Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

A co Ty kolego myślisz że nie wiem jaki sprzęt na lawecie jedzie, mam blisko pełno handlarzy i co tydzień mogę obejrzeć świeży "sprzęt" 

O jednych tu kiedyś @6465wspominał że z lawety nie chcieli mu sprzedać 

Nie śpieszy mi się, 

ja to bym sie wstydzil tak pisac jak ty.przeciez wszyscy wiedza ze jestes jeszcze mlodzieniachem co nie decyduje co i za ile kupic w domu .mezczyzne poznaje po sie tym ile  warte jest jego slowo. taka rada od starszego wiekiem.za jakies 5 lat zapytaj o ciagnik i wtedy bedzie to pytanie cos znaczylo.przemysl to co napisalem

Edytowane przez szmergiel
Opublikowano (edytowane)

@szmergiel nie myśl że ojciec decyduje co mam kupić, uwierz mi że nie interesuje go gospodarstwo, raczej myśli jak tu funkcjonować dalej z astmą, po drugie tylko pod moim adresem takie teksty że szukam rok czy uj wie co 

A nie jeden już pisał że też kupował rok, dwa itp 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

nie badz smieszny.poprostu to widac ze jestes dzieciak co nic nie decyduje.to poprostu widac!! nie mowiac nawet o tym ze ty nigdzie nie pojedziesz bo prawka niemasz .naprawde osmieszasz sie takimi tekstami a zwlasza jak pisales"dogadany" lub "z przyczyn nie odemnie zaleznych" ja wiem ze tu wiekszosc to tez taka podobna ale chociaz troszke musisz zrozumiec ze ludzie widza czy ktos jest dzieckiem i gada sobie ot tak ,czy jest czlowiekiem doroslym ktorego slowo cokolwiek znaczy.

Opublikowano (edytowane)

@szmergiel tak nie wypieram się, pierwszy to pisałem że zetor 7211, wszyscy odradzali i uważam że dobrze zrobiłem i posłuchałem bo bez 4x4 to d*pa, a drugi no cóż kilka osób wie co jest grane 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
czesio200 napisał:

Zawsze mozna dac troche wiecej i kupić salon polska od 1 wlasciciela. Niz kupowac wypicowane z nieznanym przebiehiem z zachodu.

szmergiel kiedyś pisał że Twój salon Polska Zetor oglądał i że gorzej dojechany jak zza granicy , z resztą mój Pronar też byl salon Polska i chu*a był warty .

Opublikowano

znajomy jak ciągnik kupował to zajęło mu to 1.5 roku. Ja jak oglądam ciagniki to już większość okolicznych handlarzy znam. Z rodziny kupowali ciągnik na szybko bo tańszy później okazało się ze silnik zaraz padł. Blok do klejenia wymiany. A polaszczyli się bo blisko i tańszy. Sam jak auta szukałem to zajęło mi to 3 miesiące i chyba z 1000 zl wydałem na paliwo i raporty vin

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Dokładnie  handlarz jak kupuje to nie dla siebie, to h*j kładzie jaki jest aby patrzy żeby cena była dobra. A jak ktoś kupuje dla siebie to co innego. 

Handlarze to w ogóle trafiają się specyficzni. Oglądałem pług u jednego - na placu ze 100 traktorów, wszystkie po 2000, z 10 kombajnów i sieczkarni. Pytam go czy jest możliwość podpięcia pługa do ciągnika żeby zobaczyć czy obrót sprawnie działa a ten luj do mnie, że do pługa za 5,5 kafla to on nie będzie czasu tracił. Powiedziałem grzecznie nara i tyle.

Opublikowano

Mnie jeden w Kutnie to z placu wygonił . Byłem z sąsiadem po ładowarkę  ze 2 lata temu świeżo przywieziona.  Wlizana jak psie jaja.  Mówię mu grzecznie ładnie żeś ją pan odpicował, ten się wściekł i kazał nam wyjść bo my i tak nie kupimy. Sąsiad miał na nią chęć i mówi nie denerwuj się pan.  I tak nas wy***ał.  Ładowarkę kupił jcb gdzie indziej i jest bardzo zadowolony.  Jeżdżę przez Kutno często tamta  stoi już 2 lata.  Kiedyś zjeżdżam i pytam o nią cena poszła w dół już 10tys.  A gość miły się zrobił i przewieźć się kazał.  Jak mu tamtą akcję przypomniałem to schował się fo budy. 

Opublikowano

a ja mam kilu znajomych handlarzy, to bardzo pozytywnie, tylko k... nie targuję się jak żyd za matkę o każdą śrubkę, cena mi odpowiada, stan ok - biere, ewentualnie jakaś negocjacja na transport.

Sołtys może potwierdzić. A niektórzy to nawet cene za pół darmo jeszcze by zbili  i pretencje, że ktoś nie chce rozmawiać. A handlarze też są różni, to fakt

Opublikowano
43 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Handlarze to w ogóle trafiają się specyficzni. Oglądałem pług u jednego - na placu ze 100 traktorów, wszystkie po 2000, z 10 kombajnów i sieczkarni. Pytam go czy jest możliwość podpięcia pługa do ciągnika żeby zobaczyć czy obrót sprawnie działa a ten luj do mnie, że do pługa za 5,5 kafla to on nie będzie czasu tracił. Powiedziałem grzecznie nara i tyle.

Bo widzisz parę groszy się dziad dorobił w życiu to teraz d*py nie ruszy, uważa się za pana 

Znam takich, a jak był na początku swojej kariery to w nocy by wstał aby sprzedać 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v