Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Sean napisał:

O czymś nie zapomniałeś aby?

na pewno tak, ale co to zmieni. Armagedon się szykuje i tyle.

Opublikowano (edytowane)

Ja proponowałbym moderatorom przyjrzeć się ludziom siejącym na forum tak ekstremalną panikę, bo to jest naprawdę szkodliwe. To jest jawne namawianie do niepokojów społecznych.

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Ale czego się tak boicie właściwie? Bez przesady śmiertelność w Polsce mniejsza niż na grype😋  Spokójcie... 

Opublikowano

Dla kogo?

A) dla forum

b) dla ludzi

c) dla ciebie

d) dla siejących panikę

Opublikowano

Jak wirus zabije starych Niemców to kto będzie pływał kanałem na Mierzei Wiślanej? Może nie kopać na razie? 
I co z CPK? Przecież widać że nasi nawet z zabezpieczeniem nieczynnego lotniska w Radomiu sobie by nie poradzili.

Opublikowano

Świadomy czytelnik jest najlepszym moderatorem i rozpozna co kit, durnota propaganda a co rozwaga informacji
Świadomy czytelnik też wie kiedy za bardzo osobiste wyjazdy kto robi i zwyczajnie zgłosi takiego "rajdowca" i wtedy to już ten prawdziwy mod potrzebny aby zrobić co należy.

Opublikowano
Przed chwilą, tess napisał:

Ale czego się tak boicie właściwie?

Chorowania . kto się zajmie zdrowymi , którymi my się opiekujemy , jak my zachorujemy ? Tego się boję .

Opublikowano

@mirro ciebie to państwo mocno musiało skrzywdzić w tej służbie że tak na ni teraz psy wieszasz jak byś chciał podreperować te swoje złamane ego :):P

Jedni poumierają drudzy się zestarzeją, no problem jak to mówią.

Opublikowano (edytowane)

5 minut temu, Pafnucy napisał:

Chorowania . kto się zajmie zdrowymi , którymi my się opiekujemy , jak my zachorujemy ? Tego się boję .

Strach jest naturalnym odruchem i nie ma się czego wstydzić, ale wk*rwia mnie sianie wizji jakby wojna wybuchła. To że coś tam stanie czy czegoś chwilowo zabraknie to nie oznacza że wszyscy będą siedzieć w domach miesiącami, brać kasę za leżenie i nic nie robić.

Edytowane przez Sean
Opublikowano
5 minut temu, dysydent napisał:

Świadomy czytelnik jest najlepszym moderatorem i rozpozna co kit, durnota propaganda a co rozwaga informacji
Świadomy czytelnik też wie kiedy za bardzo osobiste wyjazdy kto robi i zwyczajnie zgłosi takiego "rajdowca" i wtedy to już ten prawdziwy mod potrzebny aby zrobić co należy.

No chyba nie do mnie ten mod potrzebny tylko lekarz do tych co uwierzyli że prądu odetną i internety xD

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

a nie martwisz się jeszcze co będzie jak ostatni umrze to kto łopatę odniesie? 
Zawsze jest jakieś wyjście. ostatni musi przyjść ze swoją.

Na razie jest jak jak jest i nawet mniej mamy do roboty niż zwykle a dalej?  się zobaczy bo teraz mamy czas improwizatorów a improwizacja ma to do siebie że trzeba reagować "online" 

Opublikowano
1 minutę temu, WojciechFirus napisał:

ale raczej z bydłem to też narazie panika, ogólnie swiat musi coś jeść więc odblokowanie granic to kwestia czasu, no chyba że chcą umrzeć z głodu a nie na koronavirusa

To nie takie proste . Zdrowi będą się bać od potencjalnie chorych kupować .

Opublikowano
Dnia 14.02.2019 o 22:19, marcinski napisał:

Ksiądz płynący na okręcie wbiega do kajuty kapitana

- Kapitanie , straszny sztorm się rozpętał , niechybnie wszyscy zginiemy , a marynarze strasznie przeklinają .

- Jak przeklinają , to jeszcze nie jest tak źle , gorzej jak się zaczną modlić .

Ksiądz uspokojony idzie do siebie , a po chwili znów przychodzi i pyta

- Marynarze jeszcze klną ?

- Cały czas 

- A to chwała Bogu

@Sean Z tą paniką, jak w dowcipie. 😷

Opublikowano
1 minutę temu, dysydent napisał:

a nie martwisz się jeszcze co będzie jak ostatni umrze to kto łopatę odniesie?

tym akurat nie .

Opublikowano
Pafnucy napisał:

1 minutę temu, WojciechFirus napisał:

ale raczej z bydłem to też narazie panika, ogólnie swiat musi coś jeść więc odblokowanie granic to kwestia czasu, no chyba że chcą umrzeć z głodu a nie na koronavirusa

To nie takie proste . Zdrowi będą się bać od potencjalnie chorych kupować .

ale patrząc z jednej stony to polska jest tym państwem gdzie koronivirus jeszcze się zbytnio nierozprzestrzenił na większą skalę, porównując do innych państ europy

Opublikowano (edytowane)

Rysiek Złoto kup .

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, damianzbr napisał:

No chyba nie do mnie ten mod potrzebny tylko lekarz do tych co uwierzyli że prądu odetną i internety xD

Ty sobie jaja robisz, jeden się z tego pośmieje, a dziesięciu innych uwierzy, zastanów się co piszesz, nic do Ciebie osobiście nie mam, ale w dobie paniki, bo niestety taka już jest, trzeba ważyć słowa.

Opublikowano

Jebutnie cię jak mnie jeden dzień na 40°C rano już będzie dobrze. Bardziej śmiertelna i agresywna była świńska grypa i co przeszła ludzie nauczyli się z tym żyć i z koronowirusem przywykniemy. 

2 minuty temu, damianzbr napisał:

Śmieszne nie jest bo w mojej okolicy po dzisiejszym sztormie dopiero ok 20.00 prąd naprawili🤣 wszystko było pozamykane i co? Nic.. Dobrze  bo spokój i nie było tej paniki o jakiej tu czytam 🤔🤨 może to dobry pomysł😉