Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, SamaPrawda napisał:

Opłaca się lepić oryginalną chłodnice do 60? Gdzieś cieknie ale nie widać gdzie. Może lepiej kupić nową? jak tak to jaką?

kup na stacji jakis preparat do uszczelnienia i powinno wystarczyc..

Opublikowano
10 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Mam chyba gdzieś takie opony od wojskowego stara 66 ale moje to na 90 % 18-stki 🤔

Zerknij, może by mi podpasowaly. Tej piosenki się uczysz grać dla mnie na imieniny? Bo to już niedlugo

Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał:

Zerknij, może by mi podpasowaly. Tej piosenki się uczysz grać dla mnie na imieniny? Bo to już niedlugo

Ten koleś co Ci linka wysłałem z Pułtuska ma 18-tki w innych ogłoszeniach 

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

Każda z innej parafii???

9 minut temu, soltys48 napisał:

Kupiłem

Budowlane 18pr

4szt za 1500 z montażem

IMG_20201228_122013.jpg

Sołtys, w każdym temacie robisz za fachowca, a dałeś za to 1500 PLN??? Przecież to stare dziadostwo warte może 50 zł/szt. I jeszcze jesteś przekonany, że zrobiłeś interes życia 😉

Opublikowano
11 minut temu, WiesławZetor napisał:

Sołtys, w każdym temacie robisz za fachowca, a dałeś za to 1500 PLN??? Przecież to stare dziadostwo warte może 50 zł/szt. I jeszcze jesteś przekonany, że zrobiłeś interes życia 😉

Dam ci po 100 i dawaj adres jutro będę i mogę i 8szt wziąć

8 minut temu, Lukasz3991 napisał:

@soltys48   Jesteś jutro na chacie?

Nie,jutro po bydło jadziemy

Opublikowano
gregor1284 napisał:

10 godzin temu, Sylwekx25 napisał:

Mam chyba gdzieś takie opony od wojskowego stara 66 ale moje to na 90 % 18-stki 🤔

Sprawdzę w jakim one stanie bo leżą tu już w chooj długo. Kurła , zapomniałem o piosence 😯🤦‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v