Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z tymi towotnicami to jak się trafi.Dalem 120 zł i nagle przestała podawać smar.odpowietrzona rozebrana złożona i jak nie działała tak nie dziala

Edytowane przez stempos1980
Poprawa
Opublikowano

Do wszystkich zachodnich maszyn są części duuuużo droższe niż do polskich, ale amazone to niczym zetor im starsze tym droższe. Jak kupisz amazonkę nie stracisz i jak znajdziesz w ładnym stanie i będziesz dbał to będziesz zadowolony. Miałem kiedyś poznaniaka na zwykłej przekładni to nigdy nie wysiał tyle ile chciałem w amazone tego problemu nie mam.

Opublikowano
9 godzin temu, daron64 napisał:

Choć w sumie pisałem, że tym na 914 na luzie laduje, a tak do końca nie jest. Tam podniesie i wysypie, ale już cofnąć, to lekko trzeba łyżkę wyprostować, także tak na styk jest. Jak będę sprzedawał w tym roku, to zmierzę jak wysokie są te przyczepy.

do 914 od szóstki tur i załadujesz na miękko

klimek prosta robota dokładasz profil i blachę jak masz siłowniki do pochylania łyżki

Opublikowano

No tak jest nawet D4 są ceny od 3/4tys za ładna sztukę 3m. A gdzie tam d7 ... A nowsze trzy razy tyle co nowy Poznaniak.

Ja mam stary dl fakt wąski ale ładnie sieje i wschody super. Jednak Niemiec jak coś skonstruuje to jest maszyna.

Opublikowano (edytowane)

Ciężej o części ale jak znajdzie się kontakty to wszystko się dostanie byle pier**łe tyle że cenią się.

Edytowane przez mf362
  • Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Grzechooo napisał:

Do wszystkich zachodnich maszyn są części duuuużo droższe niż do polskich, ale amazone to niczym zetor im starsze tym droższe. Jak kupisz amazonkę nie stracisz i jak znajdziesz w ładnym stanie i będziesz dbał to będziesz zadowolony. Miałem kiedyś poznaniaka na zwykłej przekładni to nigdy nie wysiał tyle ile chciałem w amazone tego problemu nie mam.

no właśnie są nie daleko mnie dobrze wyglądające, było by trzeba pooglądać bo cena nie duża.

Opublikowano
8 godzin temu, stempos1980 napisał:

Dużo ludzi płacze bo nowe opony drogie.ciekawe ile te na nasze złotówki😁

U nas na pierwszej lepszej drodze by utknął bo za wąsko 🤣

Opublikowano
5 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

U nas na pierwszej lepszej drodze by utknął bo za wąsko 🤣

Nawet byś nie wyjechał z domu bez specjalnego zezwolenia gabarytowe go taki u nas prawo a tylko to jest ciągnik rolniczy

Opublikowano
18 godzin temu, camo napisał:

W Który siewnik bardziej opłacało by się zainwestować? https://www.olx.pl/oferta/siewnik-zbozowy-amazone-d7-3m-2-5m-CID757-IDDABBH.html#1313f3794b jak wyglądały by ceny części i ich dostępność oraz trwałość w porównaniu do Poznaniaka? https://www.olx.pl/oferta/siewnik-poznaniak-CID757-IDEMZwo.html#5603587422

w tej cenie znajdziesz coś lepszego niż ta amazonka, popatrz na nordstena, fionę czy issarię

Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Nawet byś nie wyjechał z domu bez specjalnego zezwolenia gabarytowe go taki u nas prawo a tylko to jest ciągnik rolniczy

Takim to przez rów się przejedzie zagajnik przez wysokie miedzę

Opublikowano

Pany potrzebuje rady odnośnie piły łańcuchowej, aktualnie mam stihl ms 180 która ma około 20 lat i chcę kupić jakąś nową tylko żeby miała więcej mocy tak chociaż 4KM  jaką firmę polecacie, szukać chińczyka czy zostać przy stihl-u? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v