Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i mandat oczywiście bo kierowcę trzeba udupic ile się da, aby wpływy do budżetu byly. kiedyś można było dostać upomnienie jak się delikatnie podyskutowalo w miłej atmosferze a teraz odgórnie mają narzucone aby walić mandaty bez żadnych tam negocjacji czy pouczeń

Opublikowano

Z pchlarzami to treba ostro i grzecznie bo w przeciwnym razie będziesz dostawał mandaty ot tak sobie bo im się podoba. 

Opublikowano

Ostro nie, z praktyki to zły pomysł,ostatnio zaparkowałem na zakazie gdzie znak był z drugiej strony i go nie widziałem,gadka szmatka,pytają się czy mam dzieci, to niech Pan kupi im cukierków za to ze mandatu nie dostałem tylko upomnienie,

• Like 1
Opublikowano

Miałem przypadek przy rejestrowaniu proximy ze urzędniczka w starostwie wpisała 1 miejsce zamiast 2 jak w homologacji dobrze ze to mama zauważyła i to poprawiła  bo bym miał 1 osobową proxime 

a tez zauważyłem ze jak masz przegląd w ciągniku i przyczepie na 2 lata to przy przerejestrowaniu kradną 1 rok i zostaje tylko rok przeglądu  

Opublikowano

Sołtys tą ładowarkę oglądałeś? w budżecie byś sie zmieścił https://www.olx.pl/oferta/ladowarka-teleskopowa-claas-ranger-925-CID757-IDCXmSv.html

Opublikowano
10 minut temu, przybyslawice5211 napisał:

Miałem przypadek przy rejestrowaniu proximy ze urzędniczka w starostwie wpisała 1 miejsce zamiast 2 jak w homologacji dobrze ze to mama zauważyła i to poprawiła  bo bym miał 1 osobową proxime 

a tez zauważyłem ze jak masz przegląd w ciągniku i przyczepie na 2 lata to przy przerejestrowaniu kradną 1 rok i zostaje tylko rok przeglądu  

Mi tam nigdy nic nie zakosili. Ani w przyczepie, ani w ciągniku. Walnęli się pewnie i tyle, trzeba było się upomnieć

Opublikowano
4 godziny temu, Ursusc385 napisał:

Przepisy są chore np. Farmtrac jako producent nie może uzyskać homologacji na dwie osoby, próbowali ale nie idzie bo poruszałem ten temat. A ja osobiście mogłem przerejestrować ciągnik na 2 osoby. Faktura za siedzenie z montażem, przegląd i do WK... 

to fajno ja się dopyta lepiej mieć na 2 osoby 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v