Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

@up z ceną to gościa pogrzało zresztą patrząc po innych ogłoszeniach też chyba nie chce szybko sprzedać tylko próbuje sprzedawać 

Ceny może nie są niskie ale sprzęt też jest dobrze utrzymany. On właśnie Farmera przyprowadził , którego kupiliśmy. Miał raz na sprzedaż 1614 z 2004. 

Opublikowano

Nawet taki "fanatyk" bizona jak ja w życiu bym nie dał takiej kasy jeszcze za supra ,za 30 można kupić bardzo ładnym stanie A co ten drogi będzie lepszy B|

Opublikowano
35 minut temu, bratrolnika napisał:

To i tak nic, w tym samym powiecie jest reksio za 165tys.zl 

Wersja milenijna? Jakieś 8km odemnie sprzedawał gość 058 właśnie tą wersje cenił 185 000. czy sprzedał nie wiem

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

To i tak nic, w tym samym powiecie jest reksio za 165tys.zl 

Właściciela tego reksia też znam☺

Też już przyprowadził New Hollanda  TC5. 90

Opublikowano
2 godziny temu, farmtrac8244 napisał:

Wersja milenijna? Jakieś 8km odemnie sprzedawał gość 058 właśnie tą wersje cenił 185 000. czy sprzedał nie wiem

A nie wiem, niebieski, chyba na hederze nh już

W łowickim wszystko drogie, lowiczaki muszą kupować 300km od domu, co nie @6465??? 😉

• Like 1
  • AgroTeam
Opublikowano
12 godzin temu, farmtrac8244 napisał:

To próbujesz improwizować

https://www.olx.pl/oferta/agregat-uprawowo-siewny-regent-CID757-IDDtXyQ.html#dbccebf436

Ciekawe jak ten agregat można porównać do krajowych. Swoja drogę wiem gdzie jest ten agregat.

Agregat może być nawet troszkę lepszy od naszych tanich firm. Ale nikt tyle u nas za niego nie da. Jest to bardzo mało znana firma więc części też nei są dostępne tak od ręki

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

A nie wiem, niebieski, chyba na hederze nh już

W łowickim wszystko drogie, lowiczaki muszą kupować 300km od domu, co nie @6465??? 😉

Bogacze to i tanio nie sprzedają 😕

Opublikowano

Bez napędu trochę drogo, ale jak ładny stan to się klient trafi 😉

Opublikowano

Tylko czy ktoś za 3p tyle zapłaci. A to już druga sprawa. Chyba że jakiś debil albo fanatyk z góra pieniędzy na koncie.

Opublikowano

Wołają i będą wołać bo stare zachodnie traktory z lat 1973 albo nawet 1970 roku jest w Polsce 20 % są z lat 80 i te najnowsze ale drogie i kosztowne w naprawach , części do starych traktorów brak .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v