Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tego o którym Ty myślisz nie mam zamiaru.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
5 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Tego o którym Ty myślisz nie mam zamiaru.

To Ty jakiś inny 🤔 

Opublikowano

Po prostu nie ma co się wysilać na tle takiej aktywności, ze mną by żadna nie zdzierżyła a jak ma być nowoczesna, chodzić do pracy i nic nie robić w domu ani koło niego to lepiej samemu pozostać. 

1 minutę temu, Ursus932 napisał:

To Ty jakiś inny 🤔 

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Po prostu nie ma co się wysilać na tle takiej aktywności, ze mną by żadna nie zdzierżyła a jak ma być nowoczesna, chodzić do pracy i nic nie robić w domu ani koło niego to lepiej samemu pozostać. 

A skąd kuźwa zakładasz z góry że nic nie będzie robiła 🤦‍♂️, chłopie to szukaj pracowitej i zaradnej, nie koniecznie miss Polski 

Opublikowano

Myślę o czymś małym do C-330 ale za takie pieniądze to wolę pługiem dalej robić podorywki...

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

W moim wieku nie ma pracowitej, nie chcącej pracować zawodowo. Wygląd się nie liczy, wystarczy, że ja brzydki. 

https://www.olx.pl/oferta/brona-talerzowa-stan-techniczny-bardzo-dobry-CID757-IDGNOc7.html#b69fe5ba12 Kurła za takie coś tyle piniendzów... Myślałem że takie talerzówki to tańsze są...

To co Ty chcesz ją tylko do garów 🙆‍♂️, jesteś w stanie zarobić na żonę i siebie? 

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

To co Ty chcesz ją tylko do garów 🙆‍♂️, jesteś w stanie zarobić na żonę i siebie? 

Jak będzie prowadziła taki styl życia jak ja to jak najbardziej ale to nierealne u dzisiejszych kobiet. 

Tak dumam ale to za droga zabawka dla mnie, podorywka pługiem a do ścierniska po kukurydzy pożyczę C-360 z glebogryzarką, może potnie coś a potem jakoś zmęczę to swoim pługiem może. O rozsiewaczu myślę i chyba poczynię w najbliższym czasie pewne kroki a mianowicie podjadę do takiego dziadka co ma prawie nówkę Kosa... Może za 3 stówki opchnie.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Jak będzie prowadziła taki styl życia jak ja to jak najbardziej ale to nierealne u dzisiejszych kobiet. 

Tak dumam ale to za droga zabawka dla mnie, podorywka pługiem a do ścierniska po kukurydzy pożyczę C-360 z glebogryzarką, może potnie coś a potem jakoś zmęczę to swoim pługiem może. O rozsiewaczu myślę i chyba poczynię w najbliższym czasie pewne kroki a mianowicie podjadę do takiego dziadka co ma prawie nówkę Kosa... Może za 3 stówki opchnie.

Są i takie ale moja porada nie szukaj takich wśród potencjalnych kandydatek na miss,ale chociaż kto wie :)

P.S za ile można kupić już sprężarkę oby do malowania pod pistolet,taka amatorska pod siebie.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Poczytałem opinie o sklepie i jednak lipa. Za pięknie wyglądala cena

3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Fajne to, ale da się bez tego żyć

1 minutę temu, jahooo napisał:

Dla własnych rąk warto wydać te 60zł, naprawdę warto. Poza tym jak złapie tarczę, to rąk nie urywa

Opublikowano

Orginalny korek miski w c360 na jaki klucz powinien być? Kupiłem w sklepie jakiś dziwny 36klucz a stary był 22 ale się obrobił (ciężko było odkręcić tak się zaciągnął gwint)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v