Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ytb jest taki filmik to Zetor 7211 gorszy uciąg ma od jd 2040(75km) z wył napędem .

Bo pod poprzednim filmiku fani fetora chcieli go zjeść, że zmienił siekierę na kijek. A tu d*pa Zetor a nie mocniejszy...

Opublikowano

@Agrestogólnie w tym roku jakaś ujnia, mało ciągników i jak coś się pojawi w przyzwoitym stanie od razu sprzedane 

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

@Agrestogólnie w tym roku jakaś ujnia, mało ciągników i jak coś się pojawi w przyzwoitym stanie od razu sprzedane 

Bo ludzie masowo uciekają z gotówką.

Opublikowano
1 minutę temu, mf362 napisał:

Na ytb jest taki filmik to Zetor 7211 gorszy uciąg ma od jd 2040(75km) z wył napędem .

Bo to tylko 60-tka z mocniejszym silnikiem... We wsi jak kupił 7245 i wyciągał tira z pola to zaraz sprzęgło do roboty .

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, mf362 napisał:

Bo pod poprzednim filmiku fani fetora chcieli go zjeść, że zmienił siekierę na kijek. A tu d*pa Zetor a nie mocniejszy...

Podaj wagę obydwu, wtedy można porównać uciąg 

Opublikowano
1 minutę temu, pawel885 napisał:

Ale czy to dobry pomysł na lokatę kapitału? Lepiej złoto kupić i zakopać pod jabłonką

Nie jeden na coś ciułał. W obliczu utraty wartości pieniądza i widząc że oddała się od wymarzonego zakupu nie zwlaka już z realizacją marzeń tylko kupuje co jest na rynku. 

Opublikowano

Ja zawsze chciałem mieć MF seri 300

Tylko zamiast tanieć drożeje w uj .

W 2005 r taki 10 letni można było wyrwać za 10/11 tys euro tyle że było po 3zl przeliczeniu czy jakoś tak

Opublikowano
17 minut temu, mf362 napisał:

co to za porównanie moc większa od zetora i ciężar

• Like 1
Opublikowano

Myślisz że na dwa końce?😁

Ceny ciągników sadowniczych biją rekordy.

Takie pierdki jak landini mistral czy lambo r1 lata 2008 pojawiają się po 65 - 68 i to netto. I schodzą. To jest praktycznie  cena ich zakupu w tamtych latach. I to schodzi na pniu.

Opublikowano

Kolejne pytanie z serii zakładam se orbitrol. Serwa nie trzeba było odpowietrzac, a jak jest z orbitrolem? Popuszczam jeden przewód na siłowniku i kręcę, aż pójdzie olej, dokręcam, popuszczam drugi i kręcę aż pójdzie olej zakręcam i powtarzam?

Opublikowano

wystarczy że będziesz kręcił w jedną i drugą stronę do końca, do puki nie uzyskasz pełnego skrętu poprzez siłę hydrauliki żeby nie było tego "przeskakiwania na pusto" i gotowe, nie baw się w żadne odkręcanie bo tylko oleju narozlewasz,

• Thanks 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v