Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Kto nie miał...

Miałem trójkę, mam czwórkę, jeszcze z rok polata

Zależy który i zależy w czym, miałem 101KM w Polo, nie było mocnego

Wersji to było kilkanaście

Ja nie miałem golfa 😔

Opublikowano
26 minut temu, Partyzant85 napisał:

No weź przestań - przecież ten 1.9 to mułowaty jest.

Nie jest taki zły Audica jakoś z nim lata

Nie jest taki zły Audica jakoś z nim lata

Opublikowano

110 konny ? W tej malej budzie z tylu czarno tylko bylo :D ale zbierał sie super. Ojca 2 1.6 gtd jak jezdzilem to kumpel passatem b5 1.8 nie mogl mnie dojsc. Fakt ze golfik przy pompie krecony :D

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

Ja nie miałem golfa 😔

Jeszcze produkują, może kiedyś się dorobisz i kupisz... jaką trójkę😉

1 minutę temu, Partyzant85 napisał:

No 110 konny to jeszcze ujdzie

101KM na pompowtrysku jeszcze lepiej chodził, choć więcej palił podobno

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Wygodne to tylko Volvo i duże też S80

@Agrest w marcu za Wilo energooszczędne płaciłem po 490 zł za sztukę a mam 3 sztuki

IMG_20201126_192728.jpg

Się zobaczy. Jeździłem s60 i s40 to jakoś mnie komfort nie chwycił mocno.

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

110 konny ? W tej malej budzie z tylu czarno tylko bylo :D ale zbierał sie super. Ojca 2 1.6 gtd jak jezdzilem to kumpel passatem b5 1.8 nie mogl mnie dojsc. Fakt ze golfik przy pompie krecony :D

Miał gość od nas z warsztatu Jettę 1.9 z pomieszanym osprzętem to jak to wymiatało. Pompą chyba od lt 2.5,wtrychy z merca sprintera a turbo z tdsa jak to kopcilo, ale jak szlo

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Młody Ty lepiej idź sprzedaj te nerke na petardy bo już zaczynasz coraz większe głupoty pierolić.

petardy zakazane do odwołania 😐,nerka ocaleje👍 ;)

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

W golfie 4 to 130 kuni było w tdi

Kumpel mial takiego, to był szał :o

w 3 klasie jezdzilem vectra 1.6 8v w lpg to był osiolek. Kapcia to spalila tylko na dojazdowce, ale za 18 zl 100 km robilem :D

Opublikowano
23 minuty temu, danielursus3p napisał:

Na spalanie to i ja nie patrzę. Mondziołek się rozleciał i musowo coś kupić, waham się audi a merc, co i rusz się coś pojawia na Szwajcarii takie audi, merców mniej to bym sobie ściągnął taki wózek. Z jakim motorem masz? 3 litrowy może?

Jesli interesuje Cie A8 ze Szwajcarii to mam.

Opublikowano

Może tylko na blaszce nie łączy. Weź kawałek kabelka i na krótko. Ja połączyłem na 2 i siedzi juz kilka lat. Tych pomp to do wyboru do koloru. W pracy to mam takie z regulacją, licznikiem elektronicznym m3, termometrem itp. Zbędne bajery.

Opublikowano (edytowane)

Jaki rocznik? Minimum 2012 mnie interesuje. @Narko

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

1.6 8V 75KM była całkiem niezła, dojeżdżaliśmy tym 3 lata do pracy w 5 osób i szła jak przecinak, i nic się nie psuło

No tylko w 5 jak sie jechało to przy wyprzedzaniu trzeba bylo miejsca sporo szykować :D

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Miał gość od nas z warsztatu Jettę 1.9 z pomieszanym osprzętem to jak to wymiatało. Pompą chyba od lt 2.5,wtrychy z merca sprintera a turbo z tdsa jak to kopcilo, ale jak szlo

Jak on wsadził pompę z 5cyl do 4cyl?  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v