Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odnosnie rospoznania twarzy to gadałem z gościem co se monitoring założył to bez problemu sa kamery co to temperature pomierzy rozpozna po chodzie czy po oczach, wynajdzie ruch, tera nic sie nie uchowie technologia w zasięgu  Kowalskiego

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, ogarek napisał:

Marekfarmer czyli Generał.. 😂😂😂😂😂😂

kto  ??? dobrze  się  czujesz   czy  soja  ci  do głowy  uderzyła ??

tenor.gif?itemid=12628636&ext=gif&_nc_ha

😂😂😂

Edytowane przez Generał
Opublikowano

wszyscy jesteście obserwowani zakładajcie dobre zasłony do okien ale podczerwień i tak zdradzi, jeszcze tylko twórca windowsów w ramach pomocy zachwile nas uratuje i zafunduje nam szczepienia z nadajnikiem😅

Opublikowano
6 minut temu, Roman4321 napisał:

wszyscy jesteście obserwowani zakładajcie dobre zasłony do okien ale podczerwień i tak zdradzi, jeszcze tylko twórca windowsów w ramach pomocy zachwile nas uratuje i zafunduje nam szczepienia z nadajnikiem😅

A niech sobie popatrzą jak ktoś d*py nie widział   xD  przynajmniej z nadajnikiem cię znajdą jak się zgubisz w lesie.   :P

Opublikowano

Jak tam umorzyli wam składki za 2 kwartał w krusie ?

czy tak wprowadzili w błąd jak kiedyś emerytów że im wyrównają do 1tys a w rzeczywistości chodziło o kwote brutto

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Sean napisał:

@marulekk Popraw link bo nie działa.

Zmien agrofoto na farmer bo system chyba nie lubi konkurencji i z automatu af wkleja

@racyl ch*ja umorzyli, jedynie skl. Emerytalno rentową umorzyli ale w tvpis odtrąbionyy sukces, ciemny lud kupił to

Edytowane przez marulekk
Opublikowano (edytowane)

dokładnie pozostaje u mnie do zapłaty 144 zł

Edytowane przez racyl
Opublikowano
6 minut temu, marulekk napisał:

Zmien agrofoto na farmer bo system chyba nie lubi konkurencji i z automatu af wkleja

Ok , działa, pier**li ktoś jak potłuczony, miejscem zamieszkania jest cała posesja i to jest teren prywatny, k**wa u nas to zaraz każdy przepisy sobie interpretuje po swojemu i to tak żeby sobie utrudnić życie

Opublikowano (edytowane)

W samochodzie  nie  trzeba  maseczki  to  i  w ciągniku  tak  samo

Edytowane przez Generał
Opublikowano (edytowane)

Czytając te przepisy trzeba mieć wszędzie tylko nie w domu bo w samochodzie nie mieszkasz czyli nie jesteś zameldowany na pobyt stały lub czasowy. A od czwartku zaczną interpretować po swojemu i nakłądać mandaty tak jak to było ostatnio co trąbili.

Tylko do czwartku mają niby być doprecyzowane przepisy odnośnie maseczek poczekamy i zobaczymy

Edytowane przez Roki212
Opublikowano

W ciągniku to chyba tylko przeciw pyłowi i to setki masek, bo chwila i czarna jak węgiel.

Nie mieli masek, mówili że niepotrzebne, maski się pojawili, to k**wa sr** bez nich nie można bo się zarazisz.

Opublikowano

ja założę tylko niech te politykiery przynajmniej jak ich kręca tez pozakładają a nie jak w piątek na placu mieli pod brodą albo jak na nich prezes spojrzał to ściągneli z ust 😂

Opublikowano (edytowane)

a można te maski gdzie już kupić za rozsądną cenę? bo nie wiem.... znaczy nie widziałem w sklepie
oczywiście można jaką chustkę szalik czy co podobnego bo to dopuscili w przepisach i tak mi sie skojarzyło
nie ma gdzie sklepu z muzułmańskimi tradycyjnymi strojami?
Babie od razu gotowe a chłopu turban pociąć i do końca epidemii starczy.

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Nie mówię by nie zakładać w miejscach publicznych, ja byłem za tym żeby od początku od tego zacząć, bo coś tam zasłoni, ale bez przesady że wysrać się bez niej nie można.

Opublikowano

Rozumiem wyjście do sklepu itp ok niech będzie maseczka, ale inne przypadki jak pole czy podwórko...

A jeszcze jakiś czas temu śmiał się co te maseczki dają... ale widać jak Jarek powiedział żę dają to zmienił zdanie 9_9

Opublikowano
2 minuty temu, dysydent napisał:

a można te maski gdzie już kupić za rozsądną cenę? bo nie wiem.... znaczy nie widziałem w sklepie
oczywiście można jaką chustkę szalik czy co podobnego bo to dopuscili w przepisach i tak mi sie skojarzyło

Są już, a przynajmniej były i po sklepach i w aptekach, ale ceny też nie małe, w sklepach około 10zł, apteka miała po 7 zł.

Opublikowano
29 minut temu, marulekk napisał:

@racyl ch*ja umorzyli, jedynie skl. Emerytalno rentową umorzyli ale w tvpis odtrąbionyy sukces, ciemny lud kupił to

Ale niby dlaczego mają rolnikom umarzać ? Nikt roboty nie stracił od wirusa

Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

dysydent co ci z tej maski jak większość będzie latała w tej samej tygodniami tak jak lata w jednych rękawiczkach po całym mieście 😁

Opublikowano
2 minuty temu, Sean napisał:

Nie mówię by nie zakładać w miejscach publicznych, ja byłem za tym żeby od początku od tego zacząć, bo coś tam zasłoni, ale bez przesady że wysrać się bez niej nie można.

Właśnie  masz zakładać  tylko  w miejscach  publicznych   w ciągniku samochodzie    nie musisz  na polu  nie musisz  w podwórko  nie musisz