Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, daron64 napisał:

Blachy nie mam jeszcze w żadnym kolorze, dopiero będę jutro zamawiał(chyba że to jakiś żart miał być, czy coś)

https://pruszynski.com.pl/t18dr-dach,prod,59,2238.php

Zakładka "kolorystyka" i pokazuje wszystkie. 

Czy to w ogole brac połysk, czy mat?

Na dachu jest kolor, ktoremu najbliżej do ral 3005, albo rr028

W sumie taką plandeka zwykła za 30zl, tylko laty gęściej powiem żeby dali 🤣

Matową, jak się przykurzy albo zmatowienie to tak nie będzie się rzucać w oczy

Opublikowano
9 godzin temu, daron64 napisał:

Blachy nie mam jeszcze w żadnym kolorze, dopiero będę jutro zamawiał(chyba że to jakiś żart miał być, czy coś)

https://pruszynski.com.pl/t18dr-dach,prod,59,2238.php

Zakładka "kolorystyka" i pokazuje wszystkie. 

Czy to w ogole brac połysk, czy mat

Nie żart.

Blacha jak dla mnie zdecydowanie mat.

Chcesz to zobacz jak wygląda kolorystyka U mnie w galerii pierwsze wstawione zdjęcie.

Farba silikonowa RAL 057

Blacha kolor stalowy tylko nie pamiętam ral.

Z danej palety im ciemniejszy kolor wybierasz tym droższy a jednocześnie najbardziej narażony na blaknięcie. Więc warto wybierać coś że środka danej kolorystyki. Oczywiście o farbie piszę

Opublikowano
9 godzin temu, luisaifer napisał:

k**wa jak tu żyć w kraju z przepisami dla złodziei i nie uczciwych ludzi Nie ma to jak zrobić prawo ch*ja warte

Czyli jak według ciebie powinno się ukrócić cofanie licznika itp? 

I co do tej sprawy ma setka za 5 czy 7 zł 

Opublikowano
10 godzin temu, MF675ursus napisał:

Matową, jak się przykurzy albo zmatowienie to tak nie będzie się rzucać w oczy

2 godziny temu, Agrest napisał:

Nie żart.

Blacha jak dla mnie zdecydowanie mat.

Chcesz to zobacz jak wygląda kolorystyka U mnie w galerii pierwsze wstawione zdjęcie.

Farba silikonowa RAL 057

Blacha kolor stalowy tylko nie pamiętam ral.

Z danej palety im ciemniejszy kolor wybierasz tym droższy a jednocześnie najbardziej narażony na blaknięcie. Więc warto wybierać coś że środka danej kolorystyki. Oczywiście o farbie piszę

Zobaczę jeszcze jak będzie cenowo. Bo chłopak podał mi cenę dla połysku, mat pewnie droższy, ciekawe tylko ile. Ewentualnie może dach w połysku, a boki w macie? 

Jadę na chatę pogadać z majstrami i matula

Opublikowano
32 minuty temu, daron64 napisał:

Zobaczę jeszcze jak będzie cenowo. Bo chłopak podał mi cenę dla połysku, mat pewnie droższy, ciekawe tylko ile. Ewentualnie może dach w połysku, a boki w macie? 

Jadę na chatę pogadać z majstrami i matula

Zdecydowanie nie polecam połysku na dach, u mnie na jednym budynku dach dwuspadowy w macie większy kąt niż na jednospadowym i śnieģ w ogóle się nie zsuwa nawet od strony południowej, na jednospadowym w połysku leci jak głupi, a cena matu niewiele większa

Opublikowano

Wadą połysku jest to że w słoneczny dzień oślepnąć można. 

Niby błachostka, ale jak kąt dachu będzie sprzyjał odbiciu światła prosto w oczy to na dłuższą metę staje się to uciążliwe.

Opublikowano

czy tylko ja uważam że te przepisy są pojebane ? połowa jak nie wiecej ciągników sprowadzonych z zagramanicy ma cofnięte liczniki i co ? teraz będą zamykać polskich rolników bo kupił ciągnik z cofniętym licznikiem ? patologia się dzieje !
https://www.tygodnik-rolniczy.pl/articles/aktualnosci_/policja-zatrzymala-ciagnik-z-cofnietym-licznikiem-jak-tlumaczyl-sie-rolnik/?fbclid=IwAR1ZV_c9QAqRmQL48FFuAmrjgy0-ohZVIuXdUb4Pn-AYGufgmbfNu5SBfZ8

Opublikowano
stempos1980 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/siewnik-isaria-3m-hassia-lemken-amazone-CID757-IDDhzq9.html   Znajoma miejscowość

Opublikowano
18 minut temu, Rolnik7343 napisał:

czy tylko ja uważam że te przepisy są pojebane ? połowa jak nie wiecej ciągników sprowadzonych z zagramanicy ma cofnięte liczniki i co ? teraz będą zamykać polskich rolników bo kupił ciągnik z cofniętym licznikiem ? patologia się dzieje !
https://www.tygodnik-rolniczy.pl/articles/aktualnosci_/policja-zatrzymala-ciagnik-z-cofnietym-licznikiem-jak-tlumaczyl-sie-rolnik/?fbclid=IwAR1ZV_c9QAqRmQL48FFuAmrjgy0-ohZVIuXdUb4Pn-AYGufgmbfNu5SBfZ8

No trochę musisz się "naprostować", masz umowę kupna/ sprzedaży ze stanem licznika to nic ci nie zrobią, a co do artykułu to te pierwsze  807 mtg zazwyczaj robi się jak ciągnik jest na gwarancji i ma się na naprawy papiery, a jak kupisz z cofniętym licznikiem to okazując umowę   ze stanem pokazujesz swoją niewinność.:)

Opublikowano

tylko skąd umowę przy kontroli ? wozisz umowę przy sobie ? a te złodzieje będą mieli w d*pie żeby czekać na jakieś tam umowy i pewnie sprawa do sądu jak sie trafi młodzić to bedzie chciał się wykazać to to on potrafi ...

2 minuty temu, galan99 napisał:

Jeśli jest traktor stary na przykład Ursus 25 rok produkcji 1966 nie posiada obrotomierza to jak będzie wedle prawa .

najlepiej go już w ogóle nie ruszaj 🤣

Opublikowano

bo janusze szukają 15 letniego diesla i chcą zeby miał 175 tys przelotu a potem żal do wszystkich że ktoś go oszukał :D czego szukają palaki ? 10-15 letnie audi bmw vw skody w dieslu :D  a poszukaj jeden z drugim japonczyka w benzynie od pierwszego własciciela i problemu nie bedzie

Opublikowano
5 minut temu, rejvas napisał:

bo janusze szukają 15 letniego diesla i chcą zeby miał 175 tys przelotu a potem żal do wszystkich że ktoś go oszukał :D czego szukają palaki ? 10-15 letnie audi bmw vw skody w dieslu :D  a poszukaj jeden z drugim japonczyka w benzynie od pierwszego własciciela i problemu nie bedzie

Nie wszystkich stać na samochód za 30 tyś , szukają do 10 tyś .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v