Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
47 minut temu, Agrest napisał:

Masz na myśli teletruk? Ten wózek widłowy z teleskopem?

Jeśli tak to dziękuję, widziałem to coś na składzie nawozu. To jest tragedia jak działa i podnosi.

https://www.olx.pl/oferta/ladowarka-jcb-teletruk-wozek-widlowy-CID5-IDHFvwJ.html

A co z nim nie tak było?  Kolega ma to za***rdala tym tylko dym z kół leci. Palety z ciężarówki ściąga z jednej strony nie musi w koło jeździć. A i łyżkę ma do zboża na tym. 

Opublikowano
4 godziny temu, TheraRolnik napisał:

@bratrolnika to nie jest czasem ten 934 co do niego link dałeś ?

Kolega parę kilometrów dalej go kupił. Ile był ceniony?

3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Taa teraz wszyscy do okola winni tylko nie ty ;) kto kupuje ciągnik ty czy szwagier ? A może on kasę wykłada i on decyduje czy się nadaje ? 

Czyli co szwagier decyduje co ma kupić?

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/plug-overum-3-kverneland-CID757-IDHAlWq.html#bb71527275

Jak by ktoś się zastanawiał jechać oglądać to napiszę coś o nim

Sprzedający przez telefon powiedział że do roboty jest kółko z tyłu a tak to dobry pług

na miejscu okazało się:

-wieżyczka już spawana było widać nowe spawy i zaprawki farbą

-tabliczka niby 2013 rok ale wszystko wskazywało na to że jest przebita a ten pług to dobre lata 90 

Opublikowano (edytowane)

Potrzebuję autolawetę o ładowności +- 6ton do 30tyś. Marka bez znaczenia .może ktoś coś ma albo namiar na coś ciekawego.tył na poduszce to jedyny wymóg 

Edytowane przez jacek3773
Opublikowano
7 godzin temu, gregor1284 napisał:

@Ursus932 rodzina to Cie wyprowadzi.... Jeszcze taka osobistość jak szwagier

7 godzin temu, tomek222 napisał:

A ty się dalej po jajach drap i się zastanawiaj czy jechać czy nie, to na pewno kupisz. Widzisz a tu chłopy już drugi ciągnik kupili w tym roku z tego co widzę, we wrześniu zts 16245 a teraz tego. 

7 godzin temu, TheraRolnik napisał:

Taa teraz wszyscy do okola winni tylko nie ty ;) kto kupuje ciągnik ty czy szwagier ? A może on kasę wykłada i on decyduje czy się nadaje ? 

6 godzin temu, bratrolnika napisał:

A nie wiem, nie chce mi się całego oglądać, rejestrację widać może WZY???

Moją po dwóch wizytach w serwisie wymienili na nową, o lepszych parametrach, wystarczyło tylko powiedzieć że nie chce naprawiać, i że wolę albo wymianę na nową albo zwrot pieniędzy, dopytać, może da się tak jak w moim przypadku

Moja z wyłączeniem spawarki wyłącza również wentylator

Na jesienne i zimowe dni swoją też zabieram po pracy do drugiego garażu, gdzie temperatura nie spada poniżej 10st.C

Widzisz, słuchaj się go dalej...

Nie wiesz że każdy szwagier to najmądrzejszy na świecie jest???

6 godzin temu, danielursus3p napisał:

xD xD xD xD xD

3 godziny temu, farmtrac8244 napisał:

Kolega parę kilometrów dalej go kupił. Ile był ceniony?

Czyli co szwagier decyduje co ma kupić?

3 godziny temu, stempos1980 napisał:

@Ursus932 jak @bratrolnika dobra duszyczka ci mówił ładuj d*pę w samochód i jedź to ty zawsze miałeś wymówki

7 godzin temu, gregor1284 napisał:

@Ursus932 rodzina to Cie wyprowadzi.... Jeszcze taka osobistość jak szwagier

7 godzin temu, tomek222 napisał:

A ty się dalej po jajach drap i się zastanawiaj czy jechać czy nie, to na pewno kupisz. Widzisz a tu chłopy już drugi ciągnik kupili w tym roku z tego co widzę, we wrześniu zts 16245 a teraz tego. 

7 godzin temu, TheraRolnik napisał:

6 godzin temu, bratrolnika napisał:

A nie wiem, nie chce mi się całego oglądać, rejestrację widać może WZY???

Moją po dwóch wizytach w serwisie wymienili na nową, o lepszych parametrach, wystarczyło tylko powiedzieć że nie chce naprawiać, i że wolę albo wymianę na nową albo zwrot pieniędzy, dopytać, może da się tak jak w moim przypadku

Moja z wyłączeniem spawarki wyłącza również wentylator

Na jesienne i zimowe dni swoją też zabieram po pracy do drugiego garażu, gdzie temperatura nie spada poniżej 10st.C

Widzisz, słuchaj się go dalej...

Nie wiesz że każdy szwagier to najmądrzejszy na świecie jest???

6 godzin temu, danielursus3p napisał:

xD xD xD xD xD

Ludzie nie dobijajcie mnie 🙆‍♂️ dosyć na dziś 

@farmtrac8244  to koło Ciebie te agromaxy mieszkają? 

Opublikowano

Aż tak przeżywasz?

To teraz jesteś dobrym materiałem do urabiania przez handlarza. W stanie wkurwienia przepłacisz 30% lekką ręką. Byle coś kupić😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v