Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale doczytaliscie że to cena netto???

No zesrale..nie doczytalem

@bratrolnikazwracam honor

Co do zetorow jest jakies potezne skladowisko gdzies w okolicach Krasnegostawu.Ma tam same zetory.Sa naprawde na ladzie sztuki ale i cena.......

Mysle ze @jahooo cos by podpowiedzial.

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
Przed chwilą, pafnucy napisał:

bardzo niska cena.    kurna aż szkoda nie zadzwonić, ale jak prawda to i tak ktoś ma bliżej i hapnie,

litości.... nadal w to wierzycie? Super cena, kradzione zdjęcie i dane techniczne przepisane z internetu... 

• Like 1
Opublikowano

no widać że gówniano umalowany. może to padło jakie. do oszustwa coś ciekawszego by dali.

no ale mimo wszystko za tani . coś nie tak.

Opublikowano
2 godziny temu, gregor1284 napisał:

To mi się już nie widzi ta oferta 

Do samego paszowozu to nie, ale gdyby to miało przód to bym pomyślał 

To po ile by sztuka wyszła??

1 godzinę temu, NieMadry napisał:

Sorki nie chodziło mi o S tylko o krajówkę. Która będzie kiedyś S:)

Nie jestem głupi na ekspresówke bym nie wjechał:)

To ja w takim razie jestem głupi :D

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

nie odkopuj, wezmę brata i on to za Ciebie zrobi, pisz kiedy mam być

Sołtys konkretny kupiec -zobaczy oceni i składa ofertę 👍 A nie jak co niektórzy tutaj przez rok szukają i a to kolor śmaki a to wajch za dużo :D

Opublikowano
38 minut temu, Sylwekx25 napisał:

Tak... Parę dni temu chyba Ty @brat wrzucałeś ogłoszenie takiego zetora z turem który po kilku dniach był kilka(naście) tys droższy.

To ten co jeszcze był ursus 934 co go agromaxy kupili

Opublikowano
7 godzin temu, Baks00 napisał:

No zesrale..nie doczytalem

@bratrolnikazwracam honor

Co do zetorow jest jakies potezne skladowisko gdzies w okolicach Krasnegostawu.Ma tam same zetory.Sa naprawde na ladzie sztuki ale i cena.......

Mysle ze @jahooo cos by podpowiedzial.

Zapomnij, ceny z kosmosu a stan słaby. Chyba  że masz na myśli złomowisko w Wysokim/Draganach/Pawłowie/Rejowcu - ta sama firma, złom, a ceny że hoho

Opublikowano
Baks00 napisał:

Co do zetorow jest jakies potezne skladowisko gdzies w okolicach Krasnegostawu.Ma tam same zetory.Sa naprawde na ladzie sztuki ale i cena....... Mysle ze @jahooo cos by podpowiedzial.

jahooo napisał:

Zapomnij, ceny z kosmosu a stan słaby. Chyba  że masz na myśli złomowisko w Wysokim/Draganach/Pawłowie/Rejowcu - ta sama firma, złom, a ceny że hoho

A może facet w Wojsławicach, handluje tylko Zetorami i części chyba też ma, ale ceny to też z górnej półki.

Opublikowano

Ten w Wojsławicach ma wysokie ceny, ale opinii nie znam, chociaż - tamte strony to masa "ukraińców" i ciężko się z nimi handluje, a i w łeb można zarobić jak się wdać w dyskusję. Grałem tam kilka wesel i powiedziałem sobie, że więcej w tamte strony nie pojadę , żeby nawet złotem płacili.

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

Ten w Wojsławicach ma wysokie ceny, ale opinii nie znam, chociaż - tamte strony to masa "ukraińców" i ciężko się z nimi handluje, a i w łeb można zarobić jak się wdać w dyskusję. Grałem tam kilka wesel i powiedziałem sobie, że więcej w tamte strony nie pojadę , żeby nawet złotem płacili.

1 godzinę temu, Grzechooo napisał:

A może facet w Wojsławicach, handluje tylko Zetorami i części chyba też ma, ale ceny to też z górnej półki.

Nie mam pojecia gdzie to dokladnie.....

Facet ma tylko zetory i praktycznie kazdy model.Znajomy tam jezdzil pare razy laweto wiec musial bym go dopytac.Pamietam ze nazwisko Szy....

Opublikowano

Daj sobie spokój ten cham zwodzi złom maluje a części od sześciesątki pcha znajomy 7211 kupił z wyglądu ładny jak dostał w dupe to lało się że wszystkiego do tego okazało się że miał napęd i tura 

Opublikowano
Dnia 14.12.2020 o 07:34, bratrolnika napisał:

Od własnego ojca musiałeś rozrzutnik odkupywać??? To tak jak z tym żydem co na łożu śmierci synowi zegarek na pamiątkę sprzedał

No teraz to dłuższa historia :P ale w dużym skrócie, pierwszym właścicielem rozrzutnika był dziadek a potem cały sprzęt rolniczy przepisał na drugiego syna czyli mojego wujka, który parę lat temu temu zmarł w nieszczęśliwych okolicznościach. Rozrzutnik odkupiłem od wdowy po zmarłym mężu czyli od ciotki. Odkupiłem jeszcze od niej zgrabiarkę 7-mke, proponowała jeszcze trochę sprzętu czyli kopaczkę, kosiarkę, pług, kultywator. Dzierżawie od nich jeszcze kilka hektarów ziemi ale to już za darmo bo i tak zarastało samosiejkami. 

Dnia 14.12.2020 o 07:34, sladan napisał:

To Ty bardzo delikatny jesteś. 

3p jeździłem z 10 lat temu po prasę rolującą 80 km w jedną stronę

A teraz laweta mi przywiezie to za max 400zl, albo wypożyczę sobie lawetę na hak za 100zl, warto się tłuc traktorem za taką "oszczędność"? 

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v