Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, tess napisał:

Powiem wam, że dostałam tonik do picia z zawartością chininy, że niby pomaga ta chinina... coś mi się zdaje, że Trump miał dobre info o tym leku na malarię...ciekawe że tak ucichło o tym 

Nie ucichło . Sam słyszałem dziś o tym w tvpis . Nawet że Polacy jakiś i inny lek w Lublinie z powodzeniem stosują . A no i było że z Polski nie pozwolą wywozić tej chininy . Robiona jest u nas taż . Tak że mało słuchasz odpowiedniej telewizji . :D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano

Toć nie dodadaje🤗 ja tego nie cierpię, 😋😄 ale zaraz przypomina mi się w pustyni i w puszczy.. 😅 

Opublikowano
Przed chwilą, tess napisał:

w pustyni i w puszczy.

Byłaś tu i tu ? 🤔

Opublikowano
12 minut temu, Pafnucy napisał:

Nie ucichło . Sam słyszałem dziś o tym w tvpis . Nawet że Polacy jakiś i inny lek w Lublinie z powodzeniem stosują . A no i było że z Polski nie pozwolą wywozić tej chininy . Robiona jest u nas taż . Tak że mało słuchasz odpowiedniej telewizji . :D

Słyszałam o tym nawet kiedyś tu link podawałam, ale nic nie słychać czy stosują? 

Opublikowano
24 minuty temu, Generał napisał:

Podobno szatniarza widziano wczoraj w  Szczecinie jak wychodził z tego słynnego mieszkania Stanisława G. Co tam bez dopłat panie robiły wiele rzeczy🤣😂

Może sobie tak tłumaczyć nieodpowiedzialność ludzi PO. Minister Woś  zaraził się prawie że na początku pandemi. 

Widać, ze ci się kończą argumenty a propaganda póki co nie wymyśliła nowych. Odpowiem ci więc, że Grodzki był we Włoszech prawie, że na początku pandemi i był na długo wcześniej zanim zaraził się Woś i zanim zarażał rząd i rodzinę.

29 minut temu, Pafnucy napisał:

Za to że jest nieodpowiedzialny i za to że przyjmował prezenty .

Jakie prezenty przyjął? Dąłeś mu coś?

Opublikowano

Nie będę się sprzeczał . Mam swoje zdanie na ten temat i tyle .

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał:

Widać, ze ci się kończą argumenty a propaganda póki co nie wymyśliła nowych. Odpowiem ci więc, że Grodzki był we Włoszech prawie, że na początku pandemi 

Nie na początku bo we Włoszech już było nieciekawie i były ostrzeżenia rządu przed wyjazdem do Włoch 

Opublikowano (edytowane)

@Generał W Polsce też już był koronawirus więc minister mógł bardziej uważać. Twoje argumenty są naprawdę absurdalne na miarę pisowskiej propagandy.

@PWafnucy No tak propaganda pis nie mogąc znieść, ze stracili Senat postanowiła obrzucić błotem Grodzkiego tylko za to, ze został marszałkiem. A wiadomo o co najlepiej oskarżyć lekarza. O łapówki. Jakie przyjął lata temu. I najlepiej tego nie udowadniać bo naiwni zwolennicy pisu i tak uwierzą.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
1 minutę temu, Generał napisał:

Nie na początku bo we Włoszech już było nieciekawie i były ostrzeżenia rządu przed wyjazdem do Włoch 

A czemu do Niemiec nie było ? sporo ludzi przywlękło to od nich do nas

Opublikowano

Być może to i skutek propagandy , ale np takiego Macierewicza też nie cierpię , a PiS go wychwala .

Opublikowano
1 minutę temu, Pafnucy napisał:

Być może to i skutek propagandy , ale np takiego Macierewicza też nie cierpię , a PiS go wychwala .

Panie nie było takiego co by tyle teorii im wymyślił to jak go po tym wszystkim moga się pozbyć 😁

Opublikowano
4 minuty temu, racyl napisał:

A czemu do Niemiec nie było ? sporo ludzi przywlękło to od nich do nas

Jak tylko w Niemczech zaczęło robić się nieciekawie granice zostały przywrócone.  Największy błąd to pójście na rękę Niemcom i wpuszczanie tirów bez kontroli to jest błąd 

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał:

Pozbyć się go jakoś muszą. Bo jak nie to będzie musiał raport pokazać. A tak, niema Macierewicza to i raportu niema.:lol:

Miruś Ty to masz łeb 😄

A to Rydzyk czasem za nim nie stoi

Opublikowano
3 minuty temu, Generał napisał:

Jak tylko w Niemczech zaczęło robić się nieciekawie granice zostały przywrócone.  Największy błąd to pójście na rękę Niemcom i wpuszczanie tirów bez kontroli to jest błąd 

U nas pacjent zero zdaje sie przywiózł syfa z Niemiec 😁 i raczej kierowcą tira to nie był

teraz też zdaje sie rodzina kierowcy tira nie musi mieć kwarantanny

Opublikowano

Spokojnie Macierewicz coś wymyśli. Jakoś się omami tych nieszczęśników na rocznicę 10, że zamach był. ale dochodzenie jeszcze trwa. Zresztą w kontekście wirusa rocznica pisowi pójdzie łatwiej bo uwaga została odwrócona jakoś to odbędą i o zamach nie wielu zapyta.

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał:

A ślinią się na swój widok i tyle.

no nie wiem czy jakby pogonili macierewicza to rydzyk nie wyzywałby ich od niewierzących 😄

Opublikowano

Media Rydzyka to ostatnie miejsce gdzie Antonii może jeszcze spokojnie opowiadać swoje brednie, bo i słuchacz tam nawet oczekuje takiej narracji. A Rydzyk liczy tylko na wpływy Antoniego w ekipie rządzącej coby grosz skapnął jaki.