Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, solek01 napisał:

Padła mi dzisiaj opona z Żuka którą miałem w przyczepie samoróbce. Czym to łatwo i tanio zastąpić? i może ma kto felgę z Żuka jeszcze bo widzę na niej pęknięcia.

jak wcześniej ktoś wspomniał 16c od dostawczaka ogrom za śmieszny pieniądz, taką 195 czy szerszą na wysokim profilu kupisz bez problemu i tak samo bez problemu wciśniesz na felgę

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, pafnucy napisał:

krój się Panie wyświetla.

Nie mam pewności, ale przyczyną może być to, że wstawiłem ogłoszenie kroju właśnie.

Nie pisałem przecież, że to ogłoszenie wału, tylko że przy ogladaniu wału mi się napatoczyło.

15 minut temu, stempos1980 napisał:

Nazwa firmy a tak ogólnie to 300 zł max warte

Nie wiem czy 3 stówy, ale prawie 1.5k? 

13 minut temu, jacek3773 napisał:

Chyba ryfel na tarczy i pomysł z sprężyną

Drogie te ich pomysły

Edytowane przez daron64
Opublikowano
1 minutę temu, daron64 napisał:

być to, że wstawiłem ogłoszenie kroju właśnie

a oki . dość tani, bierz bo ktoś podkupi. 9_9

Opublikowano (edytowane)

nie narzekajcie, tak się dogania zachód, znaczy się  ceną,  przy czym popatrzcie na jakim wypasie jest, a to ryflowanie, a to ustawianie głębokości na ramieniu i nawet sprężynę zabezpieczającą dali :)

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano
4 minuty temu, Pigmei napisał:

nie narzekajcie, tak się dogania zachód, znaczy się  ceną,  przy czym popatrzcie na jakim wypasie jest, a to ryflowanie, a to ustawianie głębokości na ramieniu i nawet sprężynę zabezpieczającą dali :)

Kurcze nie wiem, czy doganiamy - na szybko znalezione - do kvernelanda sam talerz kroju (zamiennik) ~5 stów 🤨

Opublikowano
9 godzin temu, Narko napisał:

Zabytek,lata 70-te ... macie wyobraznie :)  We Francji smigaja  Renowki jak i w Szwajcarii Hürlimany i MF ,ktore u nas Waszym tokiem myslenia powinny stac w Skansenach . Muzeum nie przyjmie bo sa za mlode i zbyt duzo jeszcze ich na rynku. W DE jeszcze nie jeden Deutz a w PL C-360 zlapie w polu 60-te urodziny.... a do zabytkow jeszcze im daleko.

no tak ale te co są do Polski przywożone to szroty z krzaków , jak dobry ciągnik to nikt go w cenie złomu nie sprzeda , dalej będzie śmigał czy tam raczej pyrkał sobie bo nie ma co się oszukiwać jak ma te 50 lat i jest w dobrym stanie to dużo nie przepracował . 

Zresztą tak jak u nas dobra 360 trochę kosztuje , a szrot to tyle co waży . 

Opublikowano
3 godziny temu, Uziu92 napisał:

ciężko się go ogląda , poogladaj Mariusza Zduna , zupełnie co innego

Strasznie gwiazdorzy ten chlopaczek myśli ze wszystkie rozumy pozjadał. Mariusz Zdun to całkiem inny gość kultura i pełna profeska.

Opublikowano
2 godziny temu, solek01 napisał:

Padła mi dzisiaj opona z Żuka którą miałem w przyczepie samoróbce. Czym to łatwo i tanio zastąpić? i może ma kto felgę z Żuka jeszcze bo widzę na niej pęknięcia.

jak koledzy mówią załóż z dostawczaka nawet chyba 205 czy 195 mam założoną deko szersza 😄, albo zmień na uaza też pasują tylko będą 15 ale może znajdziesz z ruską oponą bardzo mocną (ojciec takie miał w żuku na tyle to na pusto bez powietrza nie robiła paka od żuka wrażenia na oponie dopiero jak załadował to się kapnął ) 

Albo poszukaj starego poznaniaka tylko tam koła z syrenki też 15 

Opublikowano
14 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Strasznie gwiazdorzy ten chlopaczek myśli ze wszystkie rozumy pozjadał. Mariusz Zdun to całkiem inny gość kultura i pełna profeska.

Nie jeden bardziej gwiazdorzy a gówno wie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v