Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz statystyki, poszukam. Dla mnie wystarczającym argumentem jest to, że marka i modele powoli zaczynają znikać z rynku, nawet najbardziej zagorzali fanatycy odchodzą od nich. Znam kilku, co do końca życia będą męczyć ciężkie ursusy bo umieją tylko je naprawiać a zachodnich się boją, ale to już inna bajka. 

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

🤔

W takim razie też jesteś małorolny i w dodatku biedny bo marzysz o fetorku ale coś słabo idzie Ci to szukanie 🤣🤣

Na pewno nie telepie bardziej niż sipma Twoim fetorem🤭😏🤫

A gdzie napisałem że jestem obszarnik i do tego bogaty?? Jak już tu wiele osób pisało lubisz się wp***dolic w nie twój interes 

Może ciągnik już dawno kupiony i nie muszą o tym koniecznie wiedzieć ludzie na Podkarpaciu 

@hubertb nie miej urazy o małorolny i zetorze napisałem dla żartu 😉

Opublikowano
3 godziny temu, stempos1980 napisał:

Gratulacje.Pochwal się fotka maszynki

Wszystko w swoim czasie 😉

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Ale zdecydowałeś się na konkretny model czy kupiłeś już???

Od znajomego, i prawie dogadany 

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

i nie pochwaliłeś się? szkoda że nie 4x4🙁

Na moje parę ha myślę że starczy 

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Wszystko w swoim czasie 😉

Na moje parę ha myślę że starczy 

O losie kolejny całe forum poruszał żeby mu pomóc w szukaniu ,,perełki'' nawet już zastanawiałeś się nad zachodnim 🤣🤣

@szmergiel ma rację że tu połowa forum i tak nic nie kupi albo kupi w ostateczności najtańszy i najbliżej domu 😂😂

10 godzin temu, witejus napisał:

u każdego szukasz guza?

Nie odpowiada się pytaniem na pytanie Panie pomocny.

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

Nie idź tą drogą, roboty tym szybciej nie zrobisz, tyle co komfortu trochę zaznasz. No chyba ze kosztuje max 25tys.zl i jest naprawdę zadbany, to może i tak... choć ja powiedziałbym nie...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Pomorzanin1222 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/siano-CID757-IDEn1Ov.html

Nie chce ktoś siana z tego roku 1 pokos została mi nadwyżka

Panie, u nas za darmo oddają do sprasowania sobie i nie ma chętnych. Nie wiem jak w innych regionach, ale u nas kasy nikt na balotach nie zrobi raczej w tym roku.

14 minut temu, bratrolnika napisał:

Nie idź tą drogą, 

A jaki on miał do tej pory ciągnik?

Edytowane przez daron64
Opublikowano (edytowane)

Dobra, już sprawdziłem w galerii. 3p ma.

To 7211 to  taka se opcja. Od 60 niby zauważalnie mocniejszy, ale jednak bez napędu :/

Edytowane przez daron64
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v