Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, daron64 napisał:

Albo coś nie gra, albo koleś musi sprzedać na już, albo na ceny nie patrzył przed wystawieniem

To handlarz

5 minut temu, michal1993 napisał:

A czym one się różnią od takich za 100zl?? Czyżbyś tylko marką???

Opublikowano
11 minut temu, daron64 napisał:

Albo coś nie gra, albo koleś musi sprzedać na już, albo na ceny nie patrzył przed wystawieniem

On na cenach to się zna lepiej niż my wszyscy razem wzięci. Ten ciągnik bez błotników po turze,  nie chcieli byście go widzieć przed remontem. A i ciekawe czemu zdjęć na placu nie zrobił tylko wyjechał gdzieś na polną drogę. 

Opublikowano
12 minut temu, debrzyna napisał:

Ludzie to maja luksusy Polna droga asfaltowa U mnie pod dom 2 km to nawet haszu nie ma ☹️

Ty takie drogie bydło hodujesz,  i sobie drogi nie utwardził.  

Opublikowano

To może i dobre rozwiązanie to👍👍ja u siebie to muszę bramę zamykać żeby dzieciak na drogę nie wyszedł bo czasami to przelatują jak opętani.

2 minuty temu, debrzyna napisał:

Byłby za duży ruch pod oknem ☺️

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

bo czasami to przelatują jak opętani.

ja jechałem powoli, patrzyłem czy gdzieś płotu nie podpierasz😋

Przed chwilą, witejus napisał:

rodzina się powiększy?👍

nie, to nie to

wszystkie dzieci już w domu

Opublikowano

Szukam dwóch kół pasowych na pasek klinowy, mogą być z cienkiej blachy 3mm. Średnica ok. 7cm i 22cm. Może ktoś podpowie gdzie takich szukać na necie.

Opublikowano
8 minut temu, vat napisał:

Szukam dwóch kół pasowych na pasek klinowy, mogą być z cienkiej blachy 3mm. Średnica ok. 7cm i 22cm. Może ktoś podpowie gdzie takich szukać na necie.

Takie to z pewnością na targu w Radzyniu  Podl znajdziesz.🙂

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v