Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, KlimekPL napisał:

Opony niby nowe ale oczywiście najtańsze diagonalki z tego co widzę.

Masz zdjecia w jakiejs lepszej rozdzielczosci niz ja? Ja nie jestesm w stanie rozczytac marki opon. Poza tym, czego sie spodziewales w 60tce na handel? Ze wstawi radialki trelleborga?

Opublikowano (edytowane)
Dnia 2.05.2020 o 11:00, tom1989 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-skorupowa-jednoosiowa-kiper-wywrotka-do-tylu-8t-veenhuis-CID757-IDEl7iA.html Jakieś opinie na temat przyczepy, jakieś uwagi? Zna ktoś może sprzedającego?

Skorupowa. Francuskie lepsze te veenhuis delikatne się wydają. Jak z dokumentami do rej na Holendra pewnie? Ten gość dużo tych skorupowa ściąga 

Edytowane przez massey235
Opublikowano
6 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Kirti jeśli dobrze czytam.. 

No to tak, nie brzmi drogo :)

Ale i tak nie ma się czego spodziewać po tanim ciągniku robionym na sprzedaż. Jak coś jest zrobione na drogich częściach, to zaraz komentarze, że drogo, że pieniędzy wsadzonych w remont i tak się nie odzyska itd. Także nie pochwalam, ale rozumiem 

Kuźwa jeśli dobrze rozczytales, to nawet internet na szybko nic nie znalazł 

Opublikowano
20 godzin temu, mf362 napisał:

Nawet ładnie prezentuje się opona na tej feldze , nie trzeba odwracać felgi ?

w zetorze na miękką zwrotnicę jak widać siada, na ori 4.50 też siada, w okrągłe i 5.50 mogło by być ciasno, choć nie twierdzę że się nie da po nie mam potwierdzonych informacji

46995367_204876097097962_8061197480475230208_n.jpg

• Like 1
Opublikowano
9 godzin temu, daron64 napisał:

No to tak, nie brzmi drogo :)

Ale i tak nie ma się czego spodziewać po tanim ciągniku robionym na sprzedaż. Jak coś jest zrobione na drogich częściach, to zaraz komentarze, że drogo, że pieniędzy wsadzonych w remont i tak się nie odzyska itd. Także nie pochwalam, ale rozumiem 

Ja tez rozumiem, dla wielu opona to opona i nie widzą różnicy między diagonalną a radialną. Dlatego na handel jak najtańsze kapcie aby tylko jako tako wyglądał. Ja w takim wypadku wolalbym juz szukać ciągnika na łysych oponach i samemu sobie dokupić niż brać na byle jakich nówkach

• Like 1
Opublikowano
10 godzin temu, daron64 napisał:

Mam przy ciagniku jedna, 5 lat ma około i zaczyna się rozlazic przu początku klocków.  A ten ciagnik to tylko najlżejsze  pracę robi... 

Opublikowano
52 minuty temu, KlimekPL napisał:

. Ja w takim wypadku wolalbym juz szukać ciągnika na łysych oponach i samemu sobie dokupić niż brać na byle jakich nówkach

Dla siebie to wiadomo. Ale znając zycie, to wiecej potencjalnych kupujących by zaraz marudzilo, że na łysych oponach sprzedaje, ze.na dzień dobry ponad 2kola trzeba włożyć itd. Wszystkim się nie dogodzi, a dla większości pewnie lepiej wygląda, jak ma nowe opony.Byle jakie, ale nowe. 

51 minut temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Mam przy ciagniku jedna, 5 lat ma około i zaczyna się rozlazic przu początku klocków. 

Hmm, kiepsko dość :/

Opublikowano

mam pytanie przeglądam ostatnio ogłoszenia z rozsiewaczami do wapna jest trochę rcw 5 ale w sumie to jest ich mało one były niepopularne czy się tak piernicza że jest ich już dużo mniej?

Opublikowano

Populaarność wapnowania drastycznie wzrosła w związku z dopłatą. Przez x lat tylko najbardziej świadomi gospodarze ten zabieg czynili a że jest raz w roku to i maszynami które mieli pod ręką. 

Opublikowano

nie wszędzie wzrosła u mnie w okolicy kto wapnował to dalej wapnuje a reszta żyto po życie przez całe życie 

mam rozsiewacz jedno talerzowy wchodzi tam 1.5 t  po żniwach trzeba rozsiać 6 tirów  na samom myśl o rozsianiu tego wapna tym g... to mnie telepie przydało by się cos większego 

Opublikowano

Dawno dawno temu widziałem rozwożenie rozrzutnikiem do gnoju. Jakoś im to szło. Nic jednak nie zastąpi rozsiewacza do wapna, jednak ten z racji materiału rozsiewanego ruda jadła w oczach. 

Opublikowano
8 godzin temu, hubertb napisał:

Dawno dawno temu widziałem rozwożenie rozrzutnikiem do gnoju. Jakoś im to szło. Nic jednak nie zastąpi rozsiewacza do wapna, jednak ten z racji materiału rozsiewanego ruda jadła w oczach. 

ja rozsiewam tym do nawozu, bo konstrukcja pozwala

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Grzechooo napisał:

Znasz? jesteś z okolic? Typ ją chyba dłuższy czas sprzedaje.

Pochodzę z tej gminy,teraz tylko rodzice i bracia urzędują tam,ale jestem w stalym kontakcie, ojciec z wójtem się zna. Na sprzedajemy ta 355 jest jeszcze w starej kabinie też za te same pieniądze. Brat myślał żeby agregat od niego kupić ale celuje w coś składanego

Edytowane przez Belaruss820
Zmiana
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v