Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Lukasz3991 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-d732-autosan-4-t-d47-d35-d45-CID757-IDHSoFv.html#6304ef37e0

Bez papieru, siłownik do roboty, hamulce do roboty, elektryka prowizorka, zawiasy do spawania, a o malowaniu nie wspomnę i cena prawie 7k. Chyba spięcie w inkubatorze miał albo jeszcze po świętach nie wytrzeźwiał.

To nic, samą ramę za ponad 6 widziałem 🙆‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

Poszaleli Ci ludzie. Ja będę miał sztywną z papierem do sprzedania ze stanem blacharki bardzo średnim. Myślałem, że to z 1,5 tysia warte, ale chyba trzeba wystawić za jakieś 3.

Opublikowano
6 minut temu, Lukasz3991 napisał:

Poszaleli Ci ludzie. Ja będę miał sztywną z papierem do sprzedania ze stanem blacharki bardzo średnim. Myślałem, że to z 1,5 tysia warte, ale chyba trzeba wystawić za jakieś 3.

Pokaż jak to wygląda 

Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

Chyba tą samą widziałem ale to nie sama rama tylko cała przyczepa bez podłogi i burt , do tego na ładnych kołach

Opublikowano

Ta , już żęzi na niektórych, trza by nawoskować od nowa, do tego uszczelnienie miecha bo szybko ciśnienie traci szczególnie przy szybszych kawałkach. Ogólnie od jakiegoś czasu grywam sporadycznie i to jeżeli już to tylko na saxie. Harmonii z rok albo lepij nie ruszałem

Opublikowano
1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Ta , już żęzi na niektórych, trza by nawoskować od nowa, do tego uszczelnienie miecha bo szybko ciśnienie traci szczególnie przy szybszych kawałkach. Ogólnie od jakiegoś czasu grywam sporadycznie i to jeżeli już to tylko na saxie. Harmonii z rok albo lepij nie ruszałem

Sax alt czy sax tenor?

Opublikowano
26 minut temu, Baks00 napisał:

Hohner dobre maszyny byly

tato ma gitarę hohnera, znajomy elektryczną, kupił za bezcen a co można na niej wyprawiać to wooow, ja tam się obracam w pearl, tama, yamaha, sabian

Opublikowano
Baks00 napisał:

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Sax alt czy sax tenor?

Głównie tenor. Na alcie czasem grywam ale to sporadycznie.

• Like 1
Opublikowano
Baks00 napisał:

To trzeba troche sily.....jak dobrze rozumuje

W sumie ja bym jeszcze podmuchal

Ja teraz chociaż co parę dni muszę poćwiczyć bo nie grałem dobre 10 miesięcy i kondycja spadła, przepona i zadęcie trochę osłabło 😕

Opublikowano
2 minuty temu, Sylwekx25 napisał:

Ja teraz chociaż co parę dni muszę poćwiczyć bo nie grałem dobre 10 miesięcy i kondycja spadła, przepona i zadęcie trochę osłabło 😕

No to juz troche wiecej nie gralem.😐Niby krycia sie nie zapomina

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Taki piękny kawał męskiego ciała pchać tam gdzie kobieta sika?! 

Możesz tam gdzie sra 🤦‍♂️jak lubisz 😎

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v