Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
27 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Na zdjęciu ciągnik bez napędu na zdjęciu w kabinie jednak widać dźwignię od napędu. W sumie nie wiadomo co gość sprzedaje.

A gdzie Ty tam masz dźwignie od napędu

6 minut temu, soltys48 napisał:

Hilux jest przereklamowany

Już to wyciągnąłem.....

Mi się nim kiepsko jeździ, rangerem zdecydowanie lepiej. Ale zdania u nas podzielone

Opublikowano
39 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Na zdjęciu ciągnik bez napędu na zdjęciu w kabinie jednak widać dźwignię od napędu. W sumie nie wiadomo co gość sprzedaje.

Nawet widać ,że to starsze. Ponoć po 90 akumulator był pod chłodnicą i inny zaczep a tu jak widać 

Nie wiem jak w 60tce ale w 3p tak jak mówisz ;) akumulator pod filtrem a zaczep z tyłu jak w fergusonie 

Opublikowano
6 minut temu, soltys48 napisał:

A to dziwne... mijalem ostatnio dwa hiluxy z MSW i miały a raczej po terenie nie jeżdżą dużo 

Tak to jest jak ktoś z za biurka pisze wymogi do przetargu na auto w teren.

• Like 1
Opublikowano

I oczywiście wtedy zaczep dolny też jest bardziej wysunięty do tyłu przez tą konsole i jest dokładka do walka żeby go do tyłu bardziej wysunąć 

1 minutę temu, soltys48 napisał:

360 to samo

Tylko oficjalnie 360 już wtedy nie powinno być 

1 godzinę temu, Pigmei napisał:

Tam jest wszystko cacy, tylko trzeba poprawnie ustawić, uszkodzonego jeszcze nie spotkałem ;)

Bo większość tego w ogóle nie ma 😂

Opublikowano (edytowane)

Wyrwana przez znajomego za 1200zł i to jeszcze stargował z 1600... Mówił, że był pierwszy pół godziny po dodaniu ogłoszenia a facet co sprzedawał to miał juz kilkadziesiat telefonów z całej polski. 😮

EDIT: coś mi sie filmik nie chce wrzucić poprawnie 

Edytowane przez KlimekPL
Opublikowano
7 godzin temu, soltys48 napisał:

Hilux dla szpanu na miasto się nadaje

Szwagier śmigał na budowie autostrady, to były to jedyne auta, które nie potrzebowały co chwilę wyciągania i nie padały co chwilę. A miały po 200-300 tys przebiegu. Wszyscy się o nie bili

Opublikowano
8 godzin temu, daron64 napisał:

A gdzie Ty tam masz dźwignie od napędu

A tam obok siedzenia za dźwignią od zakresów i wstecznego jest małą dźwignia wystająca z podłogi.

4 minuty temu, szymon09875 napisał:

A jak oglaszalem ostatnio przyczepe i napisalem brak dokumentow to mi zmoderowali ogłoszenie na olx...

O te dokumenty? To tak samo jak chcesz przyoszczędzić i nie zapłacić za ogłoszenie w innej kategorii.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli to ta, o której myślę, że Ty myślisz, to jest raczej od rozdzielacza, od dodatkowej pary gniazd. Załączanie napędu powinno być bliżej błotnika na linkę. Chyba.

Edytowane przez daron64
Opublikowano
30 minut temu, daron64 napisał:

Jeśli to ta, o której myślę, że Ty myślisz, to jest raczej od rozdzielacza, od dodatkowej pary gniazd. Załączanie napędu powinno być bliżej błotnika na linkę. Chyba.

Trochę ma mało gniazd hydrauliki pod drugą dźwignię. Wiem ,że mniej wiecej tam byłą dźwignia ursusa nie mam ale tak mi się cos kojarzy

Opublikowano
4 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

Trochę ma mało gniazd hydrauliki pod drugą dźwignię. Wiem ,że mniej wiecej tam byłą dźwignia ursusa nie mam ale tak mi się cos kojarzy

Na telefonie wygląda jakby miał 2pary + "spływ"(?). Ale w słabej rozdzielczości foty

Opublikowano
10 godzin temu, Rolnik7343 napisał:

Bo większość tego w ogóle nie ma 😂

Jakbyś pisał prawdę, a nie to co ci się wydaje było by super :P

Wszystkie wersje sterowane z kabiny ciągnika jak i te sterowane zdalnie miały  ten łapacz folii :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v