Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bratrolnika napisał:

4 minuty temu, jahooo napisał:

To ja zapytam - jest tu ktoś z lawetą spod Łukowa/Kocka lub okolic żeby przytachać Fortschritta w okolice Krasnegostawu (140km) ? Ciągnik waży prawie 6t więc auto z przyczepką odpada :D

Na sprintera da radę to wrzucić????😋 

6 ton na sprintera no ale Ty z okolic Sochaczewa tam laduja 40-50 ton i latają na Hiszpanie

Opublikowano
jahooo napisał:

To ja zapytam - jest tu ktoś z lawetą spod Łukowa/Kocka lub okolic żeby przytachać Fortschritta w okolice Krasnegostawu (140km) ? Ciągnik waży prawie 6t więc auto z przyczepką odpada :D

w Łukowie jest taka laweta mam namiar ale za ile to trzeba pytać

Opublikowano (edytowane)

Mam znajomego niedaleko, ale może ktoś ma jakiś kurs wolny, sprawa nie jest pilna, jakby co rzucę zlecenie na giełdę

Ile teraz wołają za kilometr ?

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał:

a z ktorej strony Szczawin Sierakowek Bialotarsk czy Lucien?

Bialotarsk 

Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał:

to od Ciebie jest ten na yt rolnik hodowca88

On jest spod Gostynina, lecz chyba z innej strony miasta. Z tej jest MafiaSolec z rekordzistą KrzychuVlog😁😁😂

Opublikowano
17 minut temu, szymon09875 napisał:

@6465 niedaleko ciebie ładne jałowki są lm, 3 tygodniowe ceni po 900 za sztukę. Szkoda ze tylko 3 bo sam bym jechał :/

Gdzie pokaż już po nie jadę. 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Który rocznik

nawet nie patrzę na rocznik - to nie ma znaczenia, wazny jest stan techniczny

140km ciągnikiem mi się nie uśmiecha, zwłaszcza świeżo kupionym

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
2 godziny temu, FarmerDyzio napisał:

140 km to nie można na kołach przejechać ?

Za te 300-400 zł ktoś zawiezie te 140 km i po sprawie. Po co sobie komplikować życie za takie pieniądze.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jahooo napisał:

nawet nie patrzę na rocznik - to nie ma znaczenia, wazny jest stan techniczny

140km ciągnikiem mi się nie uśmiecha, zwłaszcza świeżo kupionym

https://www.facebook.com/groups/Maszynyrolnicze22/permalink/3712078135481275/?ref=facebook_story_share 

Tego miałem ci rano podesłać ale jakoś tak wyszło że nie wyslalem

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano

za 3 zł/km myślisz że ktoś nie pojedzie jak będzie miał po drodze? Aby tylko coś złapać po kosztach paliwa potrafią jechać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v