Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Też słyszałem dobre opinię o kluczami neo tools, a co możecie powiedzieć o kluczach beta poza tym że cena dwa razy większa od neo ?? Potrzebuje jeszszcze komplet oczkowych i też zastanawiam się  nad neo albo beta tylko czy warto dopłacać? 

Z płasko oczkowych kup FACOM klucze nie zniszczalne,  wiele już przeżyły u szwagra i nadal są idealne. 

Opublikowano

Witam, proszę o pomoc, ja wiem że piszę nie w tym dziale ale jak pisałem w paru odpowiednich tematach to już 3 dni żadnej odpowiedzi, prośba do was żeby mi ktoś opisała jak odblokować ehr w ares TCE 15, proszę mnie nie banować, potrzebuję tego pilnie, znaleź nie mogę nigdzie a ten temat przegląda dużo osób

Opublikowano

@kris148a Odezwij się do mnie na PW, podeślę Ci instrukcję odblokowania. Osóbiscie użytkuję klucze płasko-oczkowe Mar-pol czy coś takiego, za jakieś 110zł 6-32. Klucze również godne polecenia. Wiadomo, że nie jest to najwyższa półka, jednak w gospodarstwie już jakiś czas służą i jest okej.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, miszalp napisał:

Witam, przepraszam, że off top, ale potrzebuję szybkiej pomocy, a tutaj jest największy ruch. Sprawa dotyczy case maxxum mx 135. Skończył się tłumik drgań. Tu się pojawia problem bo tłumik starego typu jest nie do kupienia. I tu moje pytanie czy  tłumik nowego typu pasuje p&p w miejsce starego? Trzeba coś przerabiać? W innym temacie natknąłem się na informację, żę trzeba toczyć koło zamachowe, prawda to?

Parę lat temu zmieniałem   w 150 i nic nie przerabiałem. https://www.olx.pl/oferta/tlumik-drgan-case-mx-maxxum-CID757-IDiJNFh.html#163f9e4c4a   

miałem na sprężynach, taki założyłem. 

W dwie godziny wymieniłem bo musiałem czekać oż ostygnie. 

Edytowane przez tomek73
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, soltys48 napisał:

To co mój ale bez resoru

Bdb pług

orze to jako kukurydzę na ziarno? nie zapycha się-? orałeś tym pługiem kukurydzę?kryje dobrze słomę?

Edytowane przez witejus
Opublikowano (edytowane)

Nie tyle zmiany co wzmocnienia

27 minut temu, witejus napisał:

orze to jako kukurydzę na ziarno? nie zapycha się-? orałeś tym pługiem kukurydzę?kryje dobrze słomę?

Jeszcze go nie zapchałem

Łąki,kukurydza,poplony....

25 minut temu, debrzyna napisał:

@soltys48 Widze ze idziesz "na NOBLA"

Tzn?🤔

Edytowane przez soltys48
Autokorekta
Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Ja będę miał mocniejszy to może handla zrobimy

Może i ja bym swoim na słabej ziemi piątką targnoł,  ale nie chce sąsiadów wk***iać.  Na ile na maksa go można rozstawać?  4x45? 

Opublikowano
57 minut temu, mf362 napisał:

Jakie są u was ceny drobnego żwiru (2.8mm np) ? U nas 35zl/t

W styczniu byl po 20 zl z transportem przy 24t. Ja kupowalem 0-16 to za 28 ton płaciłem 900 zl z transportem juz.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v