Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, wiesiek63zmc napisał:

To znaczy że są  mądrzejsze od ciebie skoro ty nie sprawdzasz terminu a twoja matka to stara baba czy inaczej się do niej zwracasz

bo widocznie chodzisz do sklepu gdzie wykładają przeterminowanetowary  , nigdy nie trafiłem na towar przeterminowany i niechce żęby stare baby chodziły i obmacywały jabłka i przekładały serki itp.  i to matka nauczyła mie żęby nie dotykać rekoma i przekładać ,  

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
8 godzin temu, racyl napisał:

każdy idzie teraz w rękawicach do sklepu przynosi towary do domu i co odkaża opakowania ?

nawet nie chodzi mi o obecną epidemie ale od dawna tak było , przychodzi baba do sklepu i patrzy czy chleb miekki łapami , z trego co kojarze prowadzisz sprzedaż detaliczną to pozwalasz na przekładanie towaru  przez ,, baby '' i wybierania towaru ,? 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jarecki napisał:

nawet nie chodzi mi o obecną epidemie ale od dawna tak było , przychodzi baba do sklepu i patrzy czy chleb miekki łapami , z trego co kojarze prowadzisz sprzedaż detaliczną to pozwalasz na przekładanie towaru  przez ,, baby '' i wybierania towaru ,? 

klientów się po pierwsze nie odstrasza, Ty mu zwrócisz uwagę to pójdzie do konkurencji. to się zwyczajnie nie opłaca sprzedawcy

chleba ci sprawdzaniem przez rękawice nie zniszczy gorzej z np pomidorami, truskawkami. mogę warczeć na to co może uleć zniszczeniu ale to tyko delikatnie

każdemu nie raz z nas zdarzyło się kupić starą drożdźówke czy chleb i sam dobrze wiesz że aż chciało się zanieść sprzedawcy to pieczywo. taki towar powinien być przeceniony i umieszczona informacja. jest chleb II gatunku w sklepach firmowych piekarniczych, który jest świeży a ma uszkodzony kształt ale jest tańszy i ludzie świadomie go kupują

ogórki, ziemniaki nie wszyscy ale większość ludzi wybiera takie jakie im pasuje, to jest dla mnie większy obrót, warczeniem na ludzi nic nie osiągnę

nawet bób co jest pakowany w woreczkach ludzie lubią wybierać a bo tu wydaje im się że jest ładniejszy a tam młodszy itp

2 godziny temu, Generał napisał:

94312941_604793476789237_917790963622792

Nie chciane,

nie zamawiane koperty od listonosza

Edytowane przez racyl
Opublikowano
22 minuty temu, soltys48 napisał:

ciebie z twoją pensją raczej by było 🤣

No a ty byś dychał pod płotem ☹️

Opublikowano (edytowane)

No ja bym jak najbardziej odwiedził....😋 Toć to przodownik rolnictwa i rozwoju nowoczesnej technologi to i się czego nauczyć, popatrzeć można.... 😋

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Rysiek to ma baby ze ścierkami w pogotowiu... To i się obawia sodomi domowej.... 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
55 minut temu, Generał napisał:

No a ty byś dychał pod płotem ☹️

Popatrz za ile świadczeń lekarskich dzisiaj płacisz. Kiedy wy się w końcu obudzicie, że w PL bezpłatna służba zdrowia to mit. Pójdź za damo do dentysty, okulisty, kardiologa. Zobaczysz ile miesięcy będziesz w kolejce czekał. 

Co z tego, ze chcieli sprywatyzować szpitale. Dzisiaj NFZ podpisuje umowy z wieloma prywatnymi placówkami. Niemal każdy lekarz rodzinny to prywatna działalność. Płacisz u rodzinnego za wizytę? Ty naprawę jesteś taki głupi czy tylko szukasz głupich, których da się nastraszyć prywatyzacją szpitali?

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Pod twoim często przejeżdżam,może kiedy do drzwi zapukam🤔🤔🤔🤔

Często  przejeżdżasz  a  nie  dopatrzyłeś  się   tablicy  2x1m 

Handlyrzom  wstęp  wzbroniony  

Wejść  grozi  utratą  zdrowia 

a nawet życia  i  zdjęcie  psa poniżej 😎

maxresdefault.jpg

Opublikowano
12 godzin temu, jarecki napisał:

bo widocznie chodzisz do sklepu gdzie wykładają przeterminowanetowary  , nigdy nie trafiłem na towar przeterminowany i niechce żęby stare baby chodziły i obmacywały jabłka i przekładały serki itp.  i to matka nauczyła mie żęby nie dotykać rekoma i przekładać ,  

i słusznie mie żęby nie dotykać a szczególnie moje

Opublikowano

Tak. To nie są pchły. Na odległość nie przelatuje choć i to badają. Trzeba macawszy nabrać na palce i w nosie podłubać. Czyli nie sam ale bardzo łatwo się przenosi wspomagany przez nasze odruchy. W moim domu rzeczy się myje zanim trafiają do lodówki a w czasie obecnym jest to działanie wzmożone.