Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, jacus napisał:

sprawdz dziecko srednia dlugosc zycia kiedys a dzisiaj-wtedy zdrowi umierali mlodo i nie wiadomo czemu...

Co ty pier**lisz dziecko kochane od rocznika na przykład 1965 do rocznika 1995 większość tak się bawiła i jadła wiec co na to powiesz .

Opublikowano
20 godzin temu, galan99 napisał:

WIELKA BRYTANIA: Lek na COVID-19 zarejestrowany .

Wielka Brytania jest pierwszym krajem na świecie, który zatwierdził lek antywirusowy przeciw COVID-19. To preparat firmy Merck.

Lek o nazwie molnupiravir może być podawany osobom powyżej 18. roku życia, u których test potwierdził obecność koronawirusa i które mają co najmniej jeden czynnik ryzyka rozwoju ciężkiego przebiegu choroby.

Preparat jest obecnie w trakcie procesu zatwierdzania przez organy regulacyjne w USA, Unii Europejskiej i w innych krajach. Według lekarzy tabletka, która redukuje objawy i przyspiesza powrót do zdrowia, może być szczególnie istotna w przypadku ludzi, którzy nie reagują dobrze na szczepienia.

https://www.tygodnikzamojski.pl/artykul/118416/wielka-brytania-lek-na-covid-19-zarejestrowany.html?fbclid=IwAR21Y0OXtJLawKVdmDJ1myGrH9XBW4WKIFgEHU2FNMjQYt_YiAtnmUi1cZg

Polska zakontraktowała leki na COVID-19. Czeka na zatwierdzenie przez EMA

Na konferencji prasowej szef rządu poinformował, że trwają rozmowy na temat jak najszybszego nabycia leku na COVID-19.

– Coraz częściej mówi się o lekarstwach na COVID-19. To dobre wiadomości, które spływają ze świata, niemniej jednak niestety jeszcze póki co Europejska Agencja Lekowa nie zatwierdziła ostatecznie leków proponowanych przez firmy, które już wyprodukowały te leki. Mam nadzieję, że nastąpi to lada dzień, lada tydzień. Polska zakontraktowała te leki, które jeszcze nie są w obiegu i które mam nadzieję, że też uratują znaczną liczbę istnień ludzkich – powiedział.

EMA jest w 90% finansowana przez koncerny farmaceutyczne więc zatwierdzenie szpryc, tabletek czy k**wa czopków na COVIT 19 to będzie jedynie formalność .

Przestań    wypisywać  takie   bzdety   bo   takimi   postami  tylko  robisz  z  siebie  idiotę .

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, pafnucy napisał:

Poczytaj na cmentarzu w jakim wieku umierali

Widzisz tylko tych co przeżyli 

Wszyscy moi pradziadkowie mają na początku 6. Chyba 63, 68 67 i 62. Zaś Prababcie bardziej długowieczne. Każda powyżej 90 a jedna 102 lata.  

Opublikowano

no iii?

2 godziny temu, galan99 napisał:

Polska już tabletkę zakontraktował żebyś mógł ją zjeść .

uważaj żebyś Ty nie musiał. oj uważaj...

Opublikowano

U  nas zaczyna się sajgon robić w szkołach , dziś frekwencja w szkole syna na poziomie 20% zaczynają też łapać wtórne zakażenia nauczyciele, sąsiednia szkoła od jutra przechodzi na zdalne z powodu braku zdrowych uczniów i nauczycieli, na tą chwilę wszyscy przechodzą to bardzo łagodnie

Opublikowano

W naszej szkole wszystko w normie, na jakieś 28 osób  3 nieobecności.  Pojedynczy brak nauczyciel- szkolenie, najczęściej sportowego. Jedyna anomalia obecnie to drugie zebranie ma być zdalne.

Poza tym wszyscy zdrowi, a jak przeziębienia to są neutralizowane bez osób trzecich.

Jutro udział w tłumnej uroczystości, pojutrze koncert, niemal codziennie spotykamy się z obcymi z różnych miejscowości.

Opublikowano
Ywa napisał:

W naszej szkole wszystko w normie, na jakieś 28 osób  3 nieobecności.  Pojedynczy brak nauczyciel- szkolenie, najczęściej sportowego. Jedyna anomalia obecnie to drugie zebranie ma być zdalne.

Poza tym wszyscy zdrowi, a jak przeziębienia to są neutralizowane bez osób trzecich.

Jutro udział w tłumnej uroczystości, pojutrze koncert, niemal codziennie spotykamy się z obcymi z różnych miejscowości.

To pewnie po uroczystości zaatakuje wariant Mu

Opublikowano

tam same osly beda wiec moze wariant yyyyy..

2 godziny temu, Bercik92 napisał:

Jacus lubisz sex?

sorry kolego ale facetom mowie zdecydowane -NIE 

jest tu jakis posiadacz karty duzej rodziny na forum -oprocz mnie ?? dzieci nie biora sie z nikad................

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał:

Dzieci się biorą z Taty i Mamy .

Podobno dwaj kochający się faceci też próbują zrobić własne dzieci ale gówno im z tego wychodzi.

• Haha 3
Opublikowano
34 minuty temu, mikad napisał:

Podobno dwaj kochający się faceci też próbują zrobić własne dzieci ale gówno im z tego wychodzi.

Natury nie da się oszukać 😆 i choćby ch*j na ch*ja lazł to nic z tego nie będzie 😝

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mnie to to zastanawia jedno , 

Ludzmi w wiekszosci steruje strach , pod wpływem strachu wielu szybko zmienia różne decyzje 

Na ekranach  trabi sie ze w statach sa tylko Ci nie wyszpry...

ale wrócmy do realnego swiata , ludzie w realu ze soba rozmawiaja przekazuja nie zaklamane info miedzy soba (miedzy innymi ja na tym bazuje , na informacjach z realnego swiata zwyklych ludzi )

Ale do sedna , od czasu wzrastania wykresów , nowi ludzie w strachu nie pedza po sz.pryce ... hmm dziwne .

Edytowane przez V12
Opublikowano
jacus napisał:

2 godziny temu, Bercik92 napisał:

Jacus lubisz sex?

jest tu jakis posiadacz karty duzej rodziny na forum -oprocz mnie ?? dzieci nie biora sie z nikad................

Nikt nie mówił o facetach... 😏 Erotoman. Na sztos z nim

Rolnik1973 napisał:

Tylko u nas mamy taki cudowny naród że 99% osób w szpitalach to nie zaszczepieni 🤷‍♂️

Opublikowano
mikad napisał:

3 minuty temu, galan99 napisał:

Dzieci się biorą z Taty i Mamy .

Eee geje to niektórzy mają wnuki. Nie każda para zaś zasługuje na miano Taty i Mamy..

Asa wiecie że obecnie sakramencko zjadliwa sraczka często okazuje się COViDem?

Opublikowano
6 godzin temu, jacus napisał:

Jestem, o co biega?