Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Bo wtedy każdy marzył o aucie aby jechało

Nie to co tera 4 na podwórku i losowanie którym dziś jechać.

A traktory 🙆‍♂️ 5 ha piachu i od razu 100 kuni kupują 

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik1973 napisał:

nie, to było z 10-13 lat temu, wtedy samochód nie był już luksusem, a koniecznością

Opublikowano
34 minuty temu, Ursus932 napisał:

U mnie tak jeden opryskiwacz 300l do dojcza nowego 90km zakładał .po jednym sezonie jak wszyscy widzieli wrócił do oprysków c330ką

Opublikowano
Ursus932 napisał:

3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

szkodujesz ludziom tych ciągników 100km 🤔 za Twoje kupują? tepiej 100km z d47 niż 330 z pustą hl 8011 bo z miejsca ledwo rusza

Opublikowano
43 minuty temu, Ursus932 napisał:

A Ty telewizor jaki masz ? 21 cali czy 40-kilka? Na co komu taki duży? Ślepy? W samochodzie też masz 40 koni bo na ch*j więcej - na wyścigi jeździsz? 

Opublikowano
47 minut temu, Ursus932 napisał:

Tematy pomyliłes. Tu masz prawidłowy do narzekania na ilość ciągników

https://www.agrofoto.pl/forum/topic/285919-dylemat-wiekszy-ciagnik-czy-kombajn/page/11/?tab=comments#comment-3089396

1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Bo kiedyś to były inne czasy nie to co teraz

Kiedyś się ludziom w dvpach nie przewracało

80601819.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Grzechooo napisał:

To cena netto to nie wiem czy już nie jest ceną zakupu z 2010.

A to nawet nie doczytaĺem że netto. To już całkiem siadło na głowę.

Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

no weź, takie coś to zagrożenie nie tylko dla samego siebie, ale też dla wszystkich wokół

a widziałeś sanki silnika w Renault Clio wykonane z drewnianych kantówek??? ktoś przerzucał silnik na inny i mocowania się nie zgadzały, więc dorobił przejściówkę z drewna między ori sankami a nowymi mocowaniami sinika

no własnie, a ja czasu nie miałem żeby coś zjeść

ogólnie sprzedażą przez allegro zajmowałem się tylko ja, to średnio na miesiąc miałem na telefonie wygadane 40-43 godziny

Normalnie Michał anioł rzeźbil , zachciało komuś się swapa

Opublikowano
1 godzinę temu, jacek3773 napisał:

U mnie tak jeden opryskiwacz 300l do dojcza nowego 90km zakładał .po jednym sezonie jak wszyscy widzieli wrócił do oprysków c330ką

Sąsiad mfem 120km grabi metal technikiem który za kół mu nie wystaje i ciąga beczkę 3tys litrów 🤣 na kogucie! 

Opublikowano
1 godzinę temu, pawel885 napisał:

A Ty telewizor jaki masz ? 21 cali czy 40-kilka? Na co komu taki duży? Ślepy? W samochodzie też masz 40 koni bo na ch*j więcej - na wyścigi jeździsz? 

Wcale w te gówno nie patrze, nimom telewizora! 

Opublikowano
9 minut temu, Rolnik200598 napisał:

https://www.olx.pl/oferta/ursus-1224-CID757-IDHJi4f.html#a7e0468f0f

@Ursus932 Jak będziesz wracał to zboczysz z trasy o jakieś 20km i na kawę wpadniesz do mnie

ten sam co wcześniej a 4500zł różnicy 

10 minut temu, 6465 napisał:

Co z ciebie za rolnik jak ty masz czas w gry grać?  Rolnik jest od zapierdalania nie od grania. 

Tylko zimą jak nie chce się wieczorem z domu wychodzić... 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v