Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, slawek74 napisał:

sołtys widziałem dzisiaj manite z 2000r 5m teleskop 2.7tony udźwig 4 biegi dżoj nie malowana ogólnie handlarz prasami to jest jego maszyna i jak by był chętny to 50tys będę u niego pod koniec tygodnia zainteresowany to mogę podpytać i zdjęć porobić ?

Jaki model?

4 godziny temu, kolo11 napisał:

Co o tym myślicie, realne bez większych remontów zrobić taką ilość MTH? 

realne przy dobrym serwisie

Opublikowano
2 godziny temu, damianzbr napisał:

Nie zapominaj o wymianie handlowej która dzięki UE kwitnie owszem, ale czy bilans jest dodatni?

Na antypolskim portalu informacyjnym podają że za 2018 r bilans jest ujemny. Więcej ściągnęliśmy towarów do kraju niż sprzedaliśmy.

,,Polska wyeksportowała towary o wartości 940,4 mld zł. W tym samym czasie sprowadziliśmy produkty za 961,8 mld zł - wynika z najnowszych danych Głównego Urzędu Statystycznego. ,,

https://www.money.pl/gospodarka/bilans-handlu-zagranicznego-na-minusie-gus-podsumowal-2018-rok-6348303334492289a.html

I tak działają właśnie te dotacje. Napędzają sprzedaż w zagranicznych fabrykach. Oni dają nam 50% czyli przysłowiowe 50zł a my kupujemy od nich ciągnik za 100zł. Czyli drugie 50% musimy mieć z własnej kieszeni albo najczęściej z zagranicznego banku w kredycie / leasingu.

I kto ma podwojoną kasę a kto jest goły i wesoły z jakimś szrotem gorszego gatunku przeznaczonego na rynek wschodnioeuropejski??

Najpierw naucz się myśleć samodzielnie, otwórz oczy a później tak zachwalaj uzyskanych 160 mld w porównaniu do danych 53 mld. Bo oddajmey wszystką kasę jaką otzymamy a często oddajemy ją podwójnie.

chiny i rosja sa w ue ??? celowo manipulujesz danymi czy nie potrafisz  ich zinterpretowac  pare linijek nizej w twoim linku...

to nie kurwizja -tu manipulacja od rana do wieczora nie przejdzie.

Zobacz obraz na Twitterze

a co na olx- maszyny do ziemniakow ida jak zloto, przy mnie w autobusie gosc sprzedal kombajn i sadzarke za 2 godz, oj ziemniaki beda drogie.

Opublikowano
13 minut temu, bratrolnika napisał:

Ostatnio byłem u sasiadki- sama wymurowala ścianę zeby pokoj na dwa podzielic, do tego wstawila drzwi i przykleila plyty g/k...

Żaden wyczyn, niektóre to potrafią wierciś dziury bez użycia wiertarki, albo zamurować drugiego człowieka bez uzycia kielni😀

Opublikowano

soltys48 modelu nie pamiętam ale 5m w górę i 2.7 tony udźwigu gość trochę handluje robi mi ciągnik i zapytałem o ładowarkę mówi że może być na sprzedaż będę w tygodniu to porobię zdjęcia i podpytam

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

soltys48 modelu nie pamiętam ale 5m w górę i 2.7 tony udźwigu gość trochę handluje robi mi ciągnik i zapytałem o ładowarkę mówi że może być na sprzedaż będę w tygodniu to porobię zdjęcia i podpytam

Jeśli możesz to pytaj

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

A nie pamiętam po co ja tam byłem w sumie już...

Wiecie  jaka  jest różnica między  dobrym sąsiadem a dobrą  sąsiadka ?

Dobry sąsiad pożyczy, a dobra sasiadka da....

• Haha 6
Opublikowano
3 godziny temu, szymon09875 napisał:

Polska więcej bierze jak daje, jak juz piszesz to pisz prawde :o ponad 160 mld euro przez 15 lat wzielismy a dalismy chyba 53 mld wiec sporo mniej

Najwiecej Wielka Brytania byla tratna ,-dokladala do tego interesu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v