Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 godzin temu, witejus napisał:

na ile kg drutu ta butla wystarczy?

Zależne jest od wielu czynników , ale kiedyś miałem mig -mag na drut 5 kg i na tyle wytarczała butla gazu. Przy drucie 15 kg straciłem rachubę.

5 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Da sie gdzieś dostać gumy tłoka siłownika powietrza od d-47? 

https://sprzedajemy.pl/komplet-naprawczy-silownika-hamulca-przyczepy-d35-d47-d50-parczew-2-e30984-nr38113107

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, jedrus2020 napisał:

U nas w pracy mamy przyrząd do pomiaru owj wody. ziemie tez by tym zbadal. A polecice coś do ph do 100 zl. czy szkoda kasy?

A nie lepiej probke do stacji zaniesc?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Chcesz dam Ci za darmo to gówno kupiłem i raz użyte leży

Jak chcesz w miarę dokładny to kup taki na płyn heliga 

ja swój dorzucę :D 

tak samo dobry jak wapno granulowane 

Opublikowano
6 godzin temu, andrzej78 napisał:

Wszystko fajnie tylko chyba kwita brak (?) , a i w układ hamulcowy trzeba by było zainwestować.

Hamulec jest najazdowy, przyczepa z Niemiec, nie ma problemu z rejestracją. 

Opublikowano

Najprawdopodobniej zatem zdecyduję się na tego chińczyka Magnuma 330 w takim razie. Przyłbicę kupować jakąś najtańszą? Czy warto zainwestować w coś konkretniejszego, a jeżeli tak to w co? Jeszcze pytanko do użytkowników, do okazjonalnego majsterkowania chyba nie potrzebuję reduktora z podgrzewaczem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v