Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Ursus932 napisał:

Mechanicznie te ciągniki praktycznie nic się nie roznia od ostatniego wydania 914, no mógłbym wziąść 914 ale te kabiny wielkie i słaba widoczność a już mam dość  hałasu j**anych szejsiuntek, w takiej 934 to już trochę cywilizacji 

Musisz maszyny, tak liczę się z tym ale to będzie tylko korekta zmienię pług, zrobię albo kupię gruber i kupię zestaw uprawo siewny, i tyle 

Max 60 ale to już musi być igła 😁

Jest 1234 igła,długo się nią pocieszysz

12 godzin temu, Narko napisał:

Mam takiego... tylko 2 szt. w PL. 

Co to takiego?

10 godzin temu, Narko napisał:

Prosze o wycene.

Wywrot trojstronny,stan silownika nieznany,os 8 ton, dlugosc 5,75,szerokosc 2m,wysokosc 1m, hamulec najazdowy. Dokumentow brak.

Anhänger

Będziesz na czasie to zadzwoń

Opublikowano
5 godzin temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Prawda.

A niech szuka nawet nowego tego mu życzę. Tylko jak każdy pisał że po przesiadce z mtz-a na zetora nie spojrzy na ruską moc to ten zapierał się nogami i rękami że tak nie będzie bo rusek taki za***isty. Dlatego śmieszy mnie to wszystko teraz.

Hah ty wiesz lepiej. Ruska mialem jeszcze 2 lata i robilem nim chyba wiecej jak zetorem. Zetor to tez nie zachód i cudow nie ma w komforcie. Dosc glosno i wajchotronik. Fakt fotel pnematyczny i klima to juz dużo. Nie ma ruskow 120 kucy. Albo 105 albo 6stka ktora mi się nie podoba. Rusek byl dobry i jest dobry w tej cenie ktorej byl dac ponad 100tysi i miec w kabinie to samo co 20lat temu? Forterra tez ma slabe opinie zreszta znajomy ma od nowego to wiecej z nią przeszedl niz ja z 20 letnim ruskiem. Ale cos trzeba kupic bo rusek byl za maly do nowych klamotow. Nie przesadzone że bedzie to zetor.

Opublikowano (edytowane)

https://m.olx.pl/oferta/zetor-forterra-11441-pierwszy-wlasciciel-CID757-IDGWVhT.html?isPreviewActive=1

a wy gadacie że handlarze są drodzy.to co na to powiecie?

dziś miałem lepszego.ursusa 3512 z 2007 r chciał dac w rozliczeniu za 70tys zł!!!!!! a za New hollanda z 2013 chciał dac 100tys zł. 

sam nie wiedziałem czy to głupie czy cwane czy bezczelne.

Edytowane przez szmergiel
  • Haha 2
Opublikowano

Akurat ten 3512 z 2007 ma mniejszą wartość niźli by był z np r2000 czy starszy. Po ruszeniu SAPARDU zaczęli taką chałę klepać że nawet z lakieru po krótkim czasie oblatywały, niby opinia od sadownikow  na temat modelu 3502, ale przecież nie robili inaczej rolniczych.

70 to on za niego nie dał w roku produkcji.

Opublikowano
13 minut temu, szmergiel napisał:

https://m.olx.pl/oferta/zetor-forterra-11441-pierwszy-wlasciciel-CID757-IDGWVhT.html?isPreviewActive=1

dziś miałem lepszego.ursusa 3512 z 2007 r chciał dac w rozliczeniu za 70tys zł!!!!!! a za New hollanda z 2013 chciał dac 100tys zł. 

Nie oszukujmy się u Ciebie by kosztował 75 😎

Opublikowano
48 minut temu, Agrest napisał:

@stempos1980 patrzaj, czy do tunelu coś więcej potrzeba?

Tu jedynie brak skrzyni 16x16 z pełzakami do sadzarki. Ale idzie znaleźć i takie.

https://www.olx.pl/oferta/deutz-fahr-agrokid-230-sadowniczy-sadownik-mistral-solaris-t3040-CID757-IDGYXPT.html

Na razie oglądał tego landiniego i nh i df i ten Landini w tej mocy najlepiej cenowo wychodzi.

Opony szerokie zaczep suwakowy i inne pierdoły w tej cenie

Opublikowano
szmergiel napisał:

bo trafił swój na swego 😁

• Haha 1
Opublikowano
Przed chwilą, stempos1980 napisał:

Na razie oglądał tego landiniego i nh i df i ten Landini w tej mocy najlepiej cenowo wychodzi.

Opony szerokie zaczep suwakowy i inne pierdoły w tej cenie

Dzisiaj wystawili go na otomoto  za 105tys. Tylko bez wzmianki czy netto czy brutto. Pewnie netto.

Opublikowano
2 godziny temu, szmergiel napisał:

realnie więcej jak 50-55 nikt nieda za 3512

To w ogóle ktoś by tyle dał? Przecież to to samo co 20 lat wcześniej produkowane, nie dawno widziałem na olx 3512 na tej niby komfortowej kabinie za 17 tyś. Tylko rocznikowo to stare było, ale chyba wolałbym takiego za 20 tyś jak za 50...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v