań policyjnych, bo cały szacunek zdobyty podczas działań związanych z pomocą obywatelom RP pójdzie się grzmocić. No i masz, znaleźli się mądrzejsi.

konto hetera wolfganga to jedno z nich i niby co to ma być strona poświęcona jednym anty pis   coś ostatnimi czasami ci ta równość polityczna ucieka 

https://twitter.com/tw_wolfgang

Opublikowano

jak ten "heter wolfgang" smie sie podszywac pod prawdziwego tajnego wspolpracownika wolfganga- to konto obraza naszego ambasadora w berlinie i jego zone znana kucharke i odkrycie towarzyskie , do tego  fenomen medyczny -chora od 1983 r  aciagle zyje i robi kariere, chyba temu ze ma na papierze zaswiadczenie ze jest miernota....

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

jak ten "heter wolfgang" smie sie podszywac pod prawdziwego tajnego wspolpracownika wolfganga- to konto obraza naszego ambasadora w berlinie i jego zone

bo to ojciec Przybylskiej ?? z tk 

Opublikowano (edytowane)

jaki ojciec-maz , byl tw a donosil na mn swojego kuzyna, ale on szybko wyjechal do kanady wiec sie nieliczy😍, gdy komuna konczyla pomalu swoj zywot to pisal do oficera prowadzacego ze ma chora zone[juz wtedy] i mu sie zajac nia, a nie donoszeniem-to wszystko jest w aktach ipn-u ..........

jeszcze znajdzcie sobie tw macieja z listy macierewicza 😂

Edytowane przez jacus