Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

No no, ty, @PRIMO, @Agresta też by zobaczył jakby co

Ja 800m od dk79. Jeśli jutro jedziesz to spotkasz mnie przy drodze w czerwonej porzeczce😀

Opublikowano
19 minut temu, hubertb napisał:

@daron64 sprawdziłeś czy nie przestawiła się na szlifowanie ? 

Słabo spawam, ale nie jestem głupi,m. Aż tak głupi :) parę dni temu jeszcze tak dzialala i przerywala(ruszyłem pokrętłem odnscimniania to zatrudniała), a dzisiaj w ogóle już nie działa. Ruszałem wszystkimi pokrętłami, zmieniłem baterie. Nic.

22 minuty temu, PRIMO napisał:

A masz porównanie do jakiejś innej?

Opublikowano (edytowane)

Absolutnie za głupiego cię nie mam! Pytam w roli sprawdzenia bo to dość częsty przypadek. 

9 minut temu, Agrest napisał:

Ja 800m od dk79. Jeśli jutro jedziesz to spotkasz mnie przy drodze w czerwonej porzeczce😀

Ja dziś spożywam kompocik z czerwonej porzeczki oraz ostatek wiśni ;) coś wspaniałego. 

Edytowane przez hubertb
Opublikowano
5 minut temu, daron64 napisał:

No akurat nie mam ale zapytaj Darka @bratrolnika może coś lepsiejszego doradzi. 

Opublikowano
7 minut temu, hubertb napisał:

Absolutnie za głupiego cię nie mam! Pytam w roli sprawdzenia bo to dość częsty przypadek. 

Ja dziś spożywam kompocik z czerwonej porzeczki oraz ostatek wiśni ;) coś wspaniałego. 

Ostatek wiśni???

Wczoraj kolega przyjechał z usługą zbioru ale deszcz przerwał .

Jutro druga przymiarka. Rwanie zacznę najwcześniej w czwartek

Opublikowano

A myślałem że Ty jaki inżynier, a okazuje się że w chlewie pracujesz😂😉😉😉

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, daron64 napisał:

Słabo spawam, ale nie jestem głupi,m. Aż tak głupi :) parę dni temu jeszcze tak dzialala i przerywala(ruszyłem pokrętłem odnscimniania to zatrudniała), a dzisiaj w ogóle już nie działa. Ruszałem wszystkimi pokrętłami, zmieniłem baterie. Nic.

Ja mam z lidla za 90 zł bodajże i daje radę. Mogę polecić

EDIT: O taka, wydaje mi się, że w promocji taniej kupiłem w stacjonarnym sklepie

https://www.lidl-sklep.pl/PARKSIDE-Automatyczna-przylbica-spawalnicza-z-dioda-LED-PSHL-2-C1/p100274585#

Edytowane przez sladan
Opublikowano

Zostało trochę. Ten rok jest bardzo opóźniony. W ubiegłym 17 lipca była zebrana.

Opublikowano

Bratrolnika  Fakt bravo/Punto szura osłona, jeszcze jak sport obniżony to trzeba uważać.

Gorzej chyba jest w łódzkim jak się jedzie na Radomsko z Włoszczowy..źle wspominam jazdę moim puntem

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, PRIMO napisał:

mam taką samą, polecam

10 godzin temu, Agrest napisał:

dopiero gdzieś w pół sierpnia się będę pewnie wybierał

39 minut temu, mf362 napisał:

Bratrolnika  Fakt bravo/Punto szura osłona, jeszcze jak sport obniżony to trzeba uważać.

8cm prześwitu... a mówią że Golf IV ma nisko miskę.... tam gdzie Golf może nie zahaczy tam Bravo już szoruje

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

mam taką samą, polecam

A są maski z innym poziomem sciemnianie? Bo te co mam, to momentami nawet na maxa rozjaśniona jest dla mnie trochę za ciemne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v