Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ja tam zawsze będę potrzebował gotówkę 👍

A konto potrzebuje tylko do przelewów internetowych

9 minut temu, bratrolnika napisał:

wystarczy że za fajki zapłacisz w sklepie

nie masz to nie używasz

moja żona dla odmiany gotówki przy sobie juz pare lat nie nosi

Opublikowano
48 minut temu, bratrolnika napisał:

tylko co z tego papieru, bez przeglądu jeździć???

nie ma opłat za kartę, trzeba kilka razy kartą zapłacić w sklepie czy jakoś tak, jak nie to chyba 1,7zł/miesiąc za ubezpieczenie

przelewy za darmo, wszystko za darmo, kredyt przez komputer można brać

przegląd? u znajomego na SKP to rocznie może z 5 przyczep przyjeżdża i 15 ciągników a zarejestrowanych jest ok 80 w gminie ( są 2 skp od rolniczych i drugiego podobnie ) 

31 minut temu, TheraRolnik napisał:

GOTÓWKA = WOLNOŚĆ

przecież teraz nawet nie potrzeba wyroku sądu żeby ci konto zablokować, a w firmie wystarczy że us wejdzie na kontrolę i może się okazać że przez 2 lata nie masz dostępu do konta 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, danielursus3p napisał:

Takie widoczki 😁

20201119_124133.jpg

o kurde, masz też uprawnienia sternika???

1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

a co się stanie jak trzy razy w miesiącu zapłacisz kartą za fajki na stacji???

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Kuźwa chcę wstawić filmik jak wjeżdżam na prom.  To mam komunikat ze za mało pamięci. 🙁

Też tak mam często jak chce zdjęcie w komentarzu dodać ... Forum ładuje się on nowa i wywala ten ebany napis 

4 minuty temu, Uziu92 napisał:

też kiedyś miałem kartę a płaciłem gotówką wszędzie ale jakoś zacząłem płacić kartą i tak mi się spodobało że wszędzie i za wszystko place karta gdzie się da.

Pierwszy przykład z brzegu trzeba mieć gotówkę żeby za pasze zapłacić 

Opublikowano
2 godziny temu, jahooo napisał:

Już niedługo do przeglądu będzie potrzebna fotografia pojazdu i wszystkie ciągniki i przyczepy trzeba będzie zaturlać do SKP albo będzie bez przeglądu.

U nas już w tym roku trzeba było się fatygować jeździć

Każdy boi się o pracę , strach pomyśleć co będzie za dwa lata

Opublikowano
3 godziny temu, danielursus3p napisał:

Takie widoczki 😁

Gdzie lecisz?

Opublikowano
mf362 napisał:

C360 pójdzie z 2.4 ? Mam blisko ja obejrzeć , miała być 1.8 2.0 ale nie chce mi się daleko jeździć i transport też by pasowało ogarnąć...

Screenshot_2020-11-19-16-29-11.png

2.4 zdecydowanie za duża. Jak już masz kupować to max 2.0. Ja kupiłem 1.8 bo wolę mieć zapas mocy niż się męczyć niższym biegiem.

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, TheraRolnik napisał:

Podałem przykład że w każdej chwili gotówka może być potrzebna a karta to może być jako dodatek 

Chyba jesteś na czarnej liście klientów że gotówkę chcą albo kupujesz często "w promocji" :)

U nas dają ile wlezie abyś z raz na miesiąc uregulował 

6 minut temu, gregor1284 napisał:

Handluje któryś słoma z transportem? Wysłodkami?

Z tego co pamiętam @pedro2, ale to Podlasie, chcesz kupić czy sprzedać ?

Opublikowano (edytowane)

Akurat z późniejszą płatnością nie ma kłopotu pasze bierze się co tydzień to nieraz i kilka tygodni się nie płaci jak kasy nie ma

A do płacenia potrzebna gotówka bo pasze kupuje się z samochody który jeździ od firmy z paszami ;) jak by się brało prosto ze firmy to i przelewem by można było bo by fakturę wystawili 👍

Edytowane przez TheraRolnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v