Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Ten co się dorobił portkami nie trzęsie, i ten co inwestuje po woli też portkami nie trzęsie, proste. Płaczą ci, którzy wyskoczyli jak Filip z konopii i wzięli się za ostrą gospodarkę chcąc mieć wszystko od razu najlepsze i największe.

Właśnie o to mi chodziło. Jak przez lata nic się nie robiło a teraz to i tak nie dogoni innych. Znaczy może próbować. Jak to znajomy mówi wyżej h**a nie podskoczysz. Owszem można ale upadek bywa bolesny.

Opublikowano

Tylko  na dziś dzień to już nawet nie jest gonitwa za ogonkiem, bez stosownego zaplecza finansowego.

Opublikowano
2 godziny temu, kontenovy napisał:

rzut beretem , 20km ode mnie 

My szybka akcja - niecałe 5h w jedną stronę, tam niecałe 2h i spowrotem 4h. Był Marian, nie ma Mariana. 

A co do bloczków, to mówię polowicy "jak będzie gdzieś przy drodze budynek taki to zrob mi zdjęcie" no i zrobiła. Nie wiem czy coś widać na nim :) generalnie to taki kwadratowy, mniejszy niż suporeks i ciemniejszy od białego suporeksu

IMG_20201205_120602569_HDR_copy_670x1023.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, danielursus3p napisał:

A ty uważasz, że ludzie prowadzący interesy nie mają zobowiązań finansowych? Nikt się nie dorobił milionów nie zahaczając o kredyt, bo jest to fizycznie nie możliwe, poza nielicznymi jednostkami, to jest ryzyko i tylko od ciebie zależy czy sobie z tym (chcesz poradzić) poradzisz czy nie, bez względu na branżę. Teraz prowadząc gospodarstwo musisz mieć żyłkę biznesmena, bo byle jaki problem i się wyebiesz psychicznie.

Też mówię od początku że wszystko z głową robić, każdy ma zobowiązania tylko po co się sądzić, "co to nie ja" bo mam fynda, jak w sumie z przyjemności życia mają tyle co przeciatny Polak na etacie 🤷‍♂️

Opublikowano
26 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Brak opisu.

Brak opisu.

Chętny ktoś na częśći?

Po co tniesz? Te osie to nowy typ? 

11 minut temu, daron64 napisał:

My szybka akcja - niecałe 5h w jedną stronę, tam niecałe 2h i spowrotem 4h. Był Marian, nie ma Mariana. 

A co do bloczków, to mówię polowicy "jak będzie gdzieś przy drodze budynek taki to zrob mi zdjęcie" no i zrobiła. Nie wiem czy coś widać na nim :) generalnie to taki kwadratowy, mniejszy niż suporeks i ciemniejszy od białego suporeksu

IMG_20201205_120602569_HDR_copy_670x1023.jpg

To silikat, u nas zwany biała cegła 😉 zakłady w Teodorach rzut beretem koło mnie 

Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał:

@daron64 toż to najpopularniejsza cegła silikatowa. Sam mam jeden garaż z tego

17 minut temu, Ursus932 napisał:

Po co tniesz? Te osie to nowy typ? 

To silikat, u nas zwany biała cegła 😉 zakłady w Teodorach rzut beretem koło mnie 

A to u nas tego praktycznie nie ma. Cegła to cegła, biała cegła to biała cegła, suporeks to suporeks, a to to jakieś ch*j wie co 😛

Opublikowano
Przed chwilą, daron64 napisał:

A to u nas tego praktycznie nie ma. Cegła to cegła, biała cegła to biała cegła, suporeks to suporeks, a to to jakieś ch*j wie co 😛

To pokaż ta białą cegłę 

Opublikowano

Może i by zrobił do niego "przymiarki" tylko ten stan licznika coś podejrzany. Daleko nie jest to może jutro się podleci.

Opublikowano

Pewnie chodzi o cementowo wapienną 24x12x6. Bardzo mocna cegła no i kształtna, czego o wypalanych czerwonych powiedzieć nie można.

Opublikowano
12 minut temu, bratrolnika napisał:

Widać że stare,na dużym bebnach

@Ursus932 kupiłeś już szlifierkę??? Bo tu jest dobra na handel

Screenshot_20201205-165236_Free Adblocker Browser.jpg

hmmm. szlifierka jak szlifierka.

Opublikowano
1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

Może i by zrobił do niego "przymiarki" tylko ten stan licznika coś podejrzany. Daleko nie jest to może jutro się podleci.

Toć nie wiesz że stan licznika nie wskazuje stanu faktycznego?

Opublikowano

Czasami się łudzę, że może wskazuje.  Być może drugi raz kręci od zera i się stan zgadza

Opublikowano

a jak trzeci to co? ważne aby jeszcze drugie tyle śmigał.

Opublikowano
2 godziny temu, Partyzant85 napisał:

Czasami się łudzę, że może wskazuje.  Być może drugi raz kręci od zera i się stan zgadza

To by miał 100000 h jakby drugi raz licznik się kręcił :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v