Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, stempos1980 napisał:

Wszystko dzięki kopalni  ale kopalnia podpowiada też za osuszenie z wód gruntowych w dużym promieniu kilometrów

Tak wszystko dzięki kopalni i elektrowni, osuszone bardzo 🙆‍♂️ 

Opublikowano
7 minut temu, 6465 napisał:

Co w miarę to szybko idzie. 

Ursus i zetor jeśli wmiare i cena ok to idą gdzieś jak świeże bułki 🤔, a tak tu na forum znienawidzone 🙆‍♂️

Opublikowano
Ursus932 napisał:

7 minut temu, 6465 napisał:

Co w miarę to szybko idzie. 

Ursus i zetor jeśli wmiare i cena ok to idą gdzieś jak świeże bułki 🤔, a tak tu na forum znienawidzone 🙆‍♂️

jak coś ładnego to wszystko moment idzie nie tylko zetro czy ursus

Strongman napisał:

Kiedyś taki handlarz był koło Sławka w łecznowoli i on miał zawsze z 5-10 a to ursusów a to zetorów z importu może jeszcze ma.

https://goo.gl/maps/GzW6HwVLasi3gFmM6

jest nadal , znam ludzi co od niego pokupili i jakoś się te traktory kulają

Opublikowano
4 minuty temu, Pomorzanin1222 napisał:

Przyczepa wczoraj o 15 była juz na miejscu co dziwne nic sie nie stało po drodze

A co się miało stać, ursus to jest to 💪

16 minut temu, jacek3773 napisał:

Szejdziesiątki kto nie potrzebuje z przednim napędem.i kabiną kunów.

Nie 

Opublikowano
14 minut temu, Pomorzanin1222 napisał:

Przyczepa wczoraj o 15 była juz na miejscu co dziwne nic sie nie stało po drodze

Chrzest bojowy miała

Jak taką drogę wytrwała będzie służyć :)

Opublikowano
8 minut temu, danielursus3p napisał:

O przyczepę w wątłym stanie chodziło a nie ciągnik.

A no chiba że tak 😉 jaka to przyczepa? 

Opublikowano
11 godzin temu, soltys48 napisał:

tłumacz co i jak

Te opony mają twardą drutówkę i żeby założyć na jednoczęściową fele to tylko serwis opon ciężarowych. 

11 godzin temu, Ursus932 napisał:

Nie pierdziel, nie wygląda na złoma 

Kuźwa nie ważny wygląd tylko stan mechaniczny bo resztę zawsze można odnowić. 🤦‍♂️

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Ursus zetor jak kosztuje 60-70 tys to wisi miesiącami, znikają szybko takie do 15 tys ciężka seria albo 52-7745 jak cena do 35 tys... ale to strucle są a potem mały lifting i stoją po 45tys u handlarzy . Jak masz takie gliny potężne to nawet mocarna 16-tka Ci 4 skib nie uciągnie tym bardziej że germanskich pługów nie uznajesz 

Opublikowano

Nie wiem, czym on tak tę ziemię uklepał, ale jak co roku orze tak, jak na filmie, to nie dziwię się, że 16 na 4 skiby stoi. Prz dobrej kulturze i orce w czas takich efektów by nie było. Poza tym, jak patrzę na ten pług, to wcale się nie dziwię, że "nie idzie"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v