Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, stempos1980 napisał:

Samochody pewnie w Polsce się znajdą

No patrzą Trzaskowski nie rządzi a też zalało. 

On ma że trzy c360. 

• Haha 2
Opublikowano
10 minut temu, 6465 napisał:

Aaaaa widzisz - nie rządzi i zalało, a pomysł co by było jakby rządził? Szarańcza to minimum. No i pewnie dzieci by im "pedalili" (chyba takiego zwrotu użył ten miły pan z internetow?)

Opublikowano
7 godzin temu, stempos1980 napisał:

Ale chyba nie za miliony tak jak chodzą na olx?który rok

1990

4 godziny temu, bratrolnika napisał:

Nie idź tą drogą, roboty tym szybciej nie zrobisz, tyle co komfortu trochę zaznasz. No chyba ze kosztuje max 25tys.zl i jest naprawdę zadbany, to może i tak... choć ja powiedziałbym nie.

Bliżej 30 ale negocjuje 😉

3 godziny temu, bratrolnika napisał:

@Ursus932 ile Ty masz ciągników??? Bo mi to coś się w głowie kołacze że c330, 3p i c360, albo jakoś tak

Dobrze myślisz 

Opublikowano
3 godziny temu, 6465 napisał:

On ma że trzy c360. 

3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Chyba dwie ma 60 3p i ciapka

Teraz jedna 60

Opublikowano
15 minut temu, pafnucy napisał:

fajna owijarka

Musi u was jakiś kominiorz z Sandomierza urzedował, że takie czarne ludzie są

5 minut temu, daron64 napisał:

Może nie maska, ale nie warta wydawania 30tysi. To już lepiej jakiegoś 7045 poszukac

O to to

• Like 1
Opublikowano

Szukam ale nie mogę nigdzie znaleźć jakie PH jest odpowiedni na 5 6 klasie? Bo kiedyś czytałem ze powyżej jakiegoś poziomu na słabej ziemi bardziej szkodzi niż pomaga tylko nie wiem ile to było 5,5 czy 6 PH. Wie ktoś może jak to jest?

Opublikowano
3 godziny temu, hubertb napisał:

Zetory tej seri w 4 butach są cholernie niezdarne mają promień zawracania taki sam jak seria ciężka więc lepiej już kupić ciężkiego. 

Czy ja wiem. W sumie tylko raz jeździłem małym zetorkiem z napędem, jak jednego oglądałem jak szukałem dla siebie, a ostatecznie kupiłem ciężka serie i chyba jednak mały ma lepszy skręt. No ale to takie wrażenie po kilkuminutowej jeździe parę lat temu. 

Tylko ciężka seria to już jednak duży przeskok. Taki np 6045, to niedużo mocniejszy od 60tki, to i maszyn by nie musiał zmieniać. Tym co ma.oborbilby się szybciej i wygodniej. Ciężka seria to już taki 3skibowy grudziadz by chyba na pierwszym większym kamieniu rozerwała.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v