Skocz do zawartości

Koronawirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

EVgjiCEWkAMYzeM?format=jpg&name=900x900

Prawda o miasteczkach 4/4 Wyjaśniło się dlaczego w ramach obostrzeń maseczki mają być obowiązkowe DOPIERO od czwartku, 16 kwietnia. Wtedy będą dostępne. na Poczcie Polskiej. 5 sztuk, po 49,99. PiS zlewa zdrowie Polaków, stawia na kasę.

EVfy5jqX0AASVsx?format=jpg&name=large

Edytowane przez racyl
Opublikowano (edytowane)

Przepisy sanitarne mamy tu i teraz

Matka na grób zmarłego dziecka w tym roku nie może iść na grób, a J. Kaczyński PiS może na grób matki , która zmarła parę lat temu MOŻE IŚĆ, przepraszam może LIMUZYNAMI PODJECHAĆ !!!

EVgMsRNXkAUTsB3?format=jpg&name=large

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Tak sobie czytałem te wPolityce, z niej trafiłem na TVP. A tam

https://www.tvp.info/47553537/medialna-kampania-nienawisci-tvn-atakuje-jaroslawa-kaczynskiego-nawet-w-wielkanoc

Całość w stylu tvpis, więc nie komentuje. Alee jedna wypowiedź mnie zaciekawiła.

"Tego dnia pan prezes odwiedzał kilka miejsc pochówku osób, które zginęły w katastrofie smoleńskiej. Odwiedzał również groby symboliczne na Powązkach – mówi dr Tomasz Kowalczyk, prezes firmy Grom Group."

Zaciekawiła, bo pierwszy raz się spotykałem z tą firmą i tak sobie myślę, kto to w ogóle jest, że go cytują. Doczytałem, parę artykułów różnych przeczytałem i na taki trafiłem. Nie znam serwisu, także nie wiem jaka jest jego wiarogodność, więc jeśli wiecie coś i tym, żeby była słaba to napiszcie.

https://www.sluzbyspecjalne.com/kaminski-oklamal-sledczych/

Opublikowano
4 minuty temu, jarecki napisał:

ja w domu nie siedze , co mam zrobić czy jechać to jak musze to jade . chyba Racyl za bardzo nakreciłes sie tym podbojem cmentarza przez  kaczorka 

jak prześledzisz moje wpisy na przestrzeni 2 tyg to pisałem że nikt ich nie zatrzyma przed nawet skromnymi obchodami 10 kwietnia i grupowaniem ludzi

tu jest tak popieprzone w materiale tvp że uzyskali zgodę księdza na wjazd tylko gdzie są materiały o obowiązującym prawie i wywieszonej kartce przed tym i każdym jednym w polsce

Ale tego że szeregowy poseł wjedzie rządową limuzyną na cmentarz to nie przyszło mi do głowy

Opublikowano

ja to mogę zrozumieć że nie może wejść o własnych siłach ale powinien poczekać aż zniosą zakazy

akurat te groby co on przy nich był to nie są jakieś zapomniane że trzeba było w tym akurat czasie się pokazać

z reszta ktoś pisał że on co miesiąc tam się udaje to powstrzymanie się od wizyty w jednym miesiącu można zrobić

Opublikowano
23 minuty temu, szmergiel napisał:

racyl kto ci placi i ile za to ze ciagle tylko piszesz nawet cale swieta nagonke na pis i rzad? teraz to juz jestem pewny ze ktos cie oddelegowal tutaj tylo mnie ciekawi za ile?

Pewno wysłannik borysława szpicbudki

Opublikowano
29 minut temu, szmergiel napisał:

racyl kto ci placi i ile za to ze ciagle tylko piszesz nawet cale swieta nagonke na pis i rzad? teraz to juz jestem pewny ze ktos cie oddelegowal tutaj tylo mnie ciekawi za ile?

Może jest zwykłym obywatelem któremu nie w smak, że szef partii "prawo" i "sprawiedliwość" łamie zakazy uchwalone przez wyżej wspomnianą partię.

Mi też jest nie w smak i o ile pochwalam ich za walkę z wirusem to w kolejnych wyborach na pewno mojego głosu nie dostaną. No chyba że ten koci tatuś odejdzie z tego ugrupowania.

Opublikowano
59 minut temu, szmergiel napisał:

Pewnie Ci sami i tyle samo, co np dla generała. A nie, sorry - on pisze na donka, wiec to napewno tylko zatroskany obywatel.

https://m.joemonster.org/mg/show/247559/lastup/Lata_mijaja_pewne_rzeczy_sie_nie_zmieniaja

Coś w tym jest

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, szmergiel napisał:

A kto prezesa wysłał na cmentarz mimo zakazujących przepisów sanitarnych ? co u ciebie przed cmentarzem nie ma kartki wywieszonej że jest zakaz przebywania ?

Można się grupować w miejscach publicznych powyżej dwóch osób ?

Czy europosłowie i inne postronne osoby jak ksiądz też wykonywały wtedy obowiązki przed pomnikiem na placu ?

rzeczywiście trzeba płacić żeby logicznie rozumieć co jest wolno zwykłemu obywatelowi a ludziom z rządu ślepowyznającym religie smoleńską

przeczytaj sobie co jest na kartce przed cmentarzem

EVgMsRNXkAUTsB3?format=jpg&name=large

15 minut temu, daron64 napisał:

Pewnie Ci sami i tyle samo, co np dla generała. A nie, sorry - on pisze na donka, wiec to napewno tylko zatroskany obywatel.

https://m.joemonster.org/mg/show/247559/lastup/Lata_mijaja_pewne_rzeczy_sie_nie_zmieniaja

Coś w tym jest

Jak długo siedzisz na tym forum to doskonale wiesz że wcześniej krytykowałem PO ale to stało się już nudne bo każdy doskonale jacy oni są, każdemu tvp doskonale utrwaliło i utrwala w głowach

Trzeba tak samo rozliczać pis bo w końcu ma za sobą 5 lat rządów

Edytowane przez racyl
Opublikowano

Tak mi właśnie treść Twoich obecnych postów nie grała z tym co pisałeś jeszcze całkiem niedawno. Jaka przyczyna zmiany - nie wiem, nie wnikam.

Według np szmergla, to pewnie sponsor się zmienił :)

Opublikowano

Kto by pomyślał, że może nas spotkać takie coś... Cały świat zatrzymał maleńki wirus😥😷😷😷

Ameryka oskarża Chiny, że to ich wirus, Chiny Amerykę, że pacjent 0 przyleciał od nich... Ehhh co to będzie dalej? 

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Generał napisał:

92353803_2565541857049270_20239255306124

Marecku ty nasz blogerze a myślisz , że twoi mistrzowie zakonu pis nie biorą??? Każdy bierze, czy to z lewej czy z prawej strony , tylko ty jeszcze długo bedziesz trzepał o Grodzkim bo on wprost powiedział że bierze a inni to cichaczem

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
10 minut temu, daron64 napisał:

Kurde, ktoś kiedyś w temacie o polityce też tak spamowal obrazkami..nie mogę sobie przypomnieć kto

Marekfarmer czyli Generał.. 😂😂😂😂😂😂