Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

a jak się mylisz to przeprosisz? łatwo sprawdzić oszczerco.

każdy już cie tu olał. olewam i ja. narka.

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano

Nie wypowiadaj się za kogoś bo nie masz do tego prawa.. To żebyś tego chciał to nie znaczy że tak jest.. 

Ty nie jesteś każdy tylko nikt i tyle 

Opublikowano (edytowane)

Ale mnie zaskoczyłeś...🤣🤣🤣🤣🤣 niedorajdy zawsze razem 😁 a sory się pomyliłem bo onucy zakupil grata 😜

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

A jaki Ty dorajda jesteś. Ludzie mają dużo więcej jak ty i się tak nie noszą. Choć w sumie to nie wiadomo co masz może nic 🤔

Opublikowano

No nie taki jak ty... 😋

A co cię obchodzi co mam... 

Opublikowano

Nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma bo dołączysz do tych co latają za mną aby poszczekać sobie w odwecie.. 

Opublikowano

Teraz tym bardziej to dziwne. Jakim odwecie. Gościu życie to nie Internet. Ja mam wyjebane co sobie kto myśli i pisze na mój temat w Internecie. Napisałem dobrej nocy? Napisałem. Miało się to odnosić do zgody, jak napisałeś. Na forum jestem obojętny i dobry i zły. Kumaty pojmie moją filozofię głupi będzie dumał z rok i tak się nie domysli. Serio, dobrej nocy. 

• AgroTeam
Opublikowano

Co Wy się tak ekscytujecie tym wiruskiem i eksperymetem medycznym w postaci szczepionek. Cała Moja rodzina, i praktycznie wszyscy w pracy już mieli. Część miała test inni jak Ja zrobili tylko przeciwciała. Nikt nie wylądował w szpitalu, nikt nie zmarł. Najciężej zniosła Moja żona bo męczyła się z 4 dni i na długo straciła węch i tyle

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, danielursus3p napisał:

Teraz tym bardziej to dziwne. Jakim odwecie. Gościu życie to nie Internet. Ja mam wyjebane co sobie kto myśli i pisze na mój temat w Internecie. Napisałem dobrej nocy? Napisałem. Miało się to odnosić do zgody, jak napisałeś. Na forum jestem obojętny i dobry i zły. Kumaty pojmie moją filozofię głupi będzie dumał z rok i tak się nie domysli. Serio, dobrej nocy. 

Czleku czy ja się ciebie czepiam?... Sam się przysrales i walisz wywody które mnie interesują.. myślisz że mnie obchodzi co kto pisze itp. ? 

Opublikowano

W styczniu moja miała pozytywny wynik. Siedzieliśmy razem dwa tygodnie. Nie miałem żadnych objawów. Zrobiłem w tamtym tygodniu test na przeciwciała i wyszło niby, że nie przechodzilem

• AgroTeam
Opublikowano

Tak to jest jak śpisz ze swoją na łóżku piętrowym. :) A na poważnie znam kilka osób gdzie jedno w domu miało drugie nie. U mnie przeszli wszyscy.

Opublikowano

Ile ludzi przeszła i nie ma ich w statystykach. Twierdzą że 2 min przeszło, raczej 22. Ciekawe kiedy wróci normalność?A może nigdy się w normalności się nie odnajdziemy 🥴

• Root Admin
Opublikowano

jeden pierdnie, drugi kichnie. trzeciego sraczka dopadnie na trzy dni i gadają jak Griga, że wirusek. drudzy pomimo że sportowcy to w wieku 32lat idą do piachu, jeszcze inni mają w wieku 70lat amputowane obie nogi w wyniku corony. i weź ich rodzinom powiedz wirusek. albo ludziom którzy żyją z usług i zostali bez środków do życia. niestety jest to gigantyczny problem dla całego społeczeństwa

• Like 1
  • AgroTeam
Opublikowano

Ta grupa wirusów jest z nami od zawsze i pozostanie tak. Kwestia kiedy skończy się akurat ta upiedliwa mutacja. Co do normalności to według Mnie będzie już tylko ta nowa normalność

Opublikowano

Mieliście gdzies w swoich stronach mutacje brytyjska i znacie osoby które to przeszly

Jak przeszły osoby plus 60 w waszych rodzinach biorących leki na nadciśnienie przykładowo

@yacenty a u cb przechodziładnie rodzina

Opublikowano
11 minut temu, griga napisał:

Ta grupa wirusów jest z nami od zawsze i pozostanie tak. Kwestia kiedy skończy się akurat ta upiedliwa mutacja. Co do normalności to według Mnie będzie już tylko ta nowa normalność

Jeszcze może być gorzej😑

14 godzin temu, racyl napisał:

To cy cebula w bloku siedzisz ?

W tunelu🙆‍♂️