Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie masz ceny? U nas świeże oferty . Pola w odległości 50 metrów od siebie . Jeden ceni 50 za hektar , a drugi 20 . Ładny rozrzut .

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Jeden chce sprzedać, a drugi sprzedawać.

Najlepsze , że to po 50 kupę lat już gościo dzierżawi i do dobrej kultury to pole doprowadził .

Opublikowano
4 godziny temu, Uziu92 napisał:

znasz kogoś kto pracuje w biurze ? praca biurowa też mocno obciąża kręgosłup , można się wady nabawić, każdy ma inny organizm. I nikt tu nie pierdzieli bo to akurat prawda jest. Poczytaj jak siedząca praca wpływa na zdrowie człowieka . A wsadzenie w teoretycznie małego krajowego starego Zetora 60 tys zł ma sens ?

Połowa mojej rodziny pracuje w biurze dlatego mówiłem że nic dobrego dla zdrowia. A co do zetora za 60 no cóż jak stan idealny'  to dlaczego nie 

Opublikowano (edytowane)

Czemu nie chce tego kupić ten gościo?

@Pafnucy

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Ursus932 napisał:

No może i by mógł być ,Ale jednym ładować i wozić obornik 😏 trochę ciulowo 

Ale się da . Wiem co mówię . :ph34r:

2 minuty temu, danielursus3p napisał:

nie chce tego kupić

A jeszcze nie wiem . Świeża oferta . Myślę że po tyle nie da . U nas kosmos taka cena . Niecałe 3 ha w kawałku . Po sąsiedzku z moją działką . Po tyle to i swoje mogę odsprzedać .

Edytowane przez Gość
Opublikowano
5 minut temu, Pafnucy napisał:

Jakie masz ceny? U nas świeże oferty . Pola w odległości 50 metrów od siebie . Jeden ceni 50 za hektar , a drugi 20 . Ładny rozrzut .

3,83ha z placem, stodołą i jakimiś małymi garażami mi za 320tys, a w radio puścił ogłoszenie za 290tys.😆

Mi więcej chyba z uwagi że w listopadzie kupiłem od niego 2,93ha, to tak po uważaniu i znajomości😂

Opublikowano
3 minuty temu, Pafnucy napisał:

A jeszcze nie wiem . Świeża oferta . Myślę że po tyle nie da . U nas kosmos taka cena .

U nas też kosmos taka cena. Ale u nas to jak koniec świata prawie.

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

a samych rurek byś nie sprzedał, bo kawałek hydrauliki muszę pociągnąć🤣

Jak przyjedziesz i se wytniesz niema problemu

2 godziny temu, szymon09875 napisał:

Dokładnie, jak siedzialem prawie 2 miesiace po 12h to mialem dosc chociaż ciagnik z wielka kabina i komfortem dosc dobrym.

Ile za to cenisz ? Masz jakies zdjecie ? Do talerzowki famarolki moze bym uczepil 🤔

To jest od TOLMETA, zajedź obejrzysz

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
33 minuty temu, Agrest napisał:

3,83ha z placem, stodołą i jakimiś małymi garażami mi za 320tys, a w radio puścił ogłoszenie za 290tys.😆

Mi więcej chyba z uwagi że w listopadzie kupiłem od niego 2,93ha, to tak po uważaniu i znajomości😂

U mnie plac z garażami kółko rolnicze sprzedaje za 27 tys działka 0,5ha i tłumu chętnych nie widać

Opublikowano

U mnie też  kupca w tej cenie raczej nie znajdzie.

U Ciebie to pewnie tak tanio bo z obciążeniem hipotecznym. Innego wytłumaczenia nie ma.

Chyba że sama ruina te budynki, ale plac pewnie utwardzony to już cenę nabija

Opublikowano

Taśmowym da radę.

Nie mówimy o siewie błota. 

Opublikowano
4 godziny temu, soltys48 napisał:

Gdzieś Ty takiego znalazł?

Panowie sprzedam kompletny wał 11 rurowy 3m

A w Wielkopolsce  tylko ciemno było i już bym nie trafił. ☺

• Haha 1
Opublikowano
Pafnucy napisał:

U nas świeże oferty . Pola w odległości 50 metrów od siebie . Jeden ceni 50 za hektar , a drugi 20 . Ładny rozrzut .

schow się. U nas gość dostał ofertę kupna 3ha przy swojej działce po 70tyś zl/ha. oczywiście kupił. podlasie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v